YAMAHA RX-V367 έξοδο για τελικό

Reaction score
9
Καλησπερα σε ολους! Εχω εναν YAMAHA RX-V367 5.1 με οπτικη απο καρτα ηχου pc. Οδηγει Emphasis 25 σαν κυρια. Θελω να μαθω αν εχει εξοδο για να συνδεσω εναν τελικο. Εχει καποια εξοδο πισω αλλα λεει πως ειναι για να συνδες recorder.
Και θελω και μια αποψη για τελικο. Ποιον Προτεινεται εσεις? Γυρω στα 200 ευρωπουλα!!:116:

Reaction score
7.110
Απάντηση: YAMAHA RX-V367 έξοδο για τελικό

δεν εχει pre-out,αρα δενμπορεις αν συνδεσεις τελικο ενισχυτη.Απο τις αλλες εξοδους μπορεις να στειλεις σημα σε ενισχυτη αλλα δεν θα μπορεις να ρυθμισεις την ενταση απο τον yamaha.Με 200 ευρω δεν αγοραζεις τελικο ενισχυτη,αν βρεις στα μεταχειρισμενα αλλα και παλι δεν θα ειναι κατι που θα βελτιωσει ουσιαστικα τον ηχο σου.

Reaction score
9

Μαλιστα, οποτε να μεινω οπως ειμαι καλυτερα ε? καποιον προενυσχυτη για να οδηγει τα πισω και το κεντρικο που να εχει pre-out αλλα και optical in? Και ακομη σε τι τιμη πρεπει να κοιταξω για τελικο και ποσα βατ? Συγμωμη που ρωταω πολλα αλλα ειμαι λιγο πισω σ'αυτα. Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
7.110

καποιον προενυσχυτη για να οδηγει τα πισω και το κεντρικο που να εχει pre-out αλλα και optical in
γιατι να το κανεις αυτο? Για τελικο ενισχυτη θα πρεπει να κινηθεις τουλαχιστον στα 450 ευρω για κατι καινουργιο αλλα και παλι δεν θα ειναι κατι αξιολογο.Με 350-450 ευρω βρισκεις μεταχειρισμενο τελικο γυρω στα 100 βατ που θα εχει ουσιαστικη βελτιωση στον ηχο σε σχεση με τον ενισχυτη.Στη θεση σου και με τα ηχεια που εχεις θα πουλαγα τον 367 και θα συπληρωνα και τα χρηματα για τον τελικο και θα αγοραζα εναν πιο ισχυρο και με περισσοτερες ευκολιες (και με pre out φυσικα) πολυκαναλο ραδιοενισχυτη.Για παραδειγμα θα πηγαινα σε yamaha rx-v671 η pioneer 921,ειναι πιο ισχυροι,με ευκολιες και θα εχεις βελτιωση στον ηχο. Αλλη επιλογη να πας σε μεταχειρισμενο πολυκαναλο 3-4 ετων,χωρις τις τελευταιες ευκολιες στα ψηφιακα αλλα με καλυτερο ηχο.Μπορεις με 500 ευρω να αγορασεις μηχανημα της κατηγοριας των 1000-1200 ευρω ανετα.

Reaction score
9

Δηλαδη για να καταλαβω. Εγω θελω να εχω 5.1 το οποιο το παιρνω με οπτικη ινα. Τι χρειαζομαι? Μονο τον τελικο?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.041

Όχι, χρειάζεσαι μόνο ολοκληρωμένο ενισχυτή σαν αυτόν που έχεις τώρα.

Αυτό που σου λέει ο φίλος από πάνω, είναι να πουλήσεις τον ολοκληρωμένο σου YAMAHA RX-V367

και να πάρεις έναν καλύτερο με τα λεφτά της πώλησης + τα 200€ που διαθέτεις.

Reaction score
9

A! Δηλαδη με τους δυο παραπανω θα δω διαφορα?? Κοιταξα και ουτε αυτοι εχουν προενισχυση για τελικο. Δε με πολυπειραζει αρκι να παιζουν καλυτερα. οχι πως εχω παραπονο αλλα θελουν ρευμα απ'οτι εχω καταλαβει.

Reaction score
9

Αυτοι θα οδηγησουν καλυτερα τα εμφασις 25? Απ'οτι ειδα ομως ουτε αυτοι εχουν προενισχυση για τελικο. Κανω λαθος?

Reaction score
7.110

και ομως δεν εχουν ουτε αυτοι pre-out αλλα εχουν καλυτερη τροφοδοσια και δεν θα ζοριστουν οσο ο 367 με τα ηχεια.Για εξοδο προενισχυτη πας σε rx-v871 vsx-2021,επομενα μοντελα δηλαδη που ομως πλησιαζουν τα 800 ευρω.Με αυτους ομως μονο με δυσκολα ηχεια και μεγαλο χωρο θα χρειαστεις τελικο.Νομιζω η πιο ορθη λυση ειναι μηχανημα 3-4 ετων που θα το βρεις σημαντικα πιο φτηνα και θα παιζει και πολυ καλα,εκτος και αν καιγεσαι για τα τελεταιας γενιας ψηφιακα μπιχλιμπιδια.Κυκλοφορυν και στο site καλες ευκαιριες,παρακολουθησετο,λιγη υπομονη να εχεις μονο και θα βρεις καλη ευκαιρια.

Reaction score
9

Ευχαριστω φιλε tanto. Κατι εχω υποψην εδω στο σαιτ. Να'σαι καλα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.033
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast