Yamaha ή Pioneer

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο χώρο και θέλω να δώσω λίγα λεφτάκια να φτιάξω ένα μικρό συστηματάκι -κυρίως για ταινίες- και σκέφτομαι πρώτα για την αγορά ενισχυτή. Έχω δει τους yamaha rx-v471 και pioneer vsx-521 και θέλω να σας ρωτήσω ποιον προτείνεται εσείς να πάρω. To budget μου είναι εκεί στα 300 Ε.

P.S. Συνδέονται αυτπί οι ενισχυτές με το δίκτυο (έστω ενσύρματα) ώστε να μπορώ να παίζω από το pc μουσική; Αν όχι, μέσω του usb μου δείχνουν στην οθόνη τους τα files & folders που έχω στο στικάκι;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Yamaha ή Pioneer

Kαλώς ήρθατε στο AVSite!

Όχι κανένας εκ των 2 δεν μπαίνει σε δίκτυο.
Ο 471 βέβαια έχει μια usb θύρα που ενδεχομένως εκτός απο ipod να αναγνωρίζει και τραγούδια απο κάποιο στικάκι(δεν το διευκρινίζει στα χαρακτηριστικά του).Ο 521 δεν έχει καν θύρα usb.

Πάντως ο αντίστοιχος Pioneer του 471 είναι ο VSX 821 και όχι ο 521.

Reaction score
0

Και ποιον προτείνεις εσύ από τους δύο αυτούς ή έστω μεταξύ του 821 και του yamaha?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Oι νέοι Γιαμάχα μου είναι άγνωστοι.οπότε ό,τι και να σου πώ..

Περίμενε μήπως το δεί και κανείς άλλος.

Reaction score
19
Γενικα οι ενισχυτες της Pioneer θεωρουνται καλυτερη επιλογη σε εφαρμογες HC. Σε αυτο συμβαλει βεβαια και το εξαιρετικο συστημα ισοσταθμισης που προσφερουν.

Reaction score
152

εγω λεω Γαμαχα...
σε αντιθεση με οσα εχουμε δει τελευταια με κορυφαια μοντελα της Πιονιερας να τα φτυνουν,κανεις δεν εχει πει κακα λογια για τους Γιαμι...

Λες για τον 471. εχω τον 467 που ειναι ο ...μπαμπας του,δηλ., το ιδιο μοντελο αλλα προηγουμενης χρονιας.
δικτυο δεν εχει και ουτε usb, αλλα θεωρω οτι οι Γιαμι ειναι σκυλια μαυρα και παρα πολυ καλοι τοσο σε σινεμα οσο και μουσικη.
για να παρεις αυτα που θελεις ανεβα στον 667 ή τον φετινο 671.

Reaction score
8

Εγώ πάντος μόλεις παρέλαβα τον vsx-921….για να δούμε….

Reaction score
89
παντως αν και πιονιρακιας και μονο με την αντιπροσωπεια που εχουν πλεον θα το σκεφτομουν σοβαρα αν ηταν να ξαναγορασω.....

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Μάλλον θα καταλήξω στον Yamaha. Απλά θα δω μήπως πάω στο μεγαλύτερο μοντέλο για να συνδέεται και στο νετ. Βασικά το θέλω έτσι ώστε εαν έχω κάποιο CD να παίξω (πολύ σπάνια) να το βάζω στο pc και να μην τρέχω να αγοράζω και cd player.

Reaction score
152

δε θα το μετανιωσεις....
παντως με τον ενα 467 που εχω κουμπωμενο στο πισι,ακουω ραδιο απο το ιντερνετ μεσω οπτικης... (γεια σου ρε gkontoletas με τα ωραια σου....)

Reaction score
0

ο 671 που έχω εγώ πάντως, παίζει τα πάντα απο παντού!!!!
για τα λεφτά που έδωσα είμαι κατευχαριστημένος!και εκτός αυτού κάνει και hdmi passthrought οπότε όλα είναι κουμπωμένα πάνω και μόνο όταν θέλω τον ανοίγω!

Reaction score
0

ο 671 που έχω εγώ πάντως, παίζει τα πάντα απο παντού!!!!
για τα λεφτά που έδωσα είμαι κατευχαριστημένος!και εκτός αυτού κάνει και hdmi passthrought οπότε όλα είναι κουμπωμένα πάνω και μόνο όταν θέλω τον ανοίγω!
Να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δηλαδή πως έχεις συνδέσει και τι πάνω του; Και πότε τον ανοίγεις και πότε δε χρειάζεται; Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους. Τελικά ανέβηκα λίγο και πήρα τον Yamaha rx-v671 (κυρίως λόγω του ethernet).

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ.
Νε σε ρωτήσω και κάτι που το πόσταρα αλλού αλλά δε μου έχουν απαντήσει.
Σκέφτομαι να πάρω το media matchbox για να παίζω τις ταινίες μου.
Για να παίζω όμως μουσική τι να κάνω; Υπάρχει κάποιος player μόνο για αυτό ή να χρησιμοποιώ το matchbox ή το pc;
Θέλω να πω δεν υπάρχει κάποιος player που να του βάζω το σκληρό με τη μουσική μου και να πλοηγούμαι μέσα στα αλμπουμ χωρίς να πρέπει να ανοίγω την τηλεόραση; Δηλ. κάποιος player που να έχει μια στοιχειώδη έστω οθόνη;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Και αυτά που έχουν στοιχειώδη οθόνη είναι για τα μπάζα ή δεν έχουν καθόλου καλό interface για playlist κτλ..
Η λύση είναι το Logitech Squeezebox Touch αλλά είναι ακριβό(πέριξ των 300ε).
Οπότε σύνδεσε ψηφιακά το pc και καθάρισες ή άνοιγε την τηλεόραση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos