Z5 Μας κοροιδευουν?

Reaction score
1
Μόνο την ανάλυση λες;

Όλα ίδια είναι: κουτί, βάρος, διαστάσεις, I/O, κλπ.

Απαράδεκτη κίνηση από τη Sanyo, που δηλώνει ότι ο Ζ4 δεν πούλησε όσο θέλανε. Να μου το θυμηθείς, θα έχουν αλλάξει τα presets, ειδικά το πρώτο, που είναι και αυτο που παίζει out of the box.

Reaction score
786
Και ο Σαβιολα στην Arsenal...

Αν επαληθευτει και η φωτο, η δουλεια της Sanyo ειναι ακριβως στυλ Z2-Z3.

Reaction score
164
Δεν προσέξατε ποιό site τα γράφει; Το Quelle (που υπάρχει και σε περιοδικό) είναι site πολυαγορών, έχει από βρακιά μέχρι Plasma.
Το ποιό πιθανό είναι να τα έχουν μπερδέψει...
Το επόμενο στάδιο του γνωστού γκριζομάλλη στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο μπροστά στην επέλαση των νέων LCD, είναι να βρει πληροφορίες στο www.DoseisOTheodosis.com :lol:

Reaction score
1
Να σου πω, μου πέρασε απ' το μυαλό αλλά μετά είδα το "διαθέσιμο αρχές Σεπτεμβρίου 2006" και ψάρωσα!

Reaction score
5
χαχαχαχαχα τωρα το ειδα!!!!

το quelle στη γερμανια ειναι καταλογος αγoρων, με ειδη μεχρι και telemarketing!!!

ελεος, τι ψαχνουν αυτοι οι DLPδακιδες για να τα χωσουν στους LCD πια...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μαλλον για πατατα μου φαινεται η δουλεια... Αφου εχουν ηδη ανακοινωθει οι νεοι 1080 μεσα στο 2006. Καποιο λαθος θα εγινε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σαν τις κουτσομπολες κανετε :lol:
Αμεσως το γυρισατε σε αντιπαραθεση LCD-DLP

Για δειτε και αυτο εδω:

Et un Sanyo Z5, un !

En fin de présentation Pascal Weidner répondant à une question d'un des visiteurs sur le renouvellement de la gamme annonçait que le seul changement prévu était tout simplement la sortie d'un successeur au fameux Z4 en fin d'année 2006 : le Z5 ! Inutile de vous dire que votre serviteur s'est empressé d'essayer d'extorquer de plus amples renseignements sur le sujet en prenant en apparté M. Weidner. Hélas rien à faire, aucune info n'a filtré bien que tout laisse croire que le SANYO Z5 sera FULL HD afin de suivre l'évolution du marché et tourner la page de la commerciale HD Ready...

Μεταφραση θα σας κανει ο unforgiven που εχει κανει θητεια στην...Λυων :lol:
Μπορειτε να το δειτε ολοκληρο εδω:
http://www.dvdcritiques.com/news/news_visu.aspx?dvd=1169

Οπως βλεπετε μας τα λεει διαφορετικα εδω αλλα που ειναι η αληθεια? :wink:
Μηπως καπου στην μεση????

Reaction score
164
Δεν ξέρω τι λένε διάφοροι, αλλά σε ένα έγκυρο site με παγκόσμιες πρωτιές, ένα γκριζομάλλης, σεβάσμιος γέροντας που φαίνεται να ξέρει πολλά, είχε πει ότι ο Ζ5 θα είναι 1080 και θα κοστίζει 3500€. Εγώ αυτόν πιστεύω! :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Δεν ξέρω τι λένε διάφοροι, αλλά σε ένα έγκυρο site με παγκόσμιες πρωτιές, ένα γκριζομάλλης, σεβάσμιος γέροντας που φαίνεται να ξέρει πολλά, είχε πει ότι ο Ζ5 θα είναι 1080 και θα κοστίζει 3500€. Εγώ αυτόν πιστεύω! :lol:
Ναι... το έχω διαβάσει και εγώ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για να δουμε τι λεει και εδω:
http://www.grobi.tv/opencms/seiten/neuigkeiten/Inhalte/plvz5.html

Auflösung der LCD Panele 1280 x 720 Bildpunkte, D6 Generation
Helligkeit je gewählten Modus bis zu 1100 ANSI Lumen

Kontrastverhältnis 7500:1 (Grafikmodus)

Bildformat echtes 16:9 auf 4:3 umschaltbar

Neu entwickelte automatische Iris-Funktion für beste Bildwiedergabe je nach Bildinhalt

2-faches Weitwinkel Zoomobjektiv

Zoomfaktor 1,3

Bilddiagonale 0,79 bis 4,98m

Digitale Keystone-Korrektur vertikal +/- 20°

Lens Shift-Funktion für verzerrungsfreie Bilder

DRIT Skalierung für perfekte Projektionen ohne Informationsverlust

Lampen-Betriebsdauer ø ca. 3000 Std. im \"Eco\"-Modus

Geräuschpegel im Flüster (Eco) - Modus nur ca. 22dB

Mit beleuchteter Fernbedienung

Maße: B/H/T 38,2/ 12,7/ 30,5 cm

Gewicht: 5,0 kg

Anschlüsse: - 2 HDMi-Eingänge - 1 S-Video-Eingang - 1 Video-Cinch-Eingang - 2 Componenten-Eingänge - 1 VGA / SCART RGB Eingang

1 RS 232-Eingang - Vertikaler Trapezausgleich

Λετε να βγαλουν δυο διαφορετικους στο τελος? :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Χα χα.. Ταράκουλο τους έπιασε. Μέχρι που μπήκε ο ίνφο σαν άλλος Σέρλοκ Χόλμς και άρχισε τις ηρεμιστικές ενέσεις προς τους lcdάδες. :lol:
Όμως την αλήθεια, την παράθεσε ο σεβάσμιος δικός μας ασπρομάλλης. :lol:

Reaction score
164
Τρία πράγματα έχω να πω:
-Αν ο Ζ5 είναι 1280Χ720 τότε ο μπάρμπα-Αντρέας μας έλεγε μπαρούφες περί 3500€. Προτείνω να τον καθαιρέσουμε και να τον παλουκώσουμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά! :lol:
-Αν η νέα γενιά είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, κάποιων τα μαλλιά θα μαυρίσουν από το κακό τους.
-Αν δεν βγάλουν οι LCD 1080, τότε η συμπαθής φυλή των "δεν-θέλω-να-ξέρω-ότι-υπάρχει-κάτι-άλλο-εκτός-DLP", θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν Passat ή να βάλουν κάτι παραπάνω 1080 DLP...
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
μα η EPSON/SEIKO δεν εχει ανακοινωσει οτι το 1080τσιπ θα λεγετε D6...!

μπορει να ειναι μαλακια της σανιο...!

υπομονη... ειναι νωρις ακομη... μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε... το καθε sait προσπαθει να μαζεψει hits να ανεβουν οι ταριφες για τις διαφημησεις τους...
βαλτε και εδω ενα ποστ "THE NEW PANASONIC AE1100 with 1920x1080 resolution" και περιμενετε να δειτε τι θα γινει απο hits...

V

VIDEOMIX

Guest
unforgiven said:
Τρία πράγματα έχω να πω:
1.-Αν ο Ζ5 είναι 1280Χ720 τότε ο μπάρμπα-Αντρέας μας έλεγε μπαρούφες περί 3500€. Προτείνω να τον καθαιρέσουμε και να τον παλουκώσουμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά! :lol:
2.-Αν η νέα γενιά είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, κάποιων τα μαλλιά θα μαυρίσουν από το κακό τους.
3.-Αν δεν βγάλουν οι LCD 1080, τότε η συμπαθής φυλή των "δεν-θέλω-να-ξέρω-ότι-υπάρχει-κάτι-άλλο-εκτός-DLP", θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν Passat ή να βάλουν κάτι παραπάνω 1080 DLP...
:lol: :lol: :lol:
1.-Ευχαρίστως να βοηθήσω και εγώ. :mrgreen:
2.-Με καρβουνόσκονη; :shock:
3.-Προτειμώ το νέο EOS. 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid