Yamaha Rxv750 H Rxv1500

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ SITE KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ)ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟN ΥΑΜΑΗΑ RXV750 KAI RXV1500 . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟΝ RXV750.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 35 ΜΕ 40Μ2 .ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο RXV1500 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ TON RXV750 ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΕΙΣ ΤΟΝ RXV1500?ΕΠΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΧΤΕΙ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Υ.Γ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΛΩΝΕΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
2
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο ενισχυτής αγοράζεται πάντα σε σχέση με τα ηχεία και το είδος της χρήσης. (Για παράδειγμα θα είναι μόνο για ταινίες ή θα ακούς και μουσική) και όχι τόσο με τα τμ του σπιτιού. Θα οδηγήσει 2 ηχεία, 5 ή 7 ? Θα παίζεις σε ψηλές στάθμες? Οι Πηγές ήχου σου θα είναι απλά και φθηνα cd player ή έχεις απαιτησεις σε SACD κλπ? Σε ενδιαφερει η χρήση ενος προβολέα (Εαν ναι θα μπορόύσες να εκμεταλευτείς το Upgrade video  σε component  που κάνουν οι AV ώστε να γλιτώνεις καλώδια) Πρώτα απαντά κανείς σε αυτά (και αρκετα αλλα) ερωτήματα για να κάνει μια λίστα απο χαρακτηριστικά που θα ΄ηθελε να έχει ο AV receiver του. Τώρα ... αν είσαι ένας απλός χρήστης που τον ενδιαφέρει να ακούει τη μουσικούλα του και να βλέπει καμια ταινιούλα με δυνατο ήχο ο RXV750 που αγόρασες ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Και δυνατα παιζει και πολύ καλό ήχο έχει (Τον έχω ακούσει με Β&W DM 303 -2 front-2 souround-LCR 60 κεντρικό και 300 άρι της Β&W στο DVD supernatural (συναυλία του SANTANA) και έπαθα πλάκα. ΚΡΥΣΤΑΛΟ ο ήχος και τα Β&W έκαναν το δωμάτιο (περίπου 30 τμ) να δονείται. ) Tις περισσότερες φορές δεν αξίζει να χάνεται κανείς σε δαιδαλώδεις σκέψεις του τύπου "μήπως εκείνος ήταν καλύτερος ΄η τάδε έπαιζε πιο καθαρα΄" γιατ΄χάνει την ουσία. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που αγοράζουμε οι κοινοί θνητοί . Σημασία έχει να βάζεις το δισκάκι στο player, να βάζεις το ποτάκι σου, να αράζεις στον καναπέ και να το απολαμβάνεις....κατά προτίμηση με εθέρια ύπαρξη . Τωρα εάν το μεγαλύτερο μοντέλο του από τον ενισχυτή που έχεις βγάζει 15 (ας πούμε) watt παραπάνω δεν έχει και ΤΟΣΗ σημασία....
Αυτή είναι η ΔΙΚΗ μου ταπεινή( και σίγουρα όχι ειδικού) γνώμη...
Παρεπιμτόντως μιας που ζητάς ηχεία και έχω ακούσει τα εν λόγω
Β&W 303 ~ 250 το ζεύγος
lcr-3 (κεντρικο) ~190
asw-300 κάτω απο 400 . Συνολικά δηλαδή κοντά στο budjet σου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Β&W 309 ~ 250 το ζεύγος
lcr-3 (κεντρικο) ~190
asw-300 κάτω απο 400 . Συνολικά δηλαδή κοντά στο budjet σου.
Τα 309 είναι δαπέδου κοστίζουν περίπου 500€ το ζεύγος και θα τα χρησιμοποιήσεις σαν main ηχεία. Τα surround θα είναι τα 303 (ηχεία βάσης 250€ το ζεύγος) και κεντρικό είτε το LCR60 έιτε το LCR30 (τιμές 250€ και 190€). Με τα 309/303/LCR30 είσαι στα 950€ περίπου. Το subwoofer το προσθέτεις αργότερα.

Δες την απάντηση που σου έδωσα και στο άλλο topic που άνοιξες.

Reaction score
0
ΑΡΑ Ο RXV 750 ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤV ΘΑ ΕΙΝΑΙ LCD 32 ΙΝΤΣΩΝ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
δες και στο άλλο topic.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα σε καλύπτει (έχει υπεραρκετή ισχύ)...

Αν όμως νοιώσεις ότι δεν σε καλύπτει απλά πρόσθεσε έναν τελικό ενισχυτή...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
όσο για τα ηχεία εγώ έχω τα B&W που σου αναφέρω (309/303/LCR30) και είμαι υπερευχαριστημένος μιας που έδεσαν πολύ καλά με τον ενισχυτή μου (Denon).

Για το subwoofer τώρα το ASW300 μου φάνηκε λίγο αλλά ευτυχώς η B&W έχει μεγάλη γκάμα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος