xbox 360 Hardware

Reaction score
0
Πηρα την Microsoft Hellas να ρωτησω για την Vision, τα Points, το wireless headset, και φυσικα το xbox live, ειδικα μετα που ειδα οτι στο http://www.xbox.com/el-GR/community/news/x06/varietyshow_feature.htm μιλαει για παιχνιδια πολλών παικτών για το Xbox Live.
Λοιπον, η απαντηση σε ολες τις ερωτησεις για hardware οτι μαλλον δεν θα φερουν τιποτα απ'ολα αυτα γιατι 1. δεν τα φερνει η Microsoft (μου εδωσαν τηλεφωνα με τους εισαγωγεις), αλλα και 2. επειδη κανουν support to xbox live δεν εχει νοημα ερθουν αφου δεν υπαρχει στην Ελλαδα και ετσι ρωτησα για το xbox live και μου ειπε οτι δεν γνωριζει κατι, αλλα και παλι δεν εξαρταται απο την Microsoft Hellas, αλλα απο την μαμα εταιρεια.
Επισης στην ερωτηση μου αφου δεν υπαρχει xbox live και αφου αυτος ειναι ο λογος που μαλλον δεν θα ερθουν προιοντα που το κανουν support, γιατι πουλανε το headset με το καλωδιο? Η απαντηση ηταν και παλι δεν ξερω.

Πηρα τηλεφωνο τους εισαγωγεις και μου ειπαν οτι δεν ειναι εισαγωγεις αλλα διανομεις και ολα τα προιοντα τα φερνει η Microsoft Hellas. Και ξαναπηρα την Microsoft και ειπαν οτι δεν ειναι αυτοι οι εισαγωγεις, αλλα οι τρεις εταιρειες που μου ειπαν. Αλλα με οποιον και να μιλησα κανεις δεν ξερει για τι προιοντα μιλαω και στο αμεσο μελλον δεν υπαρχουν στις λιστες τους. Και οταν ρωτησα γιατι απεκτησε η Πορτογαλια xbox live (November 2) και οχι εμεις αρχισε να γελαει.

GTX

Reaction score
39
Re: xbox 360 Harware

Greece = OtinanaiLand :lol: :lol: :lol:

Μήπως να στέλναμε καμιά επιστολή διαμαρτυρίας στη Microsoft (Hellas, world, Portugal στους 3 εισαγωγείς??? Who Knows :p :p)

Reaction score
164
Re: xbox 360 Harware

Είχα ακούσει ότι το θέμα δεν είναι αποκλειστικά της microsoft, αλλά χρειάζεται υποστήριξη και τις υποδομές ενός μεγάλου provider. Είχε ενδιαφερθεί η Forthnet, αλλά δεν "έκατσε".

Reaction score
0
Το θέμα είναι απλό. H Microsoft (κεντρική και όχι Ελλάς) δεν ασχολείται. Peter Moore και Robbie Bach έχουν πει ότι η εγκατεστημένη βάση που μπορεί να εκμετταλευθεί την υπηρεσία στην Ελλάδα δεν είναι αρκετή που να δικαιολογεί την επένδυση σε διακομιστές. Θα ήθελα πολύ να ισχύει το αντίθετο αλλά αν το δούμε αντικειμενικά, δεν τους αδικώ.

Reaction score
164
Μήπως, μεταξύ των άλλων, πληρώνουμε την ιδιαίτερη έφεση που έχουμε στο "σπάσιμο" των κονσολών; Το ΧΒΟΧ είχε στην Ελλάδα μηδενική σχεδόν συμμετοχή στο Live γιατί, και το DSL δεν ήταν διαδεδομένο και γιατί 90% των παιχνιδιών ήταν σπασμένα. Και όταν σπάσει για τα καλά το 360, πάλι οι περισσότεροι θα ενδιαφέρονται για τσάμπα πράμα, παρά για το Live, που κατά τη γνώμη μου δίνει ένα επιπλέον 100% στις ικανότητες της κονσόλας.

Reaction score
0
Φυσικά πληρώνουμε και αυτό. Αλλά κι αλλιώς να ήταν, πάλι τα νούμερα δεν είναι υπέρ μας.

Δεν πειράζει όμως. Μέχρι να αλλάξει η κατάσταση θα τρώμε bandwidth από τους αγγλικούς servers... :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης