Xiaomi Mi Box Εξοδος Ηχου

Reaction score
20
Καλησπερα,
Τι εξοδο ηχου εχει το mi box, ψηφιακη coaxial η' οπτικη; Βασικα βλεπω οτι ειναι σε 3.5mm. Με ενα τετοιο καλωδιο https://www.ebay.com/itm/Toslink-to-Mini-Plug-3-5mm-Digital-Optical-Audio-Cable-SPDIF-Fiber-Round-Square/332472478783?hash=item4d68e76c3f:m:mNphfyHHI8JehNTfgmSRrLA&var=541534349419 (Toslink to Mini Plug 3.5mm Digital Optical Audio Cable SPDIF Fiber Round Square) μπορω να το συνδεσω με το Fiio D03K και απο εκει στα ηχεια μου; Το D03K εχει οπτικη εισοδο και coaxial και βγαζει με line out σε pcm. Απο το xiaomi-greece.gr μου απαντησαν "Για αναλογικό ήχο δύο καναλιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο 3.5mm male - 2x RCA male." Τους ειπα οτι η 3.5mm που εχει το mi box ειναι ψηφιακη...αλλα δεν μου ξανα απαντησαν. Δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος απο την οπτικη εξοδο της tv, ειναι και αρκετα παλιο το media player που εχω (Pico Hd) οποτε με το mi box ελπιζω να δω καποια βελτιωση στην εικονα και στον ηχο.

Last edited:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ναι τετοιο χρειαζεται, μα αν εχεις απλο καλωδιο οπτικης ( με ιδια δηλ εισοδο/εξοδο) μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι που "καπελλωνει" τη μια υποδοχη και ειναι της μορφης οπως δειχνει η φωτο του ebay στο αριστερο ακρο

Reaction score
20
Ναι τετοιο χρειαζεται, μα αν εχεις απλο καλωδιο οπτικης ( με ιδια δηλ εισοδο/εξοδο) μπορεις να παρεις ενα ανταπτορακι που "καπελλωνει" τη μια υποδοχη και ειναι της μορφης οπως δειχνει η φωτο του ebay στο αριστερο ακρο
Ευχαριστω Laki θα το δοκιμασω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON