XIII : The Conspiracy (2008)

Reaction score
59

XIII :The Conspiracy (2008)

Σειρά του NBC που είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ.

H πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ Sally Sheridan πυροβολείται και σκοτώνεται από έναν ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια της ομιλίας την ημέρας της ανεξαρτησίας.

Ο δολοφόνος της δραπετεύει.

Τρεις μήνες αργότερα, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ανακαλύπτει το σώμα ενός πληγωμένου ατόμου που ήταν κρεμασμένο σε ένα δέντρο με αλεξίπτωτο.

Ο νεαρός άνδρας (Dorff) δεν μπορεί να θυμηθεί τα παραμικρό για την ταυτότητά του. Η μόνη ένδειξη είναι ένα tattoo στο λαιμό του, «ΧΙΙΙ».....

Με την υποψία οτι αυτός είναι ο δολοφόνος της Προέδρου, ξεκινάει μια μεγάλη περιπέτεια...

Ηθοποιοι :Val Kilmer,Stephen Dorff,Caterina Murino,Greg Bryk,Stephen McHattie,Lucinda Davis,Jonathan Higgins,Ted Atherton,John Bourgeois,Jessalyn Gilsig

Σκηνοθετης :Duane Clark

Σεναριο : Jean Van Hamme, David Wolkove

Διαρκεια :180 min

Για να διαβάσετε αναλυτικά για το κόμικ πατήστε εδώ

Trailer

[youtube]oKny9h8NIO4[/youtube]

Reaction score
59
Απάντηση: XIII : The Conspiracy (2008)

Με εξεπληξε ευχαριστα η σειρα !!!

Και περιπετειωδης πολυ ειναι και με συνεχεις ανατροπες και αξιοπρεπεστατη για τηλεοπτικη παραγωγη !!

Θα μπορουσε να ηταν και κινηματογραφικη ταινια !!!

Αξιζει να την δειτε !!!

Reaction score
0

Πολύ καλή παραγωγή με αρκετές εναλλαγές στην πλοκή και καλοί ηθοποιοί. Πιθανώς να έχει και δεύτερη σεζόν, μιας και αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Σίγουρα αξίζει να την δείτε!!

Reaction score
59

Κυκλοφορει 12/5/2009 σε 2πλο dvd απο την AUDIOVISUAL.

Reaction score
2
Αν και καθυστερημένα την είδα και εγώ τη σειρά. Πολύ καλή! Τέτοια κατασκοπικά - συνομωτικά μου αρέσουν!!! Την προτέινω ανεπιφύλακτα στους fans του είδους.

Reaction score
0

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ-ΣΕΙΡΑ..ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO CLUB KAI ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ...ΠΟΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ DVD ....ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

Reaction score
59

Ειναι μινι σειρα και ειναι σε 2 dvd. Oντως το τελος σε προετοιμαζει για μια καλη συνεχεια αλλα δεν εχει γυριστει κατι ακομα.

Reaction score
0

malista ....alla ego eida mono ena dvd ksekinaei me tin dolofonia kai teleionei me tin sillipsi einai kati epipleon???giati les 2 dvd

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef