YAMAHA RXV-757 προβλημα

Reaction score
0
καταρχην γεια σε ολους και καλοςηρθα εχω ενα YAMAHA RXV-757 με ενα ζευγος πισω wharefedale 9,5 μπροστα 9,3 και ενα ενεργο sub 300watt yamaha εχθες εβαλα να ακουσω μουσικη, σημειωτεον οτι ακουω δυνατα μουσικη βαζω την ενταση περιπου στα -20 db βαση ενισχυτη. Ο ενισχυτης αρχισε μετα απο κανα μισαωρο χωρις να εχει ζεσταθει ιδιαιτερα να αναβοσβηνει συνεχως τσακ τσακ το ρελε του(αν το λεω καλα) σε μια φαση δεν ανοιγε τον εβγαλα απο τη πριζα τον αφησα ανοιξε και μετα παλι τα ιδια και σημερα παλι τα ιδια. Μηπως καποιος ξερει να μου πει στο περιπου τι ειναι αυτο αν θα μου στοιχησει πολλα και αν αξιζει να το φτιαξω. Στεναχωρηθηκα πολυ δεν ειμαι τωρα για εξοδα και η μουσικη ειναι ζωτικης σημασιας για μενα αν δεν ακουσω καθε μερα δε μπορω

ευχαριστω πολυ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.636
Με τις λίγες γνώσεις που έχω πρέπει να συμβαίνουν δύο τινά: ή έχει καεί κάποιο μεγάφωνο στα ηχεία σου (το πιθανότερο, και μάλλον θα είναι κάποιο tweeter) ή υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα που ενεργοποιεί την προστασία του Yamaha.

Reaction score
1
Απάντηση: YAMAHA RXV-757 προβλημα

Εχεις μήπως κάποια σύνδεση με οπτική ίνα ; Μου έκανε κάτι τέτοια ο παλιός μου ενισχυτής και τελικά αλλαξα το καλώδιο με άλλο και σταμάτησε...αν έχεις ξεκίνα από τα φτηνά και εύκολα και αντικατέστησε το καλώδιο...

Reaction score
0

για tweeter δε νομιζω αλλα οπτικη ινα εχω επανω θα το τσεκαρω και θα ποσταρω παιδια, ευχαριστω

Reaction score
0

δοκιμασα να βγαλω την οπτικη ινα αλλα τιποτα παλι τα ιδια :-(

Reaction score
49

Ρίξε μια ματιά στα καλώδια που τερματίζουν στα ηχεία.
Σφίξ' τα καλά
Ομοίως έλεγξε και τα καλώδια των ηχείων πάνω στον ενισχυτή.......
Είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό.

Reaction score
0

μπα τιποτα τσεκαρα ολα τα καλωδια και το πολυμπριζο το εβαλα και σε αλλη πριζα αλλα τιποτα μαλλον πρεπει να τον ξυλωσω και να τον παω για επισκευη

Reaction score
0

παιδια μολις σημερα παρατηρησα οτι το μπροστινο ηταν συνδεδεμενο αντιστροφα λετε να φταιει αυτο.εγω παντως το συνεδεσα σωστα και τεσταρω

μπα παλι το ιδιο εγινε παει για επισκευη.μηπως ξερεις κανεις ποσο περιπου θα στοιχησει αξιζει να το φτιαξω η να παρω αλλο

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo