Yβριδικός Ολοκληρωμένος Unison Research Unico +λυχνίες Genalex/phono stage/remote

Reaction score
15
Σε άψογη κατάσταση (δείτε και τις φωτογραφίες που ακολουθούν), με πλήρεις συσκευασίες και manuals, με τις κορυφαίες λυχνίες Genalex Gold Lion με λίγες ώρες λειτουργίας (υπάρχουν και οι δικές του βέβαια, αλλά δεν έχουν επαφή σε σύγκριση με τις Genalex) και επιπλέον με το optional phono stage.O ενισχυτής είναι τηλεχειριζόμενος, διαθέτει 4 εισόδους line, 1 είσοδο phono και 1 εξοδο rec out. Το στάδιο προενίσχυσης είναι λαμπάτο, ενώ το στάδιο εξόδου υλοποιείται με mosfet (80w/8ohms, 150w/4ohms ενω μπορεί να οδηγήσει ηχεία με ελάχιστη αντίσταση 2ohms)
O ενισχυτής είναι εξαιρετικά "μουσικός", έχει λαμπάτες χροιές αλλά συνάμα σφιχτό μπάσο και οδήγηση. Δεν είναι σκληρός στα πρίμα αλλά παράλληλα έχει έκταση, η μεσαία του είναι αναλυτική και το μπάσο εξαιρετικά σφιχτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οδηγούσε τα Atc 40 με άνεση και το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό (τα Atc 40 δεν χαρίζονται σε συνοδά που δεν είναι εξαιρετικά).

.
.

Tιμή: 900 ευρώ συζητήσιμη
Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση καθώς και για να κάνετε ακρόαση επικοινωνήστε μαζί μου στο

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας μου.

Reaction score
15
Απάντηση: Yβριδικός Ολοκληρωμένος Unison Research Unico +λυχνίες Genalex/phono stage/

Ακούσαμε τον Unison με ένα ζευγάρι Chario (βάσης) και "έδεσε" το γλυκό.

Καλές ακροάσεις συνονόματε ;)

Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία της αγγελίας μου - να κλειδωθεί παρακαλώ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος