Yarland Audio FV34A 2008 Style

Reaction score
54
Yarland Audio FV34A 2008 Style, λαμπάτος ενισχυτής,
2 μηνών με την συσκευασία του.
Χρησιμοποιεί 2 el34 και αποδίδει 2Χ12 watt. Είναι single ended και λειτουργεί σε τάξη Α΄.
Έχει τρεις εισόδους και εξόδους για ηχεία 4ohm και άλλες για 8ohm.
Έχει χαρακτηριστεί ως "κλοπή" για την σχέση τιμής απόδοσης.
Τιμή 300 ευρώ.

(Τον έχω δοκιμάσει με πολύ μικρά αναίσθητα ηχεία και έπαιζε σχετικά δυνατά. Με ένα ζευγάρι παλαιών Roister ευαισθησίας 91 db παίζει πραγματικά δυνατά).
φωτο από το διαδίκτυο για την ώρα.

κριτική: http://www.6moons.com/audioreviews/yarland2/yarland.html
""No matter what music we picked, the FV34AIIISA performed very well. Its quick reflexes on dynamic impulses combined with the coherence of a single-ended design are supported by quality parts and proper output transformers. According to the specifications supplied, those use oxygen-free copper windings but Yarland must also use a quality steel core which the OCC winds around. With a price tag of €439 (roughly $500 ex. tax), this amplifier delivers an abundance of musical value. In order to perform its best, simply supply high-efficiency loudspeakers of 95dB or better and voilà: realsization in a world gone mad from the effects of greed. The Yarland stands for something else altogether...""

(η θήκη για τις λυχνίες)

Reaction score
2
Απάντηση: Yarland Audio FV34A 2008 Style

α ωστε εσυ πηρες το τελευταιο κομματι απο το audioshow ε ?? Δε το ειχα προλαβει για μια δυο μερες μου ειπε ο ανθρωπος... και αναγκαστηκα να τον παραγγειλω απ την αντιπροσωπεια στην Ιταλια με κοστος 550€ (με διαφορετικες λαμπες βεβαια, οχι τις stock). Σε καμια περιπτωση δε θα τον εδινα παντως, ποσο μαλλον στην τιμη που τον δινεις.

Reaction score
54

Τέτοια πες μου, δεν θέλω και πολύ για να αποσύρω την αγγελία.

Reaction score
209
Επειδη τον εχω και εγω και τελευταια στιγμη απεσυρα την αγγελια να πω οτι ειναι πολυ καλος, και εχω δωσει εναν Leben ...., παρεπιπτοντως με τι λαμπες ηρθε απο Ιταλια?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Yarland Audio FV34A 2008 Style

Επειδη τον εχω και εγω και τελευταια στιγμη απεσυρα την αγγελια να πω οτι ειναι πολυ καλος, και εχω δωσει εναν Leben ...., παρεπιπτοντως με τι λαμπες ηρθε απο Ιταλια?
Electro Harmonix (KT90EH / 12AX7EH) και Svetlana NOS

Reaction score
54

Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις και θα σας δείξω εμπράκτως ότι σέβομαι τις απόψεις σας.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ.

Reaction score
6

Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις και θα σας δείξω εμπράκτως ότι σέβομαι τις απόψεις σας.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ.
και καλά έκανες! Έχω έναν ακριβώς ίδιο για μένα και έναν δεύτερο μικρότερο yarland με EL84 (που θέλω να τον κάνω δώρο στον αδελφό μου - ο παλιός μου), είμαι απλά πολύ ευχαριστημένος! Σε τέτοιες τιμές (Ελλάδας) δεν βρίσκεις καλύτερο! πρέπει να σκάσεις πολύ περισσότερα χρήματα σε άλλον ενισχυτή για να δείς διαφορά.
υγ. Φυσικά είπα στον αδελφό μου πως αν στο μέλλον τον πουλήσει, τότε τον παίρνω εγώ!!!! :smile:

Reaction score
3

Στειλε μου τηλεφωνο, πιθανως με ενδειαφερει. Ευχαριστω.

Reaction score
3

Το τηλεφωνο που μου εστειλες θα πρεπει να ειναι λαθος. Ελεγξε το και στειλε μου το σωστο. Ευχαριστω.

Reaction score
54

Πράγματι, αντί για 69... έγραψα 67.. σόρρυ, σου έστειλα το σωστό.

Reaction score
54

Ο Ενισχυτής έφυγε. Η αγγελία κλείνει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound