YAMAHA DSP-Z9

Μηνύματα
30
Reaction score
0
:?: Υπάρχει κάποιος που να έχει στην κατοχή του τον συγκεκριμένο ενισχυτή ή να τον έχει ακούσει σε δικάναλο πρόγραμμα; Αν ναι πια η γνώμη σας γιατι λέω να ψαχτώ λίγο....
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Όταν εγώ στα 'λεγα............................... :twisted:

"Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα!!" :roll:



Τι έγινε Τάκη?
"Πάμε γι άλλα?"
:lol:
 

Μηνύματα
30
Reaction score
0
8) Είπα ή μάλλον έγραψα... οτι ψάχνομαι, αυτό σημαίνει πολλά. Δεν κατέληξα πουθανά.... :lol: Γι' αυτό μην παίρνεις και πολύ αέρα. Απλά θέλω να δω μήπως πραγματικά υπάρχει κάποια βελτίωση στον δικάναλο ήχο τους, όπως γράφουν τα περιοδικά του είδους.
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Αρκετα καλος εως πολυ για AV ενισχυτη σε stereo λογω του Pure Direct mode (accepts two-channel analog and digital sources, bypassing the DSP and other processing circuits).
Ακομα καλυτερος σε multi channel!
Ζεσταινεται ομως υπερβολικα πολυ ακομα και οταν ειναι ON χωρις να παιζει, παρα τα 2 fan που εχει (που κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ξεκινανε την "ψυξη" πριν βρασει... Θα πρεπει να εχεις χωρο αρκετο για να αεριζεται...
Καλο ειναι και το YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer), αν και εχει καποια προβληματακια - μπορει να σου βγαζει οτι τα ηχεια σου ειναι εκτος φασης... Το εχουν διορθωσει αυτο σε νεοτερα μοντελα με new version την οποια δεν ξερω αν την εχουν ενσωματωσει στους Ζ9 νεας παραγωγης.

Υ.Γ. Θελει 2 ατομα για την μετακινηση του!!!
 




Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Παναγιώτη ο DSP-Z9 είναι κορυφαίο μηχάνημα σε στερεοφωνική και πολυκάναλη ακρόαση δεν τον έχω ακούσει για να μπορέσω να έχω άποψη σε σχέση με τους άλλους κορυφαίους της εταιρίας αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι χρειάζεται και το εξίσου καλό ηχείο για να αποδείξει της αρετές του. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή με πιο ηχείο θα τον ακούσεις.
 

Μηνύματα
30
Reaction score
0
Αντώνη τα ηχεία υπάρχουν και είναι τα AS ARTEMIS V2. Για δικάναλα προγράμματα αναλαμβάνει ο AVM A2. Αν υπάρχει μια περίπτωση ο yamaha να είναι καλύτερος από τον AVM τότε το συζητάω. Κόλλησα όμως άσχημα που ζεσταίνεται.... Εχω την αίσθηση ότι ακόμα για να σταθεί ένας AV δίπλα σε έναν αμιγώς δικάναλο ολοκληρωμένο, έχουμε δρόμο ακόμα. Εκτός αν κάποιος έχει εμπειρία σε Α-Β ακρόαση και έχει διαπιστώσει κάτι άλλο.
 

Μηνύματα
402
Reaction score
2
Καλημέρα, ζητώ συγνώμη γιατί εγραψα μία απάντηση στο ερώτημα και αναρωτιέμαι που πήγε; Τέλος πάντων τη ξαναγράφω. ¨Εχω στήσει το Ζ 9 με JmLab, Cobalt, στον ήχο του κινηματογράφου ήταν καλός, ποιός περίμενε κάτι διαφορετικό; στο δικάναλο ήχο δεν τρελλάθηκα. A/V ενισχυτές που έχω ακούσει με καλό δικάναλο ήχο είναι Primare, Arcam, Thule. Πάντα γράφω για ολοκληρωμένους συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής. Άρα δεν πιστεύω ότι ο Ζ 9 είναι καλύτερος από τον Evo A 2 που έχεις. Σε συγκριτική ακρόαση των δύο πρόσεξε, όταν τους ακούσεις, να μην σε ξεγελάσουν τα παραπάνω ρεύματα του Ζ 9 σε δικάναλο πρόγραμμα. Είναι πιό εντυπωσιακός στα πρώτα 10΄ ακρόασης, δεν είναι καλύτερος του Α 2 που έχεις σε διάρκεια ακρόασης ( πάντα γράφω προσωπικές εκτιμήσεις ).
 


Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
quote]Μάλλον πρέπει να αναζητήσει κανείς τον καλό δικάναλο ήχο, σε AV εταιρειών μη μαζικής παραγωγής

....και να μην ακούει αυτά που λέει ο Δημητρόπουλος.....ΒΑΣΙΚΟ.
 


Μηνύματα
7
Reaction score
0
:)
Οντος ο Ζ9 είναι άψογος σε 2κάναλη ή πολυκάναλη ακρόαση. Τον έχω ακούσει σε σχέση με τον DENON a1 και ηχεία τα Νautilous 805 και πιστεύω οτι ο ήχος του είναι ποιο καθαρός και ευρής. Για τα χρήματα που κοστίζει είναι άψογο μηχάνημα. Μοναδικό ίσως πρόβλημα είναι η μεγάλη θερμοκρασία που αναπτύσει. Δεν ξέρω εαν έχει ανεμιστήρα διότι ο δικός μου είναι τελείως αθόρυβος. Οσον αφορά το σύστημα αυτόματης ρύθμισης των ηχείων δεν μου παρουσίασε καμία φορά πρόβλημα με την φάση των ηχείων (αγορά το Πάσχα που πέρασε). Τις ρυθμίσεις του τις βρήκα πολύ καλές (τσέκαρα και τις εντάσεις με ξεχωριστό ντεσιμπελόμετρο για έλεγχο). Παρόλα αυτά πιστεύω οτί θα πάρει κανείς καλύτερο ήχο πειράζοντας κάποιες λεπτομέρειες (στο δικό μου χώρο το delay των ηχείων).
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.615
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top