Xbox360 vs Ps3

Reaction score
5
ΥΓ
Και με την ευκαιρία, να θυμίσω ότι το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι αυτούς που το παίζουν αντικειμενικοί, όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον άλλο , τους mod κλασικά , και δεν υπάρχει φόβος να πιαστείτε κοροΐδα και να καταλήξετε πχ με κανα xbox360 :)
Πάλι καλά που πιαστήκαμε κορόιδα και καταλήξαμε με ένα PS3 :happy_5::happy_5::happy_5:
Ευτυχώς που παίζει και Blu-Ray... :bravo:

Reaction score
0
Εσύ ήξερες καλά τι έκανες … αν όχι τότε απλά να θεωρείς τον εαυτό σου κολόφαρδο. :)

Reaction score
5
Εσύ ήξερες καλά τι έκανες … αν όχι τότε απλά να θεωρείς τον εαυτό σου κολόφαρδο. :)
Ακόμα δεν έχω κάνει απόσβεση... μην με τσιγκλάς :happy_5::happy_5::happy_5:

Τουλάχιστον να βγει το PRO 7 μπας και δουλέψει το controller :happy_8::happy_8: (Οκτώβριο είπαμε ε;;; :-( )

Reaction score
164
Εμ... καλά δεν καθόμαστε και τα λέγαμε; Τι τον μελετήσαμε; :happy_5::happy_5:

Πάντως έχει δίκιο: κοροιδία το 360 και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει απόσβεση. Κάθε μήνα θέλει τουλάχιστον 200Ε για τα κορυφαία παιχνίδια που κυκλοφορούν. Ενώ με το PS3 ξεμπερδεύεις: κατεβάζεις τσάμπα κανένα demo και δεν έχεις τίποτε άλλο να αγοράσεις, και να θέλεις! :happy_5:

Reaction score
0
Εγώ κατάλαβα ότι με το 360 η MS βάζει από την αρχή αρκετούς στην διαδικασία να ακριβό-πληρώνουν για τα πάντα (κερατιάτικα) , τους χαλάει την αίσθηση του μέτρου και καταλήγουν να δίνει και πολλά λεφτά για παιχνίδια.

Στην αρχή σε σπάνε με κανά σκληρό και HD-DVD , τέλος το live που πληρώνεις άρα πρέπει να βρεις σύντομα νεο game για να παίξεις, και έχεις μπει στο τρυπάκι να αγοράζεις συνεχώς παιχνίδια χωρίς να έχουν και μεγάλες διαφορές από το προηγούμενο.
(και ξέροντας βέβαια ότι τελικά έχεις δώσει μια περιουσία αγοράζοντας το φτηνό σύστημα, πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου κάπως , ότι αξίζει.)

Στο ps3 διαλέγεις αυτά που αντέχεις οικονομικά και αξίζουν , μέσα από αρκετά μεγάλη ποικιλία και ποσότητα πλέον, τα ευχαριστιέσαι για αρκετό καιρό και όλα Οκ.
Και οικονομικές λύσεις υπάρχουν , και BR , και downloadables , και δεν έχεις στο νου σου πότε λήγει η συνδρομή ,πότε ή εγγύηση του μηχανήματος, ή τι θα κάνεις με τα achievments κλπ… σε βάθος χρόνου θα καταλήξεις να το ευχαριστηθείς πραγματικά και σχετικά οικονομικά.

Reaction score
164
Εγώ κατάλαβα ότι με το 360 η MS βάζει από την αρχή αρκετούς στην διαδικασία να ακριβό-πληρώνουν για τα πάντα (κερατιάτικα) , τους χαλάει την αίσθηση του μέτρου και καταλήγουν να δίνει και πολλά λεφτά για παιχνίδια.

Στην αρχή σε σπάνε με κανά σκληρό και HD-DVD , τέλος το live που πληρώνεις άρα πρέπει να βρεις σύντομα νεο game για να παίξεις, και έχεις μπει στο τρυπάκι να αγοράζεις συνεχώς παιχνίδια χωρίς να έχουν και μεγάλες διαφορές από το προηγούμενο.
(και ξέροντας βέβαια ότι τελικά έχεις δώσει μια περιουσία αγοράζοντας το φτηνό σύστημα, πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου κάπως , ότι αξίζει.)

Στο ps3 διαλέγεις αυτά που αντέχεις οικονομικά και αξίζουν , μέσα από αρκετά μεγάλη ποικιλία και ποσότητα πλέον, τα ευχαριστιέσαι για αρκετό καιρό και όλα Οκ.
Και οικονομικές λύσεις υπάρχουν , και BR , και downloadables , και δεν έχεις στο νου σου πότε λήγει η συνδρομή ,πότε ή εγγύηση του μηχανήματος, ή τι θα κάνεις με τα achievments κλπ… σε βάθος χρόνου θα καταλήξεις να το ευχαριστηθείς πραγματικά και σχετικά οικονομικά.
Κάθε φορά ξεπρνάς τον εαυτό σου. Είναι κρίμα όλα αυτά να τα γράφεις τσάμπα! Σκέφτηκες να κάνεις μια αίτηση στη Sony; :crazy_1:
Λες να έπεσα θύμα της Microsoft; Λες να μην αξίζει το Gears Of War, το Forza 2, το Dirt, το Project Gotham Racing 3; Λες να είναι μούφες και παρσύρθηκα επειδή υπάρχει ο σκληρός δίσκος και ως εξτρά και επειδή δεν μου φόρτωσαν το wireless χωρίς να το χρειάζομαι;
Μήπως έπρεπε να πάτω το PS3 και να έχω να διαλέξω ανάμεσα σε 4-5 παιχνίδια όλα και όλα (από τα οποία τα 3-4 υπάρχουν εδώ και καιρό για το 360); Γιατί με έχει φάει το άγχος για τη συνδρομή που λήγει μία φορά το χρόνο, και ανανεώνεται αυτόματα με την πιστωτική χωρίς να κάνω τίποτα. Και αυτά τα achievements... Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ... Μήπως είναι καλύτερα να μην υπήρχαν καν; Ούτε καν score, ώστε να μην ξέρω τα χάλια μου και σε παγκόσμιο επίπεδο;
Μάλλον θα πάρω ένα PS3. Τώρα που βγήκαν στα downloadables και κάποια παιχνίδια του PS1, είναι τρελή προσφορά. Άσε που δεν θα τα ακουμπήσω τώρα για το Dirt, αλλά μετά το Σεπτέμβριο... Νομίζω ότι πείθομαι σιγά-σιγά. Να μην αναφέρω το ότι δεν θα καίω ρεύμα, γιατί δεν θα θέλω να βλέπω καν το PS3 και να καταλαβαίνω πόση μεγάλη μλκία έκανα πουλώντας το 360.

Σε ευχαριστώ, πάω να βάλω αγγελία τώρα...

:crazy_1::crazy_1:

Αχ... δεν με αφήνει να αγιάσω... Και θα το κάνω το post με τις συγκρίσεις όλων των παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει για τις δύο κονσόλες...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox360 vs Ps3

Ποιός ήρθε? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Τσάμπα η υπογραφή :happy_5:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv