Yamaha σύνθεση

Reaction score
0
Καλημέρα,

Ελέγα να ξεκινήσω με αυτή τη προσφορά YAMAHA HTR-6230 BLACK + YAMAHA NS-225F SILVER (2 ΤΜΧ) και μετά να πάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια. Θέλω να ενώσω το PS3 που έχω και το WD TV Live Media Player. Ποία η γνώμη σας;

Ευχαριστώ.:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Καλημέρα!
Κάποιο link που να έχει την προσφορα?
Επίσης πόσα τμ είναι ο χώρος που θα παίξουν?

Reaction score
1
Απάντηση: Yamaha σύνθεση

Αν δεις εδώ και εδώ αν τα αγοράσεις ξεχωριστά θα σου βγουν μάλλον φθηνότερα. Τα ηχεία τα έχω ακούσει και έπαιζαν περίεργα όμορφα. Και λέω περίεργα μιας και σαν κατασκευή δεν μου γεμίζαν το μάτι, φαντάσου πως ψάχναμε για κάνα κρυμμένο sub-woofer μιας και ακούγαμε και χαμηλές συχνότητες, ενώ όταν τα βλέπεις περιμένεις να είναι τελείως άδεια στα χαμηλά. Με ξάφνιασαν λοιπόν ευχάριστα, όμως επειδή τα άκουσα μόνο για κανά 5λεπτο μόνο να παίζουν μην υπολογίζεις την γνώμη μου και τόσο. Τέλος θα σου πω αυτό που λένε όλοι και έχουν δίκιο, προσπάθησε να τα ακούσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Yamaha σύνθεση

Αν δεις εδώ και εδώ αν τα αγοράσεις ξεχωριστά θα σου βγουν μάλλον φθηνότερα. Τα ηχεία τα έχω ακούσει και έπαιζαν περίεργα όμορφα. Και λέω περίεργα μιας και σαν κατασκευή δεν μου γεμίζαν το μάτι, φαντάσου πως ψάχναμε για κάνα κρυμμένο sub-woofer μιας και ακούγαμε και χαμηλές συχνότητες, ενώ όταν τα βλέπεις περιμένεις να είναι τελείως άδεια στα χαμηλά. Με ξάφνιασαν λοιπόν ευχάριστα, όμως επειδή τα άκουσα μόνο για κανά 5λεπτο μόνο να παίζουν μην υπολογίζεις την γνώμη μου και τόσο. Τέλος θα σου πω αυτό που λένε όλοι και έχουν δίκιο, προσπάθησε να τα ακούσεις.
Στο link για τα ηχεία η τιμή είναι ανα τεμάχιο.

Reaction score
0

Ναι το link είναι ανα τεμάχιο άρα μάλλον η προσφορά είναι καλή

Reaction score
0

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απ την στιγμή που δεν έχω ακουσει τα ηχεία αυτά όχι.
Πάντως στα 350-400 ευρώ αυτά είναι καλή περίπτωση,αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα απ τα γιαμαχα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Yamaha σύνθεση

Στο link για τα ηχεία η τιμή είναι ανα τεμάχιο.
Ναι είναι ανά τεμάχιο είναι τα ηχεία αλλά 2*145=290 ευρώ και άλλα 299 ευρώ ο ενισχυτής 290+299= 589 ευρώ. Το eshop τα δίνει 735. Οπότε 735-589=146. Επιπλέον 146/589*100%= 25% πάνω στην τιμή αυτή. Κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου; Φίλε μου δεν έχω ακούσει άλλα ηχεία σε αυτήν την τιμή. Τα Yamaha τα είχα ακούσει τυχαία σε ένα μαγαζί που έψαχνα για να αγοράσω cd, απλά μου έχουν μείνει ως ευχάριστη έκπληξη. Με τα 146 ευρώ μπορείς να προσθέσεις και ένα Yamaha YST-SW030 subwoofer, οπότε να έχεις κάνει ένα βήμα ακόμη για το 5.1 σύστημα σου. Από ότι κατάλαβα δεν έχεις δυνατότητα να ακούσεις διαφορετικά ηχεία και να επιλέξεις, έτσι δεν είναι; Τι ηχοσύστημα έχεις αυτή την στιγμή;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Ναι είναι ανά τεμάχιο είναι τα ηχεία αλλά 2*145=290 ευρώ και άλλα 299 ευρώ ο ενισχυτής 290+299= 589 ευρώ.
Σωστός,δεν πρόσεξα καλά την τιμή του ενισχυτή.

Reaction score
0

Σαν επιλογή άρα δεν είναι μια χαρά οπότε μάλλον θα τα πάρω. Ευχαριστώ για την βοήθεια

Reaction score
1

Σαν επιλογή άρα δεν είναι μια χαρά οπότε μάλλον θα τα πάρω. Ευχαριστώ για την βοήθεια
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. εννοείς πως σαν επιλογή είναι μια χαρά; Δεν μπορώ να σου απαντήσω για το αν είναι μια χαρά ή όχι. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης σε αυτή τη τιμή. Έχω να σου προτείνω ηχεία με 450 ευρώ, αλλά τότε ξεφεύγεις πολύ. Αν δεν έχεις δυνατότητα να ακούσεις, κάνε λίγο υπομονή όλο και κάποιος θα βρεθεί που να το έχει ψάξει καλύτερα σε ηχεία αυτής της τιμής. Με το νέο σύστημα ψάχνεις να ανέβεις σε εντάσεις ή ψάχνεις να ανέβεις σε ποιότητα, σε λογικές εντάσεις; Το λέω αυτό, επειδή έχω φίλους που προτιμούν τα Logitech 5500 πχ σε ένα δωμάτιο 12 τ. μέτρα και ας μπουμάρει όλο το δωμάτιο. Τα προτιμούν από άλλα ηχεία τα οποία δεν είναι ικανά να συντονίσουν τα τραπέζια, τις καρέκλες, τις πόρτες και τις ντουλάπες, αλλά παίζουν πολύ καλύτερα τις μεσαίες. Αν θες να έχει μπάσο και εντάσεις, με ίσως ένα συμβιβασμό στην ποιότητα ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες, ένα φίλος πουλάει τα Creative S750 200 Creative S750 200 ευρώ. Τα Creative όμως για να παίξουν και την κατάλληλη κάρτα ήχου-πρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος για να κάνει την αποκωδικοποίηση.

Reaction score
0

Θέλω μια σύνθεση με αρκετα καλο ήχο χωρίς να μπουμάρει

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads