XBOX 360 FALL UPDATE! Apo simera


Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
Εδω η επισημη λιστα με τις αλλαγες :

http://www.xbox.com/en-US/community/news/2006/1030-novemberupdate-completelist.htm

Τα πιο σημαντικα που περιμενα (DVD upscaling, H.264 playback) δεν τα εχει :(
Η μονη θετικη εκπληξη ειναι που θα παιζει πλεον και video απο USB , και κατευθειαν απο DATA DVDs, αλλα κριμας που σε περιοριζει μονο σε mpeg2 και WMV :(
 


Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
Σαν codecs ναι θα μπορει (συμφωνα με τα λεγομενα δηλαδη κατσε να το δουμε και στην πραξη....σε 2 ωρες θα το εχουμε)....τωρα αν θα υποστηριζει την καταληξη .TS θα το δουμε, αλλα μαλλον κανονικα αφου την υποστηριζει και με τον extender.
 

Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
το εβαλα πριν λιγο και απογοητευτηκα. Δεν κανει stream H.264, και απο DVD δεν παιζει .TS mpeg-2....
Αι στο διαολο με τσαντησε το κολο xbox με τα συνεχη limitations του...δε παιζει το ενα, δεν κανει το αλλο, δεν εχει ψηφιακη συνδεση, HTPC here I come!
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Αν και εμένα μ' αρέσουν όλα αυτά με τις αναβαθμίσεις κ.λ.π κ.λ.π, πιστεύω ότι έχουμε χάσει το μέτρο και σ' αυτό φταίει η πολιτική των εταιριών. Η παιχνιδομηχανή είναι για να παίζουμε και όχι για να μετράμε αναλύσεις, δυνατότητες κ.λ.π κ.λ.π. Διστυχώς η Microsoft και η Sony κυρίως μας έχουν βάλει σ' ένα τρυπάκι συγκρίσεων, δυνατοτήτων, αναβαθμίσεων, που μου θυμίζουν τα κακά των pc και το λόγο που τα κοροϊδεύανε (με) οι παλιοί "κονσολάδες". Γι' αυτό αφήστε τις εταιρίες να αναλώνονται στον ανούσιο αγώνα των αναβαθμίσεων και βελτιώσεων και χαρείτε το παιχνίδι , που μόλις βάλατε στην κονσόλα σας, δικτυακά η μόνοι σας!!!
 



Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
Προσωπικα δε με ενδιαφερουν τα παιχνιδια....πητα το xbox360 για τις multimedia δυνατοτητες επειδη ηταν σαφως φτηνοτερο απο το να στησω ενα HTPC, και επειδη ειχα ηδη καποιο διαθεσιμο PC στο σπιτι για να μπορω να κανω stream. Για αρχη με καλυψε, αφου βγηκαν και κατι εφαρμογουλες για να παιζεις divx μεσω transcoding σε WMV κλπ, αλλα πλεον 1 χρονο μετα που ασχολουμε και με HD υλικο, με απογοητευσε...και το κερασακι στην τουρτα ειναι βεβαια ο εξαναγκασμος στην αναλογικη συνδεση.
Οχι οτι περιμενω το PS3 να ειναι καλυτερο σε θεματα Multimedia, μακαρι αν ειναι, αλλα προσωπικα γυριζω στο παλιο καλο PC που κανεις οτι γουσταρεις αρκει να εχεις internet Και ορεξη για ψαξιμο.
 

Μηνύματα
905
Reaction score
2
Με το καινουργιο update δηλ. δεν παιζει .ts ?
An ta μετονομασεις σε .mpg μηπως παιξουν ?
 

Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
Τα .TS εφοσον περιεχουν mpeg-2 παιζουν οπως και πριν, με streaming μεσω media center. Ομως οι νεες δυνατοτηες αναπαραγωγης που προσθεσε η MS, δηλαδη streaming απο PC με windows media player 11, χωρις να χρειαζεται media center, playback απο Data DVD και απο USB, ολα αυτα λειτουργουν μονο με Windows media video format.

Οποτε αν εχεις αποθηκευσει ας πουμε τις .TS ταινιες σου σε 3-4 DVDs την καθε μια, εκει που θα μπορουσες να βαζεις το καθε DVD διαδοχικα και να τις βλεπεις, τωρ ατις βαζεις στον κ@λο σου γιατι πρεπει να τις μετατρεψεις σε WMV και να χασεις ποιοτητα, και να τις ξαναμεταφερεις σε DVD για να το κανεις.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.185
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top