Zητείται καλώδιο ρευματος, Gigawatt lc-1 ΜΚ3 ή lc-2 MK3.

Status
Not open for further replies.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Ζητούνται τα ανωτέρω καλώδια σε καλή κατάσταση και καλή τιμή. Τηλ. επικοινωνίας 6974938787. Ευχαριστώ.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Υπενθύμιση του θέματος. Ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ σε όλο το FORUM.

Reaction score
10
Αγαπητέ φίλε , καλησπέρα. Σου στέλνω φωτογραφία των WATTGATE-390i που διαθέτω προς πώληση (μπορεί να μη σου κάνουν) αλλά δράττομαι της ευκαιρίας για να ζητήσω τη βοήθειά σου γιατί δεν ξέρω τα βήματα που χρειάζονται για να αναρτήσω μία αγγελία πώλησης. Έχω και τα kimber cable select 1016 που όπως και τα wattgate390i είναι αμεταχείριστα και δεν γνωρίζω τη διαδικασία δημιουργίας της αγγελίας. Άσχετα αν ενδιαφέρεσαι για τα καλώδια θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου υποδείξεις πως θα αναρτήσω την αγγελία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλό βράδυ

Attachments

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
δράττομαι της ευκαιρίας για να ζητήσω τη βοήθειά σου γιατί δεν ξέρω τα βήματα που χρειάζονται για να αναρτήσω μία αγγελία πώλησης.

Πώς δεν ξέρεις να αναρτήσεις ενώ έχεις 3 ενεργές αγγελίες; :rolleyes:

Reaction score
10
Καλημέρα
Πώς δεν ξέρεις να αναρτήσεις ενώ έχεις 3 ενεργές αγγελίες; :rolleyes:
. Σωστή η απορία . Με είχε βοηθήσει ένας " φίλος " , που δεν υφίσταται πλέον , πριν φύγω για Λήμνο. Και με την ευκαιρία , ποιές αγγελίες βλέπετε ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Πήγαινε στη σελίδα χρήστη σου και θα τις δεις στο tab αναρτήσεις.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Καλημέρα σε όλο το Forum. Φίλε ROCKENERGY, πάρε με τηλ. για τα καλώδια, αφού ενημερωθείς πρώτα για τις αναρτήσεις των αγγελιών από τον Zizik. Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
10
Καλημέρα σε όλο το Forum. Φίλε ROCKENERGY, πάρε με τηλ. για τα καλώδια, αφού ενημερωθείς πρώτα για τις αναρτήσεις των αγγελιών από τον Zizik. Ευχαριστώ πολύ.
Το καλώδιο γράφει PK14 και οι ακροδέκτες είναι wattgate

Attachments

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Ζητείται καλώδιο της GIGAWATT LC2-MK3, maximum στα 210 ευρώ, για άμεση αγορά. Παρακαλώ πολύ τον διαχειριστή της σελίδας να διορθώσει την επικεφαλίδα της αγγελίας μου, λόγω του ότι βρέθηκε το Lc1-MK3 . Ευχαριστώ πολύ το AVSITE.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης