Z Nation (2014)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.411
Διάβασα τις άσκημες κριτικές. Καυτηριάζουν αυτά που δεν μ' ενδιαφέρουν όταν θέλω να δω δράση: Ηθοποιία, σενάριο κλπ. Ήθελα να ξεφύγω από το βαρετό πλέον "The Walking Dead", που τελευταία αρέσει περισσότερο στους "ειδικούς" για τους λόγους που το βαρέθηκα.

Λοιπόν, το πρώτο επεισόδιο του Z Nation μου άρεσε περισσότερο απ' όσο περίμενα. Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα. Περιμένω να δω αν στη συνέχεια θα επικρατήσει η ίδια λογική ή θα αρχίσουν τα ρομάντσα και οι φιλοσοφίες.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.925
Ενα 7κι το παιρνει ,οχι και πολυ για pilot....αλλα τι να κανουμε που εχουμε αναγκη απο zombie!!
Νομιζω οτι και τα δυο μαζι (WDead + Z-N) με τα fast-forward θα κανουν ενα πληρες επεισοδιο :D

Day by Day Armageddon και Day by Day Armageddon: Beyond Exile , μακαρι να τα καναν
μια ωραια σειρα :rolleyes:

ΥΓ Οποιος θελει καποιο απο τα βιβλια που αναφερω η βαζω σε links μπορει να μου στειλει PM

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.925
Νομιζω οτι παει προς 6 με τασεις για 5
Τα πρωτα επεισοδια του WD ηταν αρκετα καλυτερα ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.411
Μέχρι εδώ μου άρεσε κι ας είναι απωθητικοί οι πρωταγωνιστές. Αν αρχίσει τα συναισθηματικά όπως το WD θα βλέπω μόνο τις σκηνές με τα ζόμπι και μετά θα το "τρέχω".

Reaction score
80
Ε όχι και 7 το z nation ρε παιδιά. Για 4 με 5 οκ. Φαίνεται ότι είναι χαμηλού budget σειρά με ηθοποιούς της πλάκας και σενάριο μάλλον παιδικό για να μη πω για κλάματα και μηδενικό σασπένς (σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια). Νομίζω ότι είναι ιεροσυλία να το συγκρίνουμε με το Walking Dead. Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει 2η Season και αυτό λέει πολλά αν σκεφτούμε ότι το WD έχει ήδη ανανεωθεί για 6η.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508