Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες ρε γμτ! Από βδομάδα πάντως να οργανωθούμε!unforgiven said:Δημήτρη, σε έχω προσθέσει στη λίστα μου, αλλά δεν σε βλέπω πολύ δραστήριο. (βλέπω τον Πάνο, αν θυμάμαι καλά το όνομά του Ikaros79, αλλά δεν έτυχε να παίξουμε)
Το δικό μου είναι unforgiven72 και τελευταία παίζω συνέχεια Test Drive Unlimited.
Σε πρόσθεσα σήμερα και η Στέλλα μου βούτηξε το XBOX για να βλέπει μέχρι το Σάββατο DVD.unforgiven said:Δημήτρη, σε έχω προσθέσει στη λίστα μου, αλλά δεν σε βλέπω πολύ δραστήριο. (βλέπω τον Πάνο, αν θυμάμαι καλά το όνομά του Ikaros79, αλλά δεν έτυχε να παίξουμε)
Το δικό μου είναι unforgiven72 και τελευταία παίζω συνέχεια Test Drive Unlimited.
Βρε... βρε... βρε...!!! Καλως τον να και ας αργησε!GTXTC said:Εμένα είναι GTXTC όχι οτι έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα βέβαια να με κάνετε add αφού για να το βρώ ελεύθερο πρέπει να γίνει θαύμα! ακόμα και όταν δε παίζει η Irene κοιμάται αγκαλιά με αυτό :shock:![]()
![]()
Ειρηνη αστα να πανε!!Irene said:..........αλλα για να πουμε ολη την αληθεια...δεν το εχεις ετσι και αλλιως!![]()
Αν και δεν το έχω ψάξει, χλωμό το κόβω...toxotis70 said:Θα ηθελα να ρωτησω, συνδεεται στο xbox360 , mouse + πληκτρολογιο (microsoft se usb)?
Προερχομαι απο PC, και μου φαινεται αδυνατον να παιξω καποιο FPS παιχνιδι με το joypad.