XTZ Sound Series Cinema

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
Τα έβλεπα πριν λίγες μέρες. Πολύ μου αρέσουν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
Σε ένταση αποκλείεται. Είναι κλειστά με μέση ευαισθησία.

Reaction score
766
Σε ένταση αποκλείεται. Είναι κλειστά με μέση ευαισθησία.
ωραια σειρα οντως...εκτος απο εντασεις στα υπολοιπα απ οτι διαβαζω, προσπαθουν με διαφορες λυσεις να πετυχουν ομοιογενεια surround πεδιου, με καλη διασπορα και μειωμενες ανακλασεις κλπ κλπ

χμμμ....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Το καλό είναι ότι υπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος,ο Θέμης Ζαφειρόπουλος-Location Sound....ωραία σειρά,πόσο να κοστίζει άραγε;

http://www.locationhiend.com/

Reaction score
15.548
ωραια σειρα οντως...εκτος απο εντασεις στα υπολοιπα απ οτι διαβαζω, προσπαθουν με διαφορες λυσεις να πετυχουν ομοιογενεια surround πεδιου, με καλη διασπορα και μειωμενες ανακλασεις κλπ κλπ

χμμμ....
το σημαντικο ειναι οτι ειναι προσεγμενη σειρα και το δειχνει με την επιλογη sub που εχει κανει ......το οποιο ειναι πολυ βασικο μιας και μπορει να καλυψει ανετα ενα συστημα 7.1 σε εντασεις που σπανια ακουμε...για να μην πω ποτε...;)

Reaction score
766
το σημαντικο ειναι οτι ειναι προσεγμενη σειρα και το δειχνει με την επιλογη sub που εχει κανει ......το οποιο ειναι πολυ βασικο μιας και μπορει να καλυψει ανετα ενα συστημα 7.1 σε εντασεις που σπανια ακουμε...για να μην πω ποτε...;)
με χαλας το σχεδιο "γιατρε" :):D

τα ct 700 εχω σταμπαρει...ειναι πιο ακριβα βεβαια...γι αυτο ρωτησα αν κοντραρονται...εκτος απο εντασεις, λετε τα xtz να κοιταζουν στα ματια τα b&w?

edit : 750 ευρα τα LCR απ το xtz.eu

melina

Cargo 200
Reaction score
45.584
Weight : 77.4 kg

...εσύ θα μετράς και θα μου λες, για βάλτο πιο δω, πιο κει, μήπως πιο πέρα; :p

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Weight : 77.4 kg

...εσύ θα μετράς και θα μου λες, για βάλτο πιο δω, πιο κει, μήπως πιο πέρα; :p
ελα μωρε....εχω συνηθισει απο το βαρος των 802....οποτε δεν μασσαω στα κιλα!!!!!!!!:D:D:D

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67