YAMAHA RX-V396RDS Θέλει service?

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
283
Το άξιο γιαμαχακι που παιζει πολλααααα χρονακια τελευταια κανει το εξης ,αρκετα συχνα παιζει μονο το ενα καναλι απο τα δυο (ακουω stereo απο δυο roister) αλλα με το που <<παιξω>> λιγακι το κουμπι επιλογής input(cd-aux-tuner) το φέρνω στα ίσα του.
Αξίζει να το πάω για σερβις ?(oικονομικα εννοω γιατι κατα τα αλλα με καλυπτει μια χαρα).Ευχαριστω.

Reaction score
129
Ενισχυτές που έχουν μια ηλικία πάντα έχουν τέτοια προβλήματα που ξαφνικά κόβεται ο ήχος σε ένα απο τα δύο κανάλια έναν ακαι που είχα ειχε αυτό ακριβός το πρόβλημα μετά από μια επισκευή τον 50 ευρώ σαν καινούργιος (Απλός πρέπει να ξέρει τι θα αλλάξει ο μάστορας μερικές φορές είναι ρελεδες άλλες φορές κάποιος πυκνωτης)

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
283
Ενισχυτές που έχουν μια ηλικία πάντα έχουν τέτοια προβλήματα που ξαφνικά κόβεται ο ήχος σε ένα απο τα δύο κανάλια έναν ακαι που είχα ειχε αυτό ακριβός το πρόβλημα μετά από μια επισκευή τον 50 ευρώ σαν καινούργιος (Απλός πρέπει να ξέρει τι θα αλλάξει ο μάστορας μερικές φορές είναι ρελεδες άλλες φορές κάποιος πυκνωτης)
Ανεστη αν εισαι αθηνα-πειραια μιας και εμεινες ευχαριστημενος πες μου τον μαστορα ή εδώ η σε πιεμ
σε ευχαριστω

Reaction score
129
Απο Θεσσαλονίκη δυστυχώς θα πρέπει κάποιος άλλος να σε παραπέμψει σε μάστορα εγώ τώρα έστειλα στην Νίκαια κάποια πράγματα για επισκευή αλλά το αποτέλεσμα περιμένω να το εξετάσω από κοντά οπότε δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου

Reaction score
9.046
Ανεστη αν εισαι αθηνα-πειραια μιας και εμεινες ευχαριστημενος πες μου τον μαστορα ή εδώ η σε πιεμ
σε ευχαριστω
Καλησπέρα blackhill66,
Έχω εγώ φίλο πολύ καλό τεχνικό που επισκευάζει τα πάντα σε ενδιαφέρει είναι στο Άγιο Δημήτριο.

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
283
Απο Θεσσαλονίκη δυστυχώς θα πρέπει κάποιος άλλος να σε παραπέμψει σε μάστορα εγώ τώρα έστειλα στην Νίκαια κάποια πράγματα για επισκευή αλλά το αποτέλεσμα περιμένω να το εξετάσω από κοντά οπότε δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου
οκ ΑΝΕΣΤΗ
Καλησπέρα blackhill66,
Έχω εγώ φίλο πολύ καλό τεχνικό που επισκευάζει τα πάντα σε ενδιαφέρει είναι στο Άγιο Δημήτριο.
Δωσε φιλε μου ενα τηλ του σε πιεμ σε ευχαριστω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.146
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda