YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Reaction score
2
Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει ο yamaha as2000 για δικάναλο ήχο και σκεφτομαι να τον συνδυάσω με πολυκάναλο ONKYO 906. Επειδή τον βρήκα σε DEMO κομμάτι με εγγύηση 1 χρόνου και όχι 2 , πόσα θα θεωρούσατε ''οι γνώστες'' ως εξαιρετική τιμή για την αγορά του? Ενδεικτικά παραθέτω τιμή Ελλάδας για καινουργιο κομμάτι στα 1650Ε. Η τιμή που τον βρήκα είναι 1100Ε. Περιμένω απαντήσεις για να προβώ στην αγορά του ... Ευχαριστώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.685
Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Εντάξει, εξαιρετική τιμή, ξέρω 'γώ; Πάντως, είναι αυτή που πρέπει για demo. Και προφανώς διασταυρωμένη.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η ποιοτητα του αξιζει παραπανω απο τον μη ενα χρονο εγγυησης!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

τον τσίμπησα τον YAMAHA 900 Ευροπουλακια με 2 χρονακια εγγύηση! Μεγειά μου

Reaction score
4.249

Καλοριζικος. Τι ηχεια θα συνοδευσουν?

Reaction score
249

να ρωτησω κατι γιατι δεν ξερω
κατι παλιοι πολυκαναλοι yamaha εχουν τα ιδια και καλυτερα χαρακτηριστικα με αυτον
αν τους χρησιμοποιουσε για δικαναλο θα ηταν ασχημοι δεδομενης της τιμης τους περι τα 200€

Reaction score
2

Καλοριζικος. Τι ηχεια θα συνοδευσουν?
Ευχαριστώ. Ηχεια δεν εχουν αγοραστεί ακόμα. Είμαι μεταξυ YAMAHA SOAVO 03 - JBL LS60 - DALI IKON 7 - KEF IQ90 . Εχω ακουσει τα JBL,SOAVO,DALI και όχι τα KEF.

Απο οικονομικης αποψης τα KEF τα βρισκω στα 800 μεταχειρισμενα 1 ετους, τα SOAVO 03 στα 1400, τα JBL LS60 στα 1400 τα IKON 7 στα 1200.
Για δώστε μου τα φωτα σας , Costa Coyia για σένα το λέω αυτο :D

Reaction score
2

να ρωτησω κατι γιατι δεν ξερω
κατι παλιοι πολυκαναλοι yamaha εχουν τα ιδια και καλυτερα χαρακτηριστικα με αυτον
αν τους χρησιμοποιουσε για δικαναλο θα ηταν ασχημοι δεδομενης της τιμης τους περι τα 200
Αγαπητέ Βαγγέλη,κατα τη γνώμη μου, απλά δεν υπάρχει συγκριση δικάναλου με πολυκάναλο ενισχυτη σε μουσική με ποιοτικά ηχεία. Ειμαι παθών στο παρελθόν !

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Mήπως θα μπορούσες να μας(μου) πείς , πού βρίσκεις τα LS 60 1400 ευρώ?
Νίκο τα βρηκα πριν 1 εβδομαδα DEMO σε γερμανικο ebay shop. Γενικά μέχρι τώρα χρησιμοποιώ κυρίως το Ebay για αγορες - πάντα για αντικείμενα με εγγύηση βέβαια. Μεγάλη διαφορά με Ελλάδα ? ΣΥγκριτικά με τα άλλα ηχεία που αναφέρω , εσύ ψηφίζεις JBL ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παντως αν ειναι να πας σε Kef κοιτα το καινουριο μοντελο Q700. Αν σ'αρεσει συν τοις αλλοις το θηριωδες μπασο, τοτε ειναι ταμαμ.

Reaction score
2

παντως αν ειναι να πας σε Kef κοιτα το καινουριο μοντελο Q700. Αν σ'αρεσει συν τοις αλλοις το θηριωδες μπασο, τοτε ειναι ταμαμ.
Προτιμώ ουδέτερο ήχο που νομίζω βγάζουν τα SOAVO και περισσότερο τα JBL. Τα DALI επίσης μου φάνηκαν ωραία στο άκουσμα - αλλά νομίζω τονίζαν λιγάκι τα πρίμα (αν θυμάμαι καλά). Τα KEF δεν τα έχω ακούσει αλλά εχω διαβάσει καλά πράγματα. ΘΑ ψάξω και το ηχείο που αναφέρεις να το :201:. Ευχαριστώ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Νίκο τα βρηκα πριν 1 εβδομαδα DEMO σε γερμανικο ebay shop. Γενικά μέχρι τώρα χρησιμοποιώ κυρίως το Ebay για αγορες - πάντα για αντικείμενα με εγγύηση βέβαια. Μεγάλη διαφορά με Ελλάδα ?
Eπειδή εργάζομαι στην ελληνική αντ/πεία μου έκανε εντύπωση η τιμή.

Αφού είναι demo είναι μια πολύ καλή τιμή.

Λόγω της ιδιότητας μου δεν θέλω να ''ψηφίσω''.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Eπειδή εργάζομαι στην ελληνική αντ/πεία μου έκανε εντύπωση η τιμή.

Αφού είναι demo είναι μια πολύ καλή τιμή.

Λόγω της ιδιότητας μου δεν θέλω να ''ψηφίσω''.
OK σεβαστό, δεν το γνώριζα :420: Παντως μετράω την ψήφο σου στα JBL :605:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA as2000 σε DEMO. Αξίζει ?

Προτιμώ ουδέτερο ήχο που νομίζω βγάζουν τα SOAVO και περισσότερο τα JBL. Τα DALI επίσης μου φάνηκαν ωραία στο άκουσμα - αλλά νομίζω τονίζαν λιγάκι τα πρίμα (αν θυμάμαι καλά). Τα KEF δεν τα έχω ακούσει αλλά εχω διαβάσει καλά πράγματα. ΘΑ ψάξω και το ηχείο που αναφέρεις να το :201:. Ευχαριστώ
τα Jbl ειναι πολυ καλα, δεν νομιζω ομως οτι εχουν ουδετερο ήχο αλλα μια πιο "δυναμικη" προσεγγιση της αναπαραγωγης, τα Dali Ikon που βγηκαν σε εκδοση mkII λεγεται οτι αυτο ακριβως τον τονισμο στις υψηλες διορθωσαν. Αυτο που ξερω εγω για αυστηρα ουδετερο και με εντυπωσιασε το ποσο "μεγαλος" ηχος βγαινει απο μια σχετικα μικρη καμπινα ειναι ειναι το 2δρομο δαπεδου της PMC. Καλο ψαξιμο ευχομαι:444:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds