Yamaha RX-V385 και τα ... X-Files του.

Μηνύματα
19
Reaction score
8
Αγαπητοί συμφορουμίτες χρόνια πολλά και καλή χρονιά... Καιρό έχω να σας συμβουλευθώ και ήρθε η ώρα να ζητήσω τα "φώτα" σας. Έχω ένα δίμηνο που...συζώ με έναν Yamaha RX-V385 ενισχυτή και μια πεντάδα ηχείων B&W, τα οποία συνεχίζουν τη δουλειά που έκαναν με έναν Pioneer VSX-2014i που είχα για κάποια χρονάκια. Με το "καλημέρα" ο Yamaha μου έχει παρουσίασει τα εξής:
a) Tuner off, το διόρθωσα με hard reset,
b) subwoofer off το διόρφωσα με hard reset,
c) έχοντας συνδέσει την τηλεόραση σε ARC μου κάνει -παρακολουθώντας ταινία- σύντομα mutes σε ανύποτπες στιγμές χωρίς να φαίνεται ότι σταματά να δέχεται σήμα από την τηλεόραση (θαρρώ ότι όλοι οι AV ενισχυτές όταν δε λαμβάνουν σήμα σου πετάνε κάποια ένδειξη).

Το firmware που τρέχει είναι το 1.01 και υπάρχει ένα firmware update που μου αναφέρει η Yamaha ότι πρέπει να κάνω, το 1.06 που όπως αναφέρει η εταιρία στο site περιλαμβάνει μεταξύ άλλων eARC Mode. Δεν το έχω κάνει ακόμη μιας και δεν είναι λίγες οι φορές (βλέπε κινητά) που ένα update κάνει τη ζωή δυσκολότερη... Κάποια γνώμη τι τρέχει; Κάποια εγγενή προβλήματα των RX-V που μου έχουν διαφύγει; Πάσα προσφορά δεκτή... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
 


wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.433
Reaction score
15.081
"Ρίξτου" το update και βλέπεις.... δεν είναι τόσο άθλια τα πράγματα σ' αυτά όπως στα κινητά που αναφέρεις.
 

Μηνύματα
19
Reaction score
8
Σας ευχαριστώ για την παρότρυνση... Θα κάνω το εν λόγω update και θα ενημερώσω αν όλα βαίνουν καλώς!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.583
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top