XFX 7900GT heavily oveclocked...

Reaction score
5
Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν ευχαριστιώνται με τίποτα :)

Η νέα 7900GT overclocked από το κουτί της. GPU στα 560 MHz και μνήμη στα 1.65 GHz!

XFX GeForce 7900GT 256MB DDR3 ΧΧΧ Edition

http://tinyurl.com/fkcfm

(Πήγα να την παραγγείλω αλλά δεν την φέρνει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα!! Αχ Ελλάδα...
Ας όψετε που πρέπει να την αγοράσω από ελληνικό μαγαζί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αλλιώς θα την έφερνα απ'έξω.
Τελικά παράγγειλα αυτήν)

Reaction score
807
Κανει ςκαποιο λαθος.Η xfx xxx edition εχει ερθει ηδη στην Ελλαδα.Τελειωσαν τα κομματια και μεσα στο δεκαημερο θα υπαρχουν παλι στα ραφια.
Εξαλλου αυτη που πηρες με αυτην που ηθελες εχουν ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορα σε o/c αλλα και σε επιδοσεις.Αυτη που πηρες ειναι επισης heavily overclocked.Εγω εχω την ''απλη'' 7900gt της prolink (δεν υπηρχε η xfx οταν την πηρα) και το o/c που εχει η χχχ το πιανω για πλακα.
Παντως αισθανομαι λιγο καλυτερα να εχω εγω τον ελεγχο του o/c και οχι η καρτα...
Η επιλογη σου ειναι αριστη.

Reaction score
5
Ώστε έτσι ε; Άλλα μου έλεγε το μαγαζί...δεν μπορούσε να βρει το συγκεκριμένο part number για την ΧΧΧ η αντιπροσωπεία (Oktabit αν θυμάμαι καλά;)
Θα πιέσω πάλι για την ΧΧΧ. Έτσι κι αλλιώς περιμένω για την 7900GT, ας είναι η ΧΧΧ τουλάχιστον :)
Ευχαριστώ

Reaction score
807
Καλο θα ειναι να την αποφυγεις.Σε καποια ξενα forum διαβασα οτι πολλες xxx/extreme edition εχουν φυγει για rma απο την πρωτη εβδομαδα...
Αποψη μου ειναι να παρεις την κανονικη εκδοση και αν ποτε χρειαστεις παραπανω ταχυτητα να την κλοκαρεις μονος σου.Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα.Απλα κατεβασεις το coolbits (1kb registry entry ειναι μονο)

Reaction score
5
Όταν λέμε stock, ποιές είναι οι stock frequencies για τις 7900GT?

Ωραία...να το πάμε αλλιώς. Ποιά stock 7900GT έχει το καλύτερο cooling, και άρα μεγαλύτερο περιθώριο o/c?
Σκέφτομαι να πάω για stock τώρα... ;)

Reaction score
0
ak1s έχω, εδώ και 3 εβδομάδες, 2 XFX extreme (550-1.63) και παίζουν άψογα μέχρι και σε 575/1724 ...με default πάντα ψύξη... αν βγάλει τίποτα της προκοπής η Arctic Cooling θα δούμε φαντάζομαι και καλύτερα νουμερα!  8)

Reaction score
5
Τελικά πάω για την λιγότερο overclocked extreme, δηλαδή 470-1.37, γιατί την απλή δεν θα την φέρει η Oktabit από ότι μου είπαν. Βέβαια αυτά γίνονται γιατί βιάζομαι, έχω max 2 εβδομάδες ακόμα. Αν δεν βιαζόμουν θα περίμενα μέχρι τέλος Απριλίου για να δω τι παίζει.
Πάντως θα δω πώς πάει με τα διάφορα games και αν δεν έχω ομαλή κίνηση κλπ, θα πέσει overclocking :mrgreen:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.563
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος