Xtreamer media player ή Egrate EG-M34A ;

Reaction score
0
Καλησπερα και απο εμενα ( καινουργιος στο forum )
Πριν απο δυο ημερες παραγγειλα την Panasonic Viera TX-P42S10E μετα απο ψαξιμο στο forum για τι ειδος τηλεορασης να παρω. ( plasma η lcd )
Το διλημα μου ειναι ποιο media box να παρω , δεν θελω κατι το extreme οποτε ειμαι μεταξυ Xtreamer media player ή Egreat EG-M34A.
Και τα δυο με βολευουν εφοσον θα το χρησιμοποιώ μεσω δικτυου ( λογω το οτι ο υπολογιστης που εχω τις ταινειες ειναι ενα οροφο πιο πανω ) .
Απο αποψη τιμης και τα δυο ειναι στην ιδια τιμη ( κοντα στα 130 ) , νομιζω πως εχουν και τις ιδιες δυνατοτητες.
Βασικα το θελω να μπορει να παιζει 1080p μεσω δικτυου χωρις κολλήματα και να μπορει να κανει downgrate το dts σε stereo ωστε να παιζε ηχο απο την τηλεοραση.
Θα συνδεθεί και σε home cinema αλλα για τις βραδυνες ωρες καλο θα ειναι να παιζει απο την τηλεοραση.
Απο αποψη ποιοτητας εικονας υπερέχει κανενα απο τα δυο ;
Απο υποτιτλους εχει κανενα απο τα δυο προβλημα ;
Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοηθεια.

Reaction score
2
Αυτή τη στιγμή πιο "'ώριμο" είναι το Μ34Α.
Παίζει από δίκτυο όσα παίζει και από USB, υποστηρίζει σωστά 24p, έχει επιλογή χρωμάτων για τους υπότιτλους.

Το xtreamer είναι ένα πολύ καλό και ελπιδοφόρο μηχανάκι, αλλά στους παραπάνω τομείς υστερεί έναντι του Μ34Α.Λένε ότι θα το βελτιώσουν στα επόμενα firmware.

Όσο για το DTS downgrade, το κάνουν και τα δύο.

Reaction score
0
Egreat βεβαια...
Καταρχην πωλειται εδω...
Δεν εχει ανεμιστηρα = θορυβος 0...

Εκτος αυτου για το Xtreamer ολο υποσχεσεις ειναι:

Το δικτυο ειναι χαλια - θα το φτιαξουν
Τα νεα φορμα ηχου HD δεν περνανε - θα το φτιαξουν
Τα 24p δεν παιζουν σωστα - θα το φτιαξουν
Η γιαγια μου εχει ζαχαρο - θα το φτιαξουν :114:
Γενικα το Xtreamer απο πλευρας firmware ειναι εκει που βρισκονταν τα NMT (οπως το Egreat) πριν απο 1+ χρονο.
Παντα να αγοραζετε συσκευες που εχουν τα προβληματα που σας ενδιαφερουν ΛΥΜΕΝΑ ΗΔΗ...

Reaction score
0
Όχι ότι διαφωνώ με την επιλογή του M34, αλλά πλέον και το Xtreamer πωλείται εδώ...

Α, και για όποιον τον ενδιαφέρει, το τελευταίο παίρνει τον δίσκο εσωτερικά (έστω και 2,5).

Reaction score
0
Απάντηση: Xtreamer media player ή Egrate EG-M34A ;

Εμένα το xtreamer μου ήρθε προχτές . Είχα διαβάσει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στα φόρα και περίμενα μεγάλη πατάτα .Το πήρα , του έβαλα το τελευταίο φιρμ 1.02 και το σύνδεσα στο δίκτυο χωρίς σκληρό. Ο ανεμιστήρας στο hi και έπαιξα 3 blu ray (m2ts) μέσω δικτύου (home,the international και my bloody valentine 3d) . Ούτε ο θόρυβος από το ανεμιστηράκι με ενόχλησε , ούτε κόλλησε στο playback ούτε πρόβλημα με το 24p έιχα (το είχα επιλέξει άλλωστε από το μενου και η τηλεόραση κλείδωσε κανονικά). Τα HD φορμάτ ήχου θα γίνονται passthrough στον ενισχυτή από 12/10/09 σύμφωνα με το roadmap (αυτός ήταν ένας λόγος που το πήρα γιατί απο το πσ μπορώ μόνο να πάρω lpcm). Το egreat δεν το ξέρω αλλά έχωντας τα τελευταία 6 χρόνια μόνο htpc , για 120 ευρώ που έδωσα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αφού και η γυναίκα μου μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
Πάντως εμένα μου αρέσουν και τα μηχανήματα που δεν τα έχουν όλα λυμμένα τα προβλήματα. Μου αρέσει να ψάχνω στα φόρα και κάθε φορά που βγαίνει καινούριο φιρμ να χαίρομαι σαν να πήρα καινούριο μηχάνημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Xtreamer media player ή Egrate EG-M34A ;

Τελικα παραγγειλα το egrate αφου το ειχαν σε προσφορα στα 115€ και με την διαφορα φπα ( Ροδος 13% ) θα μου βγει στα 105€.
Αλλα δεν το πηρα μονο λογο τιμης αλλα γιατι 2 φιλοι εχουν Egrate και αν χρειαστω τιποτα θα με βοηθησουν.
Παντως ευχαριστω για την βοηθεια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Xtreamer media player ή Egrate EG-M34A ;

Εμένα το xtreamer μου ήρθε προχτές . Είχα διαβάσει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στα φόρα και περίμενα μεγάλη πατάτα .Το πήρα , του έβαλα το τελευταίο φιρμ 1.02 και το σύνδεσα στο δίκτυο χωρίς σκληρό. Ο ανεμιστήρας στο hi και έπαιξα 3 blu ray (m2ts) μέσω δικτύου (home,the international και my bloody valentine 3d) . Ούτε ο θόρυβος από το ανεμιστηράκι με ενόχλησε , ούτε κόλλησε στο playback ούτε πρόβλημα με το 24p έιχα (το είχα επιλέξει άλλωστε από το μενου και η τηλεόραση κλείδωσε κανονικά). Τα HD φορμάτ ήχου θα γίνονται passthrough στον ενισχυτή από 12/10/09 σύμφωνα με το roadmap (αυτός ήταν ένας λόγος που το πήρα γιατί απο το πσ μπορώ μόνο να πάρω lpcm). Το egreat δεν το ξέρω αλλά έχωντας τα τελευταία 6 χρόνια μόνο htpc , για 120 ευρώ που έδωσα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αφού και η γυναίκα μου μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
Πάντως εμένα μου αρέσουν και τα μηχανήματα που δεν τα έχουν όλα λυμμένα τα προβλήματα. Μου αρέσει να ψάχνω στα φόρα και κάθε φορά που βγαίνει καινούριο φιρμ να χαίρομαι σαν να πήρα καινούριο μηχάνημα.
Για δοκιμασε και κανενα .mkv 1080p να μας πεις τις εντυπωσεις σου...
Γιατι και το WD TV HD παιζει μια χαρα τα blu-ray στα 24p, αλλα στα mkv γιοκ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer media player ή Egrate EG-M34A ;

Για δοκιμασε και κανενα .mkv 1080p να μας πεις τις εντυπωσεις σου...
Γιατι και το WD TV HD παιζει μια χαρα τα blu-ray στα 24p, αλλα στα mkv γιοκ...
Ξυπνάω παλιό thread... αλλά τελικά με τα mkv 1080p τι γίνεται; Τα παίζει;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos