XTZ 10.17 VS SVS PB-1000 ή.. ποιο?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.880
για 12'' δεν το συζητώ εκτός και αν έχει την maximum δυνατή μικρή καμπίνα (και πάλι θα χρειαστεί μεζούρα).
είμαι μεταξύ των δύο μοντέλων ή ότι άλλο πιστεύετε(ακόμα και μεταχειρισμένο που έχετε δει).
Αφήστε επιτέλους τα πολιτικά και τον Παντελίδη και δώστε συμβουλές!!Άντε!!!:thumbsup::laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
Ρίξε μια ματιά στο Sunfire sds 12 αρκετά καλό για τα λεφτά του και με μικρές διαστάσεις.
Μωρέ όλοι με τα 12'',θα φάμε παντοφλοζωάκι στο κ@λ@ράκι με τα αυτάκια να εξέχουν και να βαρούνε παλαμάκια από τα κ@λομ@γουλάκια!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

καμιά άποψη για το xtz?

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
να σου δανεισω ενα re audio xxx 18 να δεις πως παιζει και μετα το κανεις καναπε για καλυψη - αποκρυψη
θα σου βγουν ακριβά τα μεταφορικά στην επιστροφή(με εμένα μέσα):laugh::laugh::laugh:

Υ.Γ. Τουλάχιστον να το είχες σε λευκό:whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
Με κυνηγάει το 12''!!!:O_o:
Όπως λένε και οι ''προφητείες''..τα κόλλυβα τα έχω στο ζωνάρι μου:D:D
Τόσο χώρο έχω,και αυτό με την προυπόθεση να ανοίγουν και λίγο τα συρτάρια και η πόρτα από την κρυσταλιέρα
IMG1293.jpg

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
οπως σου ειπα 12" χρειαζεσαι , για οικονομια χωρου και γιαυτα που σου αρεσει να ακους κατα προτιμηση sealed.
ιδανικα το svs sb-2000 ή το λιγο πιο μικρο sb-1000

Reaction score
3.341
ή αντίστοιχα ένα δυνατό 10΄΄ ;)
θα μπορούσε να πάει και σε 10 με passive radiator ώστε να έχει όλα τα καλα και του sealed και του ported
σε μικρό μέγεθος .

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
οπως σου ειπα 12" χρειαζεσαι , για οικονομια χωρου και γιαυτα που σου αρεσει να ακους κατα προτιμηση sealed.
ιδανικα το svs sb-2000 ή το λιγο πιο μικρο sb-1000
Τα θυμάμαι αυτά τα λόγια σου με το βλοσυρό βλέμμα:p!!
Αν πάω σε PB-1000 και ''παίξω'' με το bass reflex ανοιχτό-κλειστό δεν θα είναι καλύτερα?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
το προβλημα σου ειναι το μεγεθος ή η τιμη γιατι το pb 1000 ειναι πιο μεγαλο απο το sb 2000

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
το προβλημα σου ειναι το μεγεθος ή η τιμη γιατι το pb 1000 ειναι πιο μεγαλο απο το sb 2000
φαντάσου τι ψυχολογικά προβλήματα μου έχει δημιουργήσει το νούμερο 12:p:p
έχεις δίκιο!τώρα το είδα!!!
Δεν έχω δουλέψει ποτέ sealed γιατί θεωρώ ότι στα ported αν δεν σου κάτσουν στον χώρο τραβάς και μια κάλτσα στην οπή αέρα και το φέρνεις στα μέτρα σου.λάθος σκεπτικό?Γιαυτό και μου αρέσει η ιδέα του xtz που σου δίνει αυτή την δυνατότητα

Τιμή είμαι στο 500άρικο

Reaction score
4.327
Ειδικά στη μουσική το sealed είναι καλύτερο άμα το φέρεις... Πάντως για τόσα τετραγωνικά το 12-άρι είναι must. Για μουσική πιο πολύ το θες ή και για ταινίες; Εγώ ένα 10-άρι bk sealed που έχω παίζει αρκετά καλά και σε μουσική αλλά ο χώρος μου είναι πολύ πιο μικρός

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
Ειδικά στη μουσική το sealed είναι καλύτερο άμα το φέρεις... Πάντως για τόσα τετραγωνικά το 12-άρι είναι must. Για μουσική πιο πολύ το θες ή και για ταινίες; Εγώ ένα 10-άρι bk sealed που έχω παίζει αρκετά καλά και σε μουσική αλλά ο χώρος μου είναι πολύ πιο μικρός
και για τα δύο.έχω το sub συνδεδεμένο με ένα behringer 2496 και έχω δύο setup.ένα ported και ένα sealed(αν δεις στην φωτό το klipschάκι έχει αφρολεξ στο bass reflex που όταν αλλάζω σε ταινία αφαιρείται:thumbsup: )

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
φαντάσου τι ψυχολογικά προβλήματα μου έχει δημιουργήσει το νούμερο 12:p:p
έχεις δίκιο!τώρα το είδα!!!
Δεν έχω δουλέψει ποτέ sealed γιατί θεωρώ ότι στα ported αν δεν σου κάτσουν στον χώρο τραβάς και μια κάλτσα στην οπή αέρα και το φέρνεις στα μέτρα σου.λάθος σκεπτικό?Γιαυτό και μου αρέσει η ιδέα του xtz που σου δίνει αυτή την δυνατότητα

Τιμή είμαι στο 500άρικο
αν ειναι στο 500αρικο μονοδρομος ειναι το 10ιντσο, αλλα για να δεις χαρα στα σκελια σου θελεις 12αρι για τον χωρο σου

daharis666

Moderator
Reaction score
84.880
αν ειναι στο 500αρικο μονοδρομος ειναι το 10ιντσο, αλλα για να δεις χαρα στα σκελια σου θελεις 12αρι για τον χωρο σου
εσύ έχεις χαρά που περισσεύει να φανταστώ..18''x18''x18''x18''....:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::lolsign::lolsign::lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.070
Members
38.645
Νεότερο μέλος
Alkimos