Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8

Reaction score
0
Μερικές εντυπώσεις και δείγματα με το διαμαντάκι αυτό .

Ο φακός αυτός εστιάζει πολύ κοντά 11.8" (0.3 m) με εντυπωσιακά πρωτότυπα αποτελέσματα για ευρυγώνιο φακό .

Από flare και contrast είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά και φυσικά τα χρώματα που βγάζεις και bokeh είναι μοναδικά .
Σαν 25mm δύσκολα να βρείς κατι καλύτερο εκτος μερικούς φακούς από leica και εκεί ο leica είναι ελαφρά καλύτερος στο Distortion ΜΟΝΟ .

Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω χρήση τον φακό αυτό μιας που ο αγαπημένος μου από zeiss είναι ο 50 macro και ο 100 άσε που ο nikon 200 f/2 δεν με άφησε να αλλάξω φακό :125:

Ιδού λοιπόν μερικά δειγματακια πρόχειρα και τραβηγμένα στο χέρι βιαστικα οσο οσο να δω τι πουλάκια πιάνει ο 25άρης :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8

Η φωτογραφιες δεν εχουν καμμια επεξεργασια ισως λιγο curves ορισμενες .

Ακομη και ο σουπερ NIKKOR AFS 14-24 2.8 ED την τρωει στα αυτια .

Reaction score
263
επειδη το'χω απορια.

Οι φακοι της Zeiss αυτοι που κατασκευαζονται;

Ειναι οι Γερμανικοι original ή Γιαπωνεζικοι;

Βασιλης

Reaction score
0

Χρωματα φλουταρισμα και κοντραστ με συνδυασμο οξυτητας ακομη τερμα ανοιχτος μοναδικα . Κανε κλικ και εκτυπωση χωρις φωτοσοπιασμα .

Ο 200 φ/2 ειναι φαινομενο αλλα αν ειχε ακριβως αυτα τα χρωματα και κοντραστ που εχει ο ζεις μιλαμε για τρεεεεεεεεελααααα .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8

επειδη το'χω απορια.

Οι φακοι της Zeiss αυτοι που κατασκευαζονται;

Ειναι οι Γερμανικοι original ή Γιαπωνεζικοι;

Βασιλης
Cosina ιαπωνια με γερμανικες ακριβεστατες προδιαγραφες , μαλιστα η σειρα ZF ειναι οτι καλυτερο εχει κατασκευασει μεxρι στιγμουλας η Carl Zeiss σε σχεση με προηγουμενους παλιους Distagon & Planar .

Reaction score
263
Re: Απάντηση: Re: Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8

Cosina ιαπωνια με γερμανικες ακριβεστατες προδιαγραφες , μαλιστα η σειρα ZF ειναι οτι καλυτερο εχει κατασκευασει μεxρι στιγμουλας η Carl Zeiss σε σχεση με προηγουμενους παλιους Distagon & Planar .
και οι Zeiss της Sony ειναι της Cosina; Δηλαδη στη Γερμανια φτιαχνει μονο για μεσαιο φορμα;

Βασιλης

Reaction score
0

Επίσημα στοιχεια δεν έχει βγάλει η zeiss για το που φτιάχνει η sony τους φακούς .Ο 135 1.8 της sony πάντως από ότι ξέρω και δοκίμασα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στα 135mm.
Για μεσαίο φορμα δεν ξέρω τι κάνει η zeiss τώρα .

Reaction score
2

Ναι , οντως ει αι απιαστος !
Αλλα κανει και ενα σκασμο λεφτα ρε γαμωτι μου....

Reaction score
11.740
Οι εικόνες είναι 100% crop ή resized; Γιατί αν είναι resized πώς βγάλατε συμπέρασμα ότι α φακός είναι ξυράφι; Δεν αμφιβάλλω ότι είναι, αλλά από αυτά τα δείγματα πώς το καταλάβατε;

Reaction score
0

Ναι , οντως ει αι απιαστος !
Αλλα κανει και ενα σκασμο λεφτα ρε γαμωτι μου....
O canon 24 1.4L Κοστιζει $1800 $1000 παραπανω απο οτι ο Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8 .

Με τη διαφορα που ο Distagon ειναι πολυ καλυτερος απο τον canon 24 1.4L . :116:

Εννοειτε οτι ο Zeiss δεν ειναι ΚΙΤ φακος :116:
Στα $850 ειναι τζαμπα κατα την γνωμη μου για την ποιοτητα που εχει.

Το 2.8 του Zeiss χτυπα στα ακρα αλυπητα ακομη και το φ/8 του 24 1.4L. :116:

Αν θες να μιλησουμε για πατατες και μαλιστα πανακριβες πατατες εχει η canon και τον 14L που κοστιζει μια περιουσια .:114:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Zeiss Distagon ZF T* 25mm f/2.8

Οι εικόνες είναι 100% crop ή resized; Γιατί αν είναι resized πώς βγάλατε συμπέρασμα ότι α φακός είναι ξυράφι; Δεν αμφιβάλλω ότι είναι, αλλά από αυτά τα δείγματα πώς το καταλάβατε;
Οι μισες ειναι 100% . Zeiss Distagon & Planar και να μην ειναι ξυραφακι δεν γινεται ολοι ειναι :102:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός