xbox 360

Reaction score
0
Καλησπερα,
Υπαρχει ρε παιδια κανεις να παιζει στο xbox live και αν ναι,τι;;EΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς

Reaction score
164
Δημήτρη, σε έχω προσθέσει στη λίστα μου, αλλά δεν σε βλέπω πολύ δραστήριο. (βλέπω τον Πάνο, αν θυμάμαι καλά το όνομά του Ikaros79, αλλά δεν έτυχε να παίξουμε)
Το δικό μου είναι unforgiven72 και τελευταία παίζω συνέχεια Test Drive Unlimited.

Reaction score
62
unforgiven said:
Δημήτρη, σε έχω προσθέσει στη λίστα μου, αλλά δεν σε βλέπω πολύ δραστήριο. (βλέπω τον Πάνο, αν θυμάμαι καλά το όνομά του Ikaros79, αλλά δεν έτυχε να παίξουμε)
Το δικό μου είναι unforgiven72 και τελευταία παίζω συνέχεια Test Drive Unlimited.
Δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες ρε γμτ! Από βδομάδα πάντως να οργανωθούμε! :wink:

Reaction score
62
unforgiven said:
Σε πρόσθεσα σήμερα και η Στέλλα μου βούτηξε το XBOX για να βλέπει μέχρι το Σάββατο DVD. :oops: :oops:

Reaction score
7
Το δικό μου είναι... petesoulis και παίζω κυρίως Top Spin 2 και τελευταία Ghost Reckon (προσπαθώ να παίξω δηλαδή γιατί ο πιο άσχετος εκεί μέσα έχει πολεμήσει στο Βιετνάμ...).

Reaction score
164
Ναι ρε γμτ... Παίζω Test Drive και όλο μου αλλάζουν τα φώτα. :? Μα πού πήγαν οι άσχετοι;

GTX

Reaction score
39
Εμένα είναι GTXTC όχι οτι έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα βέβαια να με κάνετε add αφού για να το βρώ ελεύθερο πρέπει να γίνει θαύμα! ακόμα και όταν δε παίζει η Irene κοιμάται αγκαλιά με αυτό :shock: :lol: :lol:

Reaction score
0
GTXTC said:
Εμένα είναι GTXTC όχι οτι έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα βέβαια να με κάνετε add αφού για να το βρώ ελεύθερο πρέπει να γίνει θαύμα! ακόμα και όταν δε παίζει η Irene κοιμάται αγκαλιά με αυτό :shock: :lol: :lol:
Βρε... βρε... βρε...!!! Καλως τον να και ας αργησε!

Δεν θα αρνηθω αυτα που λες για εμενα :D :D :D, αλλα για να πουμε ολη την αληθεια...δεν το εχεις ετσι και αλλιως! :wink:

Reaction score
0
Irene said:
..........αλλα για να πουμε ολη την αληθεια...δεν το εχεις ετσι και αλλιως! :wink:
Ειρηνη αστα να πανε!!
Που να τον δεις να παιζει και War Rock.... :lol: :lol:

Reaction score
2
Θα ηθελα να ρωτησω, συνδεεται στο xbox360 , mouse + πληκτρολογιο (microsoft se usb)?
Προερχομαι απο PC, και μου φαινεται αδυνατον να παιξω καποιο FPS παιχνιδι με το joypad.

Reaction score
62
toxotis70 said:
Θα ηθελα να ρωτησω, συνδεεται στο xbox360 , mouse + πληκτρολογιο (microsoft se usb)?
Προερχομαι απο PC, και μου φαινεται αδυνατον να παιξω καποιο FPS παιχνιδι με το joypad.
Αν και δεν το έχω ψάξει, χλωμό το κόβω...

Reaction score
0
Πληκτρολόγια USB αναγνωρίζει κανονικά αλλά δεν χρησιμοποιούνται για games. Σε περίπτωση που δεν έχεις δοκιμάσει πάντως, οι ρυθμίσεις του χειριστηρίου για FPS δεν είναι άσχημες. Βέβαια είναι και θέμα συνήθειας. Κατά τη γνώμη μου όσοι προτιμούν μόνο το ένα καταδικάζοντας αυτόματα το άλλο, υπερβάλλουν (δεν αναφέρομαι σε εσένα). Προσωπικά προτιμώ κάτι ενδιάμεσο και προς τη μεριά χειριστηρίου για ακρίβεια γιατί, ενώ το mouse προσφέρει αξεπέραστη ακρίβεια, μου φαίνεται αφύσικο να κάνεις μια κίνηση και ξαφνικά να κάνεις στροφή όντας έτοιμος για όλα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο και στην πραγματικότητα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης