Yamaha HTR-4065 vs Pioneer VSX-527K

Reaction score
8
ενδιαφερομαι για την αγορα ενος φθηνου (μεσσαιου για τα δικα μου δεδομενα) AV (5.1 ή 7.1) ενισχυτη για προσωπικη χρηση (τηλεοραση, ταινιες απο media player)

εχω ενα σετ ηχειων 5.1 ηδη και ψαχνω να αλλαξω τον παλιο μου samsung A/V

μια που η νεα τηλεοραση ειναι 3D θα ηθελα εναν ενισχυτη που να με καλυπτει και σε αυτον τον τομεα

απο μια γρηγορη ματια μου κεντρισαν το ενδιαφερον οι 2 αυτοι , δεδομενης και της τιμης τους.

δεν εχω ομως πολλες γνωσεις γυρω απο τους ενισχυτες
μεχρι τωρα πιστευα πως το pc, το media player, το dvd θα πρεπει να "πεφτουν" πανω στον ενισχυτη και απο εκει να φευγει ενα HDMI (αντε και μια οπτικη ελεω samsung) προς την τηλεοραση , ωστε να ελεγχονται ολα απο τον ενισχυτη (ολα σε ενα , τακτοποιημενα που λεει και η διαφημ.)
δεν ξερω αν ειναι σωστος τροπος για τη βελτιστη ποιοτητα (εικονας) κατι τετοιο ή π.χ. θα πρεπει να στελνω την εικονα ξεχωριστα απο την καθε μια απο τις παραπανω συσκευες προς την τηλεοραση και να αφηνω τον ενισχυτη μονο για να οδηγω τον ηχο ( !!;; )

θα ηθελα με βαση τα παραπανω μια γνωμη για τη συγκριση μεταξυ των:
Yamaha HTR-4065 και
Pioneer VSX-527K

-αν υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη (χωρις να ξεφευγουμε σε χρηματα) ευπροσδεκτη

Reaction score
512
Απάντηση: Yamaha HTR-4065 vs Pioneer VSX-527K

http://www.skroutz.gr/s/1728093/Yamaha-RX-V373.html?keyphrase=373
hdmi full extra αν και η εικονα δεν εχει χρησιμοτητα να περναει απο τους ενισχυτες μας παρτον με εγγυηση καινοργ εγω τον δουλεψα 3 μηνες μεχρι να τον τσακισω στο πατωμα λογο φρικης αλλα κατα τα αλλα με μετρια ηχεια εβγαζε πολλα για την τιμη του. Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το στυλ της προσοψης δεν ειναι και στα φορτε του αλλα σκεψου το

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Yamaha HTR-4065 vs Pioneer VSX-527K

hdmi full extra αν και η εικονα δεν εχει χρησιμοτητα να περναει απο τους ενισχυτες μας παρτον με εγγυηση καινοργ εγω τον δουλεψα 3 μηνες μεχρι να τον τσακισω στο πατωμα λογο φρικης αλλα κατα τα αλλα με μετρια ηχεια εβγαζε πολλα για την τιμη του. Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το στυλ της προσοψης δεν ειναι και στα φορτε του αλλα σκεψου το
ενδιαφερον αλλα αν μπορεις πες μου γιατι προτεινεις αυτον σε σχεση με τον HTR-4065;
καθαρα και μονο για την τιμη του ; γιατι η προσοψη ειναι ιδια, και τα χαρακτηριστικα του πανω κατω ειναι ιδια.

Reaction score
2.557

Συμφωνώ με το ότι δεν υπάρχει λόγος να περνάει η εικόνα από τους ενισχυτές εκτός από ένα σημείο: Την αποκωδικοποίηση των φορμά ήχου HD. Αλλά μάλλον για την περίπτωσή σου είναι υπερβολικό. Οπότε γιατί δεν παίρνεις ένα πολύ καλό περασμένης γενιάς (χωρίς HDMI) μετεχειρισμένο από κανένα μέλος; Υπάρχουν πολύ καλά μηχανήματα σε τιμές πολύ χαμηλές...

Reaction score
8
να ρωτησω τοτε το εξης: αν δεν υπαρχει αναγκη και ποιοτικα δεν προσφερει κατι (αλλα μαλλον χειροτερα ειναι ) τοτε γιατι υπαρχουν τα HDMI πανω στους A/V ενισχυτες ;
σε τι εξυπηρετουν ;
γιατι οι εταιριες εφοδιαζουν μεχρι και τους καλους τους ενισχυτες με HDMI ;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δεν είναι χειρότερα.Η πλακέτα hdmi στους ενισχυτές λειτουργεί είτε ως passthrough(δλδ απλά περνάει το σήμα),είτε και ως επεξεργαστής στην εικόνα.
Εξάλλου αν μια πηγή δεν συνδεθεί με hdmi δεν μπορεί να περάσει τα νέα φορμά ήχου,δλδ DTS-MA και DD-TRUE HD.

Reaction score
8

Δεν είναι χειρότερα.Η πλακέτα hdmi στους ενισχυτές λειτουργεί είτε ως passthrough(δλδ απλά περνάει το σήμα),είτε και ως επεξεργαστής στην εικόνα.
Εξάλλου αν μια πηγή δεν συνδεθεί με hdmi δεν μπορεί να περάσει τα νέα φορμά ήχου,δλδ DTS-MA και DD-TRUE HD.

και μεταξυ των 2 αυτων εχεις καμια προτιμηση ;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αν εννοείς τα φορμά ήχου,όχι δεν υπάρχει προτίμηση.Ούτε υπάρχει τεχνική διαφορά καθότι και τα 2 lossless.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo