Yamaha RX-V477 ή Pioneer SVX-S510 ??

Reaction score
0
Καλησπέρα στην παρέα.

Ενδιαφέρομαι για έναν ενισχυτή 5.1 και προσανατολίζομαι στον Yamaha RX-V477 ή στον Pioneer SVX-S510 λόγω περιορισμένου χώρου στο ράφι του επίπλου, ο Yamaha θα έχει 1 πόντο περίπου γύρω γύρω και φοβάμαι οτι θα έχω θέμα.???
Τα ηχεία που θα δουλέψει τώρα για αρχή είναι από ένα Samsung HT D550 (τίποτα σπουδαίο δηλαδή) άλλα με σκοπό να αναβαθμιστούν σιγά σιγά.
Ο Pionner έιναι περίπου 100 € ακριβότερος αλλά έχει εκτός από τις δύο pre out για sub και έξοδο για να συνδέσεις παθητικό sub κατευθείαν οπότε προς το παρόν δεν θα χρειαστώ ενεργό sub.
'Οσον αφορά την ευχρηστία όμως ο Yamaha υπερτερεί σε σχέση με το λίγο δύσχρηστο pionner.
Έχει κάποιος από σας κάποιον να μου πείτε γνώμες, επίσης όταν λένε για το web radio μπορείς να λαμβάνεις ότι σταθμό πιάνεις και στο pc ή μόνο περιορισμένα κανάλια ή επί πληρωμή?

Reaction score
0
Πωπω!! Ο 529 έχει τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά, είναι πιο δυνατός και έχει και 100 € φτηνότερα, αλλά τι να το κάνω δεν μπαίνει ούτε σπρώχνοντας στο ράφι μου.....Κρίμα.
Πάλι σκέφτηκα να έβαζα κάποιον που να είναι ίσα ίσα και να άνοιγα μια τρύπα πίσω στην πλάτη του επίπλου και να προσάρμοζα ένα ανεμιστήρα από pc, αλλά μετά πάλι δεν θέλει ένα αυτοματισμό να ανοίγει όταν ανοίγεις τον ενισχυτή? Τέλος πάντων ευχαριστώ πάντως
Να ρωτήσω κάτι άλλο? εσείς που έχετε ενεργό sub (χωρίς trigger out στον ενισχυτή) το έχετε μόνιμα stanby? ή το ανοίγεται κάθε φορά ???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης