Zητήται βιντεοκάμερα SONY Digital8

Reaction score
14
Ζητώ την βοήθεια σας φίλοι.

Χρειάζομαι για 4-5 μέρες μια βιντεοκάμερα SΟΝΥ Digital-8 όποιο μοντέλο πάνω απο το DCR-TRV140E και πάνω.

Ο λόγος που δεν μου κάνει το συγκεκριμένο είναι οτι δεν κάνει PLAYBACK HI-8 & ANALOGUE 8MM κασέττες.

Την θέλω να κάνω capture στο PC 20 κασέτες οπότε ή όποια φθορά στην κάμερα θα είναι 20 ώρες straight playback χωρίς μπρός πίσω και σταματηματα.

Αν πάλι κάποιος δεν θέλει να την δανίσει αλλά να την πουλήσει γιατί δεν την θέλει άλλο ας που δώσει μια τιμή και θα τα βρούμε.

Ευχαριστώ όλους προκαταβολικα.

Reaction score
3
Απάντηση: Zητήται βιντεοκάμερα SONY Digital8

Θα σου έδινα ευχαρίστως μια FX 700 Sony, αλλά δυστυχώς από την πολύ χρήση.... (6 κασέτες έχει γράψει ! !), δεν δουλεύει, (παρουσιάζει πρόβλημα στην αναπαραγωγή των κασετών).
Ρώτα και σε στούντιο που κάνουν μετατροπές. Φοβάμαι ότι δύσκολα θα βρεις κάμερα σε Hi 8
που να παίζει καλά για να μπορέσεις να αναπαράγεις τις κασέτες σου.

Reaction score
14
κανένας χριστιανός?

Και εχω τόσο υλικό ακατέργαστο που πρεπει να το φτιάξω κάποτε... γερναμε

Reaction score
4
Ντημόγιαννε,

έχω μια DCR-TRV730E. Σου κάνει?

Αμα σου κάνει, στην δανείζω για να κάνεις την δουλειά σου. Με το αζημείωτο βέβαια :) θα σου κοστίσει ένα DVD με την έναρξη των ΟΑ του 2004 σε HD....

Reaction score
14
Πώς δεν κάνει φιλε Νίκο.

Σου στέλνω ΠΜ με το κινητό μου και τα λέμε απο κοντά

Χίλια ευχαριστώ φίλε

Reaction score
14
Ενα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στον συμπαθέστατο Νικο που μου δάνεισε για λίγες μέρες μια καταπληκτική SONY TRV730.

Είναι πράγματι ονειρικό να μπορείς να εχεις τέτοια εμπιστοσύνη λόγω της συνύπαρξης μας σε ενα ομορφο φορουμ, με ατομα που δεν τα εχεις δεί ποτε. Ομολογουμένως ολη μας η ζωη θα ήταν καλύτερη αν δεν υπήρχε η καθημερινή καχυποψία. Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας αν ήταν όλα ομορφα και αρμονικά σαν το avsite!!!

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Reaction score
4
Μετά απο 12000 μηνύματα και τόσα χρόνια στο site ακόμα σε εκπλησει?
Και εσύ το ίδιο δεν θα έκανες?
:126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.233
Απάντηση: Zητήται βιντεοκάμερα SONY Digital8

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο Νίκο!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads