Xtreamer Pro & Wlan

L

LLLEFTERIS

Guest
Λοιπον πηρα αυτο το ματζαφλαρι μαζι με την κεραια usb wifi

Πως θα το συνδεσω σε κρυφο δικτυο? Δηλαδη να βαλω το ονομα του δικτυου μου και τον κωδικο μου.

Και στο Xtreamer ειχα διαβασει οτι εχει Youtube που στο καλο ειναι?

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Xtreamer Pro & Wlan

Αν διαβασα καλα δεν μπορει να συνδεθει σε κρυφο δικτυο οποτε θα φαει σουτ.

Συν οτι δεν εχει καμια σχεση με το A.C.Ryan 76120 που εχω το A.C.Ryan ειναι σκαλες ανωτερο.

Reaction score
1.458

Αν διαβασα καλα δεν μπορει να συνδεθει σε κρυφο δικτυο οποτε θα φαει σουτ.

Συν οτι δεν εχει καμια σχεση με το A.C.Ryan 76120 που εχω το A.C.Ryan ειναι σκαλες ανωτερο.
Κρυφό δίκτυο?Τι εννοείς Λευτέρη?
Για explain to us!

L

LLLEFTERIS

Guest

Κρυφο ειναι αυτο που δεν βλεπεις το ονομα και για να συνδεθεις πρεπει να ξερεις εκτος απο τον κωδικο και το ονομα του δικτυου.

Στα Windows 7 παραδειγμα σου γραφει ανωνυμο δικτυο και οταν πατησεις συνδεση σου ζηταει το ονομα και μετα τον κωδικο αλλα στα XP δεν στο διχνει καθολου και πρεπει να κανεις εσυ δημιουργια νεας συνδεσης.

Το αν θελουμε κρυφο το δικτυο μας μπορουμε να το ρυθμισουμε απο το ρουτερ ξετσεκαρωντας το Broadcast Network Name.

Τωρα θα μου πεις γιατι το εχω κρυφο απο την στιγμη που εχω προβλημα αλλα ελα που δεν ειναι δικο μου αλλα του πεθερου μου και του κουνιαδου μου.

Reaction score
1.458

Μάλιστα,τώρα το κατάλαβα!Είσαι σιγουρος ότι δεν το υποστηρίζει?Ολα τα media players που ξέρω το κάνουν αυτό.

L

LLLEFTERIS

Guest

Can’t connect to hidden wireless networks
Can’t connect to network using WPA passcode with special characters

Αυτο ειδα.

Reaction score
4

Can’t connect to hidden wireless networks
Can’t connect to network using WPA passcode with special characters

Αυτο ειδα.
Το πρόβλημα σου μάλλον είναι στο router φίλε μου. Δοκίμασε να βάλεις ένα ποιο νέο πρωτόκολλο από το WPA που έχει τώρα ο router σου.Π.χ. WEP.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι το τελευταιο που βλεπει και τα 3TB δισκους.

Η πλακα ειναι πως εβαλα το ασυρματο usb του Xαλια-treamer στο A.C.Ryan και δουλευει κανονικα συνδεθηκα μια χαρα στο κρυφο μου δικτυο.

Αλλα το καταραμενο το A.C.Ryan δεν εχει Youtube εχει μονο internet radio

L

LLLEFTERIS

Guest

Το πρόβλημα σου μάλλον είναι στο router φίλε μου. Δοκίμασε να βάλεις ένα ποιο νέο πρωτόκολλο από το WPA που έχει τώρα ο router σου.Π.χ. WEP.
WEP εχω αλλα στο χαλιαtreamer δεν εχει καπου για να βαλεις μονος σου ρυθμισεις και να γραψεις το ονομα του δικτυου σου και ακομα στα δικτυα που βρισκει δεν το βλεπει καθολου το κρυφο ουτε σαν ανωνυμο οπως το βλεπουν τα Windows 7

Reaction score
4

Κάτι σου βρήκα στο router σου είναι το πρόβλημα .

I have also added the xtreamer dongle to my c200. Initially i was having the same issue as yourself (just displaying connecting and not displaying and IP address). I found that i had to remove any special characters and spaces from my routers SSID (which must also be set to broadcast on your router), as well as for the encryption password (i am using WPA-TKIP). Once this was corrected it connected fine and i could see my NAS.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι αλλα εγω δεν μπορω να αλλαξω το κλειδωμα απο wep σε wpa γιατι οπως γραφω στην αρχη δεν ειναι δικο μου το router και δεν ειναι δυνατον να συνδεω τοσους υπολογιστες συν οτι ειχα συνδεσει μια χαρα το LG 390 που ειχα συν οτι συνδεσα μια χαρα το A.C.Ryan και με την κεραια του χαλιαtreamer!!!

Αν ειναι να αλλαξω το κλειδωμα σε wpa και να βαλω και 10 μηδενικα επειδη ετσι θελει αυτο το χαζοκουτι καλυτερα να κρατησω το Aopen MB915-B που εχω και να σουταρω το χαλια.

Reaction score
1

Λευτέρη από αναπαραγωγή τι λέει ; Γιατί διαβάζω διθυράμβους, παίζει BD rips με μενού και άλλα τέτοια όμορφα ; :137:

L

LLLEFTERIS

Guest

Κοιτα το Avatar που εχω που ειναι 18GB με dts-hd ηχο μια χαρα το παιζει.

Παντως που εβαλα τον δισκο απο το A.C.Ryan 2ΤΒ WD black πανω και εναν 750GB Seagate γιατι ηθελα να αντιγραψω οτι ειχα στον πρωτο στον δευτερο μου εκανε αρκετες ωρες αν και περιμενα να το κανει πολυ ποιο γρηγορα λογω οτι και οι δυο δισκοι ηταν μεσα στο ιδιο μηχανημα μιας και το μπρικι αυτο περνει δυο δισκους (εχει και κατι καλο)

Reaction score
1.988

Γιατί ένα μίντια πλέυερ χαρακτηρίζεται χάλια και μπρίκι επειδή δεν μπορεί να σύνδεθεί σε ένα κρυφό δίκτυο...;
Αυτή είναι η πρωτεύουσα ιδιότητα του και από αυτήν κρίνεται η ποιότητα του;
Δλδ αν εγώ ρώταγα ''ρε παιδιά ποιά ειναι η γνώμη σας για το xtreamer pro;''...η απάντηση θα ήταν '' είναι χάλια και μπρίκι...'' ή είναι ένα καλό πλαϋερ αλλά έχει το τάδε πρόβλημα;

Σόρρυ που επεμβαίνω δλδ αλλά από τα γραφόμενα σου κ μόνο βλέπω ότι αρχείο 18GB με dts-hd ήχο παίζει μιά χαρά, παίρνει 2 σκληρούς εώς και 3ΤΒ ο καθε ένας (αν κατάλαβα καλα δλδ), και....δεν μπορεί να συνδεθεί όχι σε δίκτυο...αλλά σε κρυφό δίκτυο....χμμμμ.....δεν μου φένεται για μπρίκι....

L

LLLEFTERIS

Guest

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οπως λενε.

Το οτι ειναι χαλια για μενα δεν παει να πει οτι η Xtreamer θα βαλει λουκετο επειδη εμενα δεν μου κανει εστω και για αυτο το μικρο προβλημα με το ασυρματο δικτυο.

Απλα εγω στην κρεβατοκαμαρα εχω ενα μινι pc το Aopen MP915-B για να βαζει η γυναικα μου στο Youtube παιδικα βιντεακια για να βλεπει ο μικρος.

Πηρα το Xtreamer για να αντικαταστησω το Aopen λογω οτι εχει Youtube μεσα αλλα δεν μπορω να το κανω λογω του κρυφου μου δικτυου.

Οχι σαν media ειναι πολυ καλο αν και πιστευω πως καλυτερο ειναι το Ryan που εχω και το μονο ασχημο που ειδα ειναι πως αν βαλεις δυο δισκους μεσα και θελεις να αντιγραψεις κατι απο τον εναν στον αλλον παει πολυ αργα λες και αντιγραφεις σε δισκο usb 1.1

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα βρηκα λυση.

Κανεις το δικτυο σου φανερο συνδεεις το χαλιαtreamer και μετα το κανεις παλι κρυφο και ετσι εχει περσει την ip μεσα κια ειναι συνδεμενο.

Reaction score
0

Τελικα βρηκα λυση.

Κανεις το δικτυο σου φανερο συνδεεις το χαλιαtreamer και μετα το κανεις παλι κρυφο και ετσι εχει περσει την ip μεσα κια ειναι συνδεμενο.
Τώρα είναι καλό δηλαδή?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members