Xgimi titan noir serious

Reaction score
6.727
Αυτο που θελω να δω ειναι κατα ποσο το 50% του kickstarter ειναι 50 % της λιανικης (αφου εχουμε και τα taxes )
Οσο τα περι κοντραστ ειναι ιδια μηχανηματα με διαφορα στην ενταση των lasers, μην περνετε της μετρητης οποια τεστς...οποτε αναλογως μεγεθους οθονης και κερδους αυτης επιλεγεις, παντως το ¨μακρυ κονταινει , το κοντο δε μακραινει''.
Νταξυ τωρα ποιος αγοραζει κινεζο εκτος kick ???? οταν γνωριζεις οτι θα εχεις ηδη παλαιο μοντελο σε μερικους μηνες και πολυ πιθανο νεο kick την επομενη χρονια...βγαζω εξω ετησιες προσφορες black, cyber klp

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Αυτο που θελω να δω ειναι κατα ποσο το 50% του kickstarter ειναι 50 % της λιανικης (αφου εχουμε και τα taxes )
Δεν θα είναι. Αυτό το γνωρίζουμε ήδη.

Η MSRP του Max υποτίθεται πως είναι $5.999+ΦΠΑ (χοντρικά 6.300 ευρώ).

Παρόλα αυτά, όπως είπα παραπάνω, ήδη έχει ανακοινωθεί πως ο Ultra (πάνω από τον Max) θα πωλείται στα 5.499€ τελική με ΦΠΑ. Οπότε αυτομάτως ο Max δεν μπορεί παρά να πάει τουλάχιστον 1.000€ πιο κάτω από την υποτιθέμενη MSRP του. Τώρα πόσο, θα δούμε.

Reaction score
6.727
....και τωρα η ερωτηση των 100.000 ευρω...το επομενο πιθανο μοντελο του valerion max με διπλη ιριδα ,νεο τσιπ και εξτρα φως αντιστοιχο του tnmax θα βγει σε τιμη των ~6000 ευρω η σε kickstarter 50% ?? :rolleyes:

Reaction score
5.866
Εύκολο
Βρες πόσο ήταν η τιμή του βαλεριον
Βρες πόσο του XGIMI
(Γύρω στα 600 ; )
Προσθεσε το στην τιμή του XGIMI
Βουαλα

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Τεσπα, το θέμα είναι ότι έβγαλαν μηχάνημα που τα σπάει, σε τιμή που (με τα σημερινά δεδομένα) δεν υπάρχει.

Τώρα άμα καθόμαστε να μετράμε αν η έκπτωση είναι 3 χιλιάρικα ή 2, αν το contrast είναι 1:5745 ή 1:5923 και αν σε λίγο καιρό θα βγει κάτι καλύτερο, θυμίζουμε αυτούς εδώ τους κυρίους:

1782247675547.jpeg

Reaction score
6.727
H ερωτηση ειναι απλη , κανενας δε απαντησε , θα τον βγαλουν σε κανονικη τιμη, αφου ολα δειχνουν οτι τα σπαει;;
Θα μπορουσαν φυσικα να μπουν χωρις kick στα 2500-3500 εξαρχης, θα τον αγοραζαν;
Η τελικα το δελεαρ οτι αγοραζεις κατι στο ημιση της αξιας συν το ολο μαρκετιγκ προωθησης σε οδηγει στην αγορα ;
Τελοςπαντων καλο ειναι να τους δειτε,τα νουμερα λενε τη μιση αληθεια και ολο αυτο το περιμενουμε updates να διορθωσουμε τα χ ειναι θεμα ...
Και δεν ειναι μικροπραγματα που ειναι στο πλαισιο των bugs ...
Αυτα ...:)

Reaction score
5.866
Ελάχιστοι γραβιερουερ αναφέρουν το θέμα του σπεκλ
Έχω γνωστό που λέει μη μου το δείξεις γιατί μετά θα το βλέπω συνέχεια
Δεν το συζητώ
Αυτή την εικόνα σε dlp πριν 10 χριουτε στα ποιο τρελά μας όνειρα
Εντυπωσιακότατοι σε κινούμενα σχέδια
Και πάρα πολύ καλού στα υπόλοιπα
Εάν είναι πρώτος σου προβολέας δεν σε νοιάζει τίποτα
Ανακάλυψες την Αμερική
Σε αυτά τα χρήματα δεν έχουν αντίπαλο
Η επόμενη σοβαρή υλοποίηση ο Epson qb1000
Πόσοι τον έχουν δει ;
ελεχιστοι
Στα 5000 όμως με λιγότερα φως υποθετικά γιατί στην πράξη δεν το ξέρουμε

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
H ερωτηση ειναι απλη , κανενας δε απαντησε , θα τον βγαλουν σε κανονικη τιμη, αφου ολα δειχνουν οτι τα σπαει;;
Θα μπορουσαν φυσικα να μπουν χωρις kick στα 2500-3500 εξαρχης, θα τον αγοραζαν;
Η τελικα το δελεαρ οτι αγοραζεις κατι στο ημιση της αξιας συν το ολο μαρκετιγκ προωθησης σε οδηγει στην αγορα ;
Μα τι απάντηση περιμένεις να πάρεις;

Άλλος κάνει έρευνα αγοράς και ανάλυση ανταγωνισμού πριν αγοράσει (με βάση την τιμή που θα πληρώσει και όχι την "προσφορά") και αποφασίζει.
Άλλος "τσιμπάει" από το "-50%" και τον αγοράζει χωρίς να το πολυψάξει επειδή είναι ευκαιρία.
Άλλος είναι shopaholic και αγοράζει πάντα ό,τι καινούργιο βγαίνει και αποκτά hype, ακόμα και πανάκριβο να είναι.

Εδώ λίγα posts παραπάνω συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκάνε 3 χιλιάρικα ( !!! ) χωρίς να διαβάσουν καν με λεπτομέρεια τι αγοράζουν και με τι όρους και εσύ τώρα θες απάντηση με ποιο σκεπτικό τον αγόρασε ο καθένας; Δεν υπάρχει μία απάντηση.

Όσο για το "σε τι τιμή θα βγει", σου απάντησα. Αρκετά ακριβότερη από το Kickstarter (αρχικά), αλλά όχι τόσο υψηλή όσο έλεγαν ($6.000). Τι άλλη απάντηση περιμένεις;

Ελάχιστοι γραβιερουερ αναφέρουν το θέμα του σπεκλ
Α ναι, ξέχασα το σπεκλ :laugh:

1782287749300.png

ΟΛΟΙ οι σοβαροί reviewers έχουν αναφερθεί στο speckle. Όλοι.
Και έχουν πει ότι, σε οθόνη που να μην είναι ακατάλληλη (ALR/Fresnel, high gain κλπ.) υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι κάτι τόσο εμφανές ώστε να προβληματίσει.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και με όποιο speckle, όλοι λένε ότι πρόκειται για ένα φοβερό μηχάνημα που δεν έχει ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή, είτε σε αυτή την τιμή είτε αρκετά παραπάνω. Μηχάνημα χωρίς ατέλειες δεν υπάρχει (σε ανθρώπινα κοστολόγια), αυτό έχει λίγο speckle, κάποιο άλλο έχει κάτι άλλο.

Όταν οι κορυφαίοι reviewers του κόσμου (όπως ο Νίκος/projectorjunkies, mondoprojos και πολλοί άλλοι) λένε ότι κοντράρει στα ίσα ΠΟΛΥ ακριβότερα μηχανήματα και εμείς λέμε ότι είναι προβολέας "για κινούμενα σχέδια", θα πρέπει πιστεύω κάπως να αιτιολογήσουμε γιατί θεωρούμε πως όλοι αυτοί κάνουν λάθος και εμείς λέμε το σωστό, όχι;

Στα 5000 όμως με λιγότερα φως υποθετικά γιατί στην πράξη δεν το ξέρουμε
ΟΥΤΕ το φως δεν ξέρουμε, που το έχουνε μετρήσει τόσοι και τόσοι; Θα τρελαθούμε εντελώς;
Ή εννοείς ότι ο Epson μπορεί να βγάζει πολύ παραπάνω από όσο λέει; 😆

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
10.052
Γενικά συμφωνώ μαζί σου. Και ναι πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός προβολέας ο Noir.
Να είναι καλά κάποια παιδιά στην Αθήνα, έχω καταφέρει να δω αρκετούς απ' τους νέους dlp, με και χωρίς rgb laser engine.
Dangbei, Valerion, Titan, Nebula...

Ο καθένας καταθέτει τα διαπιστευτήρια του με τις (τεχνικές) γνώσεις και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί.
Πάντα υπάρχουν οι προσωπικές προτιμήσεις και οι σοβαρές διαφοροποιήσεις στα set up.
Για παράδειγμα, άλλο να θέλεις να γεμίσεις οθόνη 200'' κι άλλο 100''.

Αυτό που θα σου πρότεινα να προσέξεις είναι ποιους reviewers διαβάζεις και πόσο τους εμπιστεύεσαι.

Έχω πολλά παραδείγματα ενστάσεων, αλλά ας μη "φωτογραφίσω" κάποιον. :)

Κι οι ενστάσεις δεν είναι θεωρητικές.

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Έχω πολλά παραδείγματα ενστάσεων, αλλά ας μη "φωτογραφίσω" κάποιον. :)

Κι οι ενστάσεις δεν είναι θεωρητικές.
Δεν θα διαφωνήσω. Και δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω αν π.χ. ο Νίκος που ανέφερα ή κάποιος άλλος τα λέει πάντα σωστά ή όχι. Εσύ που τις έχεις μπορείς κάλλιστα να έχεις ενστάσεις.

Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχω διαβάσει πάρα πολλά reviews, όχι μόνο αυτά που ανέφερα τυχαία (και δεν εννοώ τους "influencers", μιλάω για τους reviewers) και δεν βρέθηκε ένας που να λέει ότι δεν αξίζει φουλ το μηχάνημα. Nitpicking λίγο ο ένας εδώ, λίγο ο άλλος εκεί, αλλά όλοι συμφωνούν ότι το μηχάνημα είναι κορυφαίο.

Οπότε, ένσταση σε συγκεκριμένα σημεία, ναι. Αλλά ότι ΟΛΟΙ τα λένε λάθος και εμείς (που δεν έχουμε δει καν το μηχάνημα) ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο καλό όσο λένε επειδή το κοντράστ δεν θα είναι καλό, επειδή θα έχει σπεκλ, επειδή δεν θα είναι τόσο φωτεινό, επειδή το ένα, επειδή το άλλο, όχι.

Reaction score
6.727
Τον παρα
Δεν θα διαφωνήσω. Και δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω αν π.χ. ο Νίκος που ανέφερα ή κάποιος άλλος τα λέει πάντα σωστά ή όχι. Εσύ που τις έχεις μπορείς κάλλιστα να έχεις ενστάσεις.

Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχω διαβάσει πάρα πολλά reviews, όχι μόνο αυτά που ανέφερα τυχαία (και δεν εννοώ τους "influencers", μιλάω για τους reviewers) και δεν βρέθηκε ένας που να λέει ότι δεν αξίζει φουλ το μηχάνημα. Nitpicking λίγο ο ένας εδώ, λίγο ο άλλος εκεί, αλλά όλοι συμφωνούν ότι το μηχάνημα είναι κορυφαίο.

Οπότε, ένσταση σε συγκεκριμένα σημεία, ναι. Αλλά ότι ΟΛΟΙ τα λένε λάθος και εμείς (που δεν έχουμε δει καν το μηχάνημα) ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο καλό όσο λένε επειδή το κοντράστ δεν θα είναι καλό, επειδή θα έχει σπεκλ, επειδή δεν θα είναι τόσο φωτεινό, επειδή το ένα, επειδή το άλλο, όχι.
Τον παρήγγειλες;

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Τον παρήγγειλες;
Ναι. Αλλά δεν θα άλλαζα κάτι σε αυτά που λέω ακόμα κι αν προσωπικά δεν τον είχα παραγγείλει τελικά (το λέω γιατί αμφιταλαντεύτηκα αρκετά).

Εξάλλου ούτε εγώ τον έχω δει ακόμα, μιλάω μόνο με βάση τα όσα διαβάζω. Αλλά αυτό θα αλλάξει σχετικά σύντομα γιατί είμαι στην πρώτη παρτίδα αποστολών 🤩

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
10.052
Πιστεύω θα είναι εξαιρετική αγορά.
Σίγουρα φαίνεται να ξεκινάει από πολύ καλύτερη αφετηρία σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους rgb dlp.
Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το εγγενές contrast του.
Γενικά ο συγκεκριμένος τομέας προβολέων βρίσκεται σε μια ρευστή κατάσταση και δεν έχει βρει ακόμα ισορροπία.
Συνεχώς βγαίνουν καινούργια, βελτιωμένα μηχανάκια. Τα firmware διαδέχονται το ένα το άλλο.
Όλα αυτά γίνονται σε γρηγορότερους ρυθμούς απ' ότι είχαμε συνηθίσει.
Προσωπικά, απ' όσους dlp έχω δει προτιμώ τον Valerion γιατί έχει μια "υβριδική" lcd υφή στα χαμηλά IRE.
Κι αυτό φυσικά είναι καθαρά softwarικό επίτευγμα.
Εννοείται πως όπως και στους jvc, η ενεργοποίηση laser dimming αλγόριθμων και color shift προκαλεί και κλιπάρει πληροφορία.
Για μένα είναι αποδεκτά trade offs, αλλά δε βλέπω να αναφέρονται και τόσο συχνά στα reviews.

Reaction score
5.866
Ναι. Αλλά δεν θα άλλαζα κάτι σε αυτά που λέω ακόμα κι αν προσωπικά δεν τον είχα παραγγείλει τελικά (το λέω γιατί αμφιταλαντεύτηκα αρκετά).

Εξάλλου ούτε εγώ τον έχω δει ακόμα, μιλάω μόνο με βάση τα όσα διαβάζω. Αλλά αυτό θα αλλάξει σχετικά σύντομα γιατί είμαι στην πρώτη παρτίδα αποστολών 🤩
Καλορίζικος
Εάν θες πες με τι οθόνη θα τον βάλεις και εάν έχεις tracking number
Εάν θες λες κ τον αριθμό σου

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Καλορίζικος
Εάν θες πες με τι οθόνη θα τον βάλεις και εάν έχεις tracking number
Εάν θες λες κ τον αριθμό σου
XY με ύφασμα WF1 Pro Max4K.
Λευκή ματ είναι, λογικά θα είναι σχετικά ΟΚ*.

Δεν έχω ακόμα tracking number, αλλά μέσα στις επόμενες 7 μέρες είπαν θα σταλεί όλη η πρώτη παρτίδα (εννοώ αποστολή, όχι παραλαβή) οπότε σύντομα.

Αριθμό εννοείς backer number;
2700κάτι, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς. Εν μέρει ήλπιζα να είμαι στη δεύτερη παρτίδα μπας και έχουν προλάβει να κάνουν κάνα μικρό hardware revision μέχρι τότε, χαχα. Αλλά από την άλλη προφανώς ήθελα να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

*Off topic, αλλά την έχω μετανιώσει λίγο αυτή την οθόνη. Πρώτον έπρεπε να πάρω πιο μεγάλη, 150 ίντσες δεν φτάνουν 🤣
Δεν έχω άλλο ύψος αλλά αν την έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα πιο φαρδιά, 2:1 μάλλον. Όχι ότι είναι πολύ πρακτικό κι αυτό αλλά τι να κάνω, θέλω κι άλλο!

Δεύτερον αυτό το ύφασμα χωρίς τη μαύρη πλάτη δεν είναι κατάλληλο για την περίπτωσή μου γιατί δεν είναι μαύρος ο τοίχος από πίσω. Αλλά δεν έχει ρε γαμώτο η ΧΥ κάτι κατάλληλο με μαύρη πλάτη. Τεσπα, να έχουμε και κάτι να σκεφτόμαστε για αναβάθμιση.

Reaction score
5.866
Βάλε μόνος σου μαύρο ύφασμα από πίσω
Σιγά το κόστος
Οπότε ο γνωστός μου θα παραλάβει σίγουρα στην πρώτη παρτίδα
Για εσένα δεν ξέρω νομίζω 2000 κομμάτια θα είναι η πρώτη
Άρα έχεις πληρώσει κ εσύ τελωνείο
Ποιο μοντέλο πήρες ;

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.482
Βάλε μόνος σου μαύρο ύφασμα από πίσω
Σιγά το κόστος
Δεν μπορώ να βάλω μαύρο ύφασμα, ηλεκτρική είναι η οθόνη σε σαλόνι. Που να το βάλω το ύφασμα; Μόνο αν έβαζα δεύτερο ηλεκτρικό ρολό από πίσω να κατεβαίνουν μαζί, αλλά πέρα από το κόστος θα έπρεπε να έρθει και η οθόνη αρκετά πιο μπροστά, θα ήταν πολύ μεγαλύτερος όγκος και άσχημο.

Για εσένα δεν ξέρω νομίζω 2000 κομμάτια θα είναι η πρώτη
Έχουν στείλει συγκεκριμένα ποιοι αριθμοί είναι στην πρώτη παρτίδα, Ευρώπη είναι μέχρι το 2.917.

Ποιο μοντέλο πήρες ;
Τον Max.

Reaction score
5.866
Δεν μπορώ να βάλω μαύρο ύφασμα, ηλεκτρική είναι η οθόνη σε σαλόνι. Που να το βάλω το ύφασμα; Μόνο αν έβαζα δεύτερο ηλεκτρικό ρολό από πίσω να κατεβαίνουν μαζί, αλλά πέρα από το κόστος θα έπρεπε να έρθει και η οθόνη αρκετά πιο μπροστά, θα ήταν πολύ μεγαλύτερος όγκος και άσχημο.

Έχουν στείλει συγκεκριμένα ποιοι αριθμοί είναι στην πρώτη παρτίδα, Ευρώπη είναι μέχρι το 2.917.

Τον Max.
Σου ήρθε mail ?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.185