Xtreamer Prodigy ή Himedia 900B?

Reaction score
0
Βρίσκομαι στη διαδικασία αγοράς καινούργιου media player και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Μπορεί κάποιος που έχει κάποια επαφή να μου πει τη γνώμη του?
Ξεκίνησα από το Himedia αλλά μετά είδα το Xtreamer και έχω μπλέξει λίγο. Το 2ο έχει καλύτερο interface από τις φωτό που έχω δει ενώ δέχεται και εσωτερικό δέκτη ψηφιακής που η τηλεόρασή μου δε διαθέτει με προφανή ωφέλη.
Ποιό έχει καλύτερη υποστήριξη (επίσημη και ανεπίσημη)?

Σημειωτέον υπάρχει ήδη σκληρός σχετικά γεμάτος με ταινίες και φωτό γι'αυτό πάω σε μηχάνημα με εσωτερικό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις.

Reaction score
1.460
Απάντηση: Xtreamer Prodigy ή Himedia 900B?

Νομίζω ότι το Himedia έχει καλύτερη υποστήριξη απ'το Xtreamer.

Reaction score
0

Πιστεύεις ότι ένα HTPC με Atom και ΙΟΝ θα ήταν μιά καλή λύση? (με την έννοια του οικονομικού...Δε θέλω να ξεφύγω από τα 150-200€

Reaction score
2

Εχω το 900Α (ιδια specs με το Β) Ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα (ταινιες και πολυ μουσικη flac kαι mp3 320). Προτιμησα το 900 λογω τιμης και πολυ καλυτερης υποστηριξης σε upgrades. (ειχα ξεκοκκαλισει ολα τα fora) .Βεβαια δε με ενδιεφερe το tuner.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εχω το 900Α (ιδια specs με το Β) Ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα (ταινιες και πολυ μουσικη flac kαι mp3 320). Προτιμησα το 900 λογω τιμης και πολυ καλυτερης υποστηριξης σε upgrades. (ειχα ξεκοκκαλισει ολα τα fora) .Βεβαια δε με ενδιεφερe το tuner.
Συμφωνώ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito