YAQIN EUROPE

Reaction score
116
Eχω κολησει και θελω να παρω καποιον ολοκληρωμενο yaqin αλλα δεν αξιζει να διπλοπληρωθει στο τελωνειο ,βρηκα το eshop αυτο www.hiendshop.com αλλα δεν ξερω μου βρωμαει λιγο(ουτε τηλ. ουτε εδρα)Eσεις τι λετε ,υπαρχει καποιος που εχει αγορασει απο αυτο?
Καμμια ιδεα για yaqin απο Ευρωπη?
Πασα προσφορα δεκτη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Απάντηση: YAQIN EUROPE

Απ' ό,τι βλέπω, έχουν φωτογραφίες που γράφουν επάνω Ψαθιν, δηλαδή Cayin, αλλά τους πουλάνε για Yaqin. Ο αδερφός του παππού της γιαγιάς του κουμπάρου της πρώην. Άπατα νερά. Άν θέλεις λαμπάτο, πήγαινε στους Τσακιριδαίους.

Reaction score
372
Απάντηση: YAQIN EUROPE

Οι Yaqin πάντα έγραφαν επάνω τους Ψαθιν. Τώρα αν βγαίνουν στο ίδιο εργοστάσιο με τους Cayin δεν ξέρω.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 διαφορετικοί Yaqin (Ψαθιν).
Οι 2 δεν μου είπαν πολλά. Αυτός όμως με τις 300Β http://www.hiendshop.com/Yaqin_MS_300C.html ήταν πολύ καλό μηχανάκι.

Με αλλαγή σε κάποιες λάμπες (όχι στις 300Β), και με εύκολα ηχεία (>92-93db, >6ohm) το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Συμφωνώ απόλυτα για τους Τσακιριδαίους. Τα μηχανάκια τους εξαιρετικά στα λεφτά τους.
Αν βελτιώσουν λίγο και το φινίρισμα, τότε θα είναι αχτύπητοι!!

Reaction score
209
Αυτοι δεν εχουν ουτε ταχυδρομικη διευθυνση!, εαν εξαφανιστη η ιστοσελιδα που θα τους βρεις?, μου φαινεται ριψοκινδυνο. Εχω ομως την εντυπωση οτι υπαρχουν στο ebay - πολυ ποιο safe. Εναλλακτικα στην ιδια κατηγορια των κινεζολυχνιοενισχητικων ανηκουν και οι Yarland, o EL34 single ended που εχω ειναι τιμιος για τα λεφτα του (και καλυτερος, IMHO, απο τον αντιστοιχο Τσακιριδη).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON