YSP 500 και αποριες?

Reaction score
98
Καλησπερα παιδια.Επειδη εχω κανει μια ερευνα αγορας και με ικανοποιησε η τιμη εχω την εξης απορια.Το καινουργιο μου δωματιο ειναι 3 μετρα Χ 2.5 μετρα και να αναφερω οτι το δωματιο ειναι μονο για χρηση αραγματος και παρακουλουθησης.Σκεφτομε λοιπον να παρω το προβολεα ηχου ΥΑΜΑΗΑ ΥSP-500 σε συνδυασμο με το sub YAMAHA YST-FSW100.Σαν πηγη εχω τo PS3 και τηλεοραση την SAMSUNG 32A656.Βασικα σε οσα μαγαζια πηγα δεν το ειχανε πουθενα στημενο και δεν κατεστει δυνατον να το ακουσω.Εχει καποιος να μου πει 2 λογια.Βασικα η αισθηση που θα εχω στο πολυκαναλο αξιζει?Με λιγα λογια θα εχω πολυκαναλο σωστο(οσο μπορει να εχει ενα τετοι μηχανημα)?Οσο αφορα τη μουσικη δεν εχω προβλημα πιστευω θα με καλυψει τις απαιτησεις μου.Αναμενω απαντηση ρε παιδια γιατι θελω να το παρωαυριο.THANX!

Reaction score
98
Mia γνωμη ρε παιδια.δε ξερω απο αυτα για αυτο πηρα τη προτοβουλια να ανοιξω το θεμα.Δεν εχω και πολλα λεφτα ρε παιδια 20αρικο 20αρικο τα μαζεβω.μη παθω κανενα πακετο ρε παιδια!!!

Reaction score
0
Κάνε λίγο υπομονή αγαπητέ και όποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει. Προσωπικά δεν το έχω ακούσει γιατί προτιμώ τα μεμονωμένα ηχεία. Αλήθεια ποιος ο λόγος που θέλεις κάτι τέτοιο και όχι μεμονωμένα ηχεία;

Reaction score
1
Δεν ξέρω για το 500 αλλά πριν λίγο καιρό άκουσα το 800 και δεν μπορώ να πω ότι μπορεί να ανταγωνιστει ένα κανονικο 5.1 σύστημα.

Αν είναι απαγορευτικό να τοποθετήσεις τα πίσω ηχεία στο χώρο σου τότε θα έχεις τη ψευδαίσθηση του surround.

Για τα περίπου 500 ευρώ που διαθέτεις, πιστεύω ότι μπορείς να βρεις κάτι αξιοπρεπές σε 5.1.

Reaction score
50
Φίλε μου πες μας μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις, τι θες ν' αγοράσεις κι αν μπορείς (χωροταξικά εννοώ) να στήσεις 5.1 σύστημα.

Reaction score
98
Ευχαριστω παιδια.Λοιπον χωροταξικα δεν μπαινουν πισω ηχεια με τιποτα λογο ντουλαπας-γυναικας κτλ...οσο αφορα τι τιμη τα 500 ειναι το μεγιστο που μπορω να διαθεσω.βασικα το εχω ψιλοκταλαβει οτι δεν θα ειναι οπως θα ηταν αν ειχα 2 κανονικα surroun ηχεια αλλα ψαχνω στους τυφλους το μονοφθαλμο.επισης ακουσα κατι front surround sony(dav x1) και να πω την αληθεια ακουσα πισω καναλια στο μη εμπειρο αυτι μου.δηλαση ηταν αρκετα ευδιακρητο το πεσιμο του καλικα στο πατωμα το σπασιμο του τζαμιου κτλ.τουλαχοστον στα τριλερ που ειδα.απλα εχω κολησει στο προβελεα ηχου απο αποψη χωρου.

Reaction score
98
Ευχαριστω παιδια.Λοιπον χωροταξικα δεν μπαινουν πισω ηχεια με τιποτα λογο ντουλαπας-γυναικας κτλ...οσο αφορα τι τιμη τα 500 ειναι το μεγιστο που μπορω να διαθεσω.βασικα το εχω ψιλοκταλαβει οτι δεν θα ειναι οπως θα ηταν αν ειχα 2 κανονικα surroun ηχεια αλλα ψαχνω στους τυφλους το μονοφθαλμο.επισης ακουσα κατι front surround sony(dav x1) και να πω την αληθεια ακουσα πισω καναλια στο μη εμπειρο αυτι μου.δηλαση ηταν αρκετα ευδιακρητο το πεσιμο του καλικα στο πατωμα το σπασιμο του τζαμιου κτλ.τουλαχοστον στα τριλερ που ειδα.απλα εχω κολησει στο προβελεα ηχου απο αποψη χωρου.
Ναι ρε ευχαριστω για τη βοηθεια!!Απο ολο το site 2 ενδιαφερθηκαν και ο ενας μολις εγινα πιο λεπτομερης δεν ξανα απαντησε.Πρεπει να χαλασεισ πανω 1500 για να σε βοηθησει κανεις δω.

Reaction score
1.846
Απάντηση: YSP 500 και αποριες?

Μετά από δυο μήνες (και κάνα δυο τσιγάρα ακόμα :128: ) από το τελευταίο μήνυμα στο θέμα, θυμήθηκες να μας "μαλώσεις". Να ελπίζουμε κατά το Φλεβάρη πάλι;

Reaction score
14
Απάντηση: YSP 500 και αποριες?

Μη μαλώνετε ρε παιδιά.....
Και εγώ φίλε πριν λίγο καιρό ήθελα να πάρω αυτό το σύστημα αλλά είδα οτι δεν έχει "περπατήσει" πολύ (τον λόγο δεν το ξέρω) και στράφηκα σε κλασικό 5-1 ηχεία της KEF και μάλιστα μέσα από αγγελία μεταχειρισμένα αλλά σε άριστη κατάσταση το sub πήρα της γιαμαχα το 300 αν δεν κανω λάθος (και αυτό από αγγελία σε άριστη κατάσταση με τα χαρτιά του και τα κουτιά τους....) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εντάξει ξόδεψα πάνω από 1000 για όλα τα ηχεία σε σύνολο αλλά όταν θελεις κάτι αρκετά καλό και διαχρονικό πρέπει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.... ξέρω τα οικονομικά όπως στους περισσότερους έιναι περιορισμένα, και για αυτό στράφηκα σε μικρές αγγελίες που δόξα τω Θεώ είμαι ικανοποιημένος.....
Επαναλαμβάνω οτι ήθελα να έπαιρνα αυτό το σύστημα αλλά επειδή το έχω στο σαλόνι και το ήθελα και πιο ......"μουράτο" στράφηκα σε κλασικά μεγάλα ηχεία.....

Reaction score
152
επειδη κανενας δε θελει να σε παερει στο λαιμο του και επειδη μπορει να μην υπαρχουν αρκετοι που να εχουν ακουσει τους προβολεις ηχου της ΥΑΜΑΗΑ, υπαρχει η ελειψη ανταποκρισης στο ερωτημα σου.

αφου ο προυπολογισμος ειναι προκαθορισμενος και αφου γυναικα ή ντουλαπα δεν αλλαζουν εχουμε και λεμε....
αυτα του ειδους ηχεια ειχα την ευκαιρια να τα ακουσω πριν καποια χρονια σε μια εκθεση ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ. μου αρεσαν αρκετα αν και ειναι χρησιμα -πιστευω- σε μικρους χωρους οπου υπαρχει η δυνατοτητα ανακλασης του ηχου απο τους τοιχους ή αλλες επιφανειες.
στο χωρο που λες, 2,5χ3 πιστευω πως θα ειναι πολυ καλο και θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα σε παιχνιδια ταινιες.
μην περιμενεις ομως το απολυτο.
πριν αγορασεις να πας στου ΝΑΚΑ στην Ιπποκρατους και να απαιτησεις να το ακουσεις...

στα 500 σημερα υπαρχουν αρκετα ολα-σε-ενα συστηματακια 5.1 με μικρους δορυφορους που ενδεχομενως να σε καλυπτουν απο ολες τις αποψεις.
εχεις ολη την αγορα στα ποδια σου... περπατα-ψαξε-βρες.
τι να πουμε και εμεις στην επαρχια....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos