zoglair thread

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015
Αν θέλετε να επανακάμψει ο zoglair στο site, γιατί πρέπει να επανακάμψει, αφήστε εδώ ένα μήνυμα με αποσιωπητικά. Αυτό, φτάνει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο zoglair (κατά δήλωσή του) δεν πρόκειται να επανέλθει. Νεότερα σε λίγες μέρες.

...

Reaction score
2.237
Πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ηλίθια παρεξήγηση, πάει πάνω από ένας μήνας. Ελπίζω να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να επιστρέψουν στα πόστα τους
...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.630
Απάντηση: zoglair thread

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.002

... (φυσικά)

ΥΓ και για τη wanda εννοείται.....

Reaction score
0

Πραγματικά, το σκεπτικό κάτω από το οποίο γίνονται κάποιες ενέργειες και ανοίγονται κάποια νήματα είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα περίεργο, και στα μάτια των μη "γνωριζόντων", τουλάχιστον παράλογο!

Εδώ, λοιπόν, έχει ξεκινήσει ένα νήμα με την εντελώς παράλογη απαίτηση-παραίνεση προς όλα τα μέλη [ξέρουν, ή δεν ξέρουν για ποιόν ή για τι μιλούν] να συναινέσουν, κατά βάση, για την επιστροφή ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου webmaster, ο οποίος αποφάσισε να απόσχει της ιστοσελίδας, για πραγματικούς, ή μη, λόγους, κατ' ουσίαν ωθούμενος από ένα τεράστιο και υπερφίαλο εγωϊσμό. Διαφορετικά δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει, εκτός από το να παρατηρεί τα παλληκάρια να σφάζονται στην ποδιά του, εκλιπαρώντας την επιστροφή του! [Και, βεβαίως, η μεγαλοψυχία πολλών περιέλαβε ήδη και την επιστροφή της συζύγου του!]

Από ποιόν; Μα από έναν άνθρωπο, ο οποίος, δημόσια και όχι σε "κρυφές" κατηγορίες, έχει επανειλημμένα δηλώσει απέχθεια και βδελυγμία για το πρόσωπο που τώρα ζητεί την παλινόρθωσή του, και ασφαλώς και για την σύζυγό του, και μάλιστα με ιδιαίτερα σκληρούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα, φωτογραφίζοντας σαφώς τα πρόσωπα.
Το πλέον τελευταίο παράδειγμα είναι το ακόλουθο, το οποίο είναι τόσο σκληρό που δεν χρειάζονται άλλα:
Για συνεργάτες, το καταλαβαίνω. Αλλά φίλους; Έχει ο zoglair φίλους; Μπορεί κάτι τέτοιο;
Βεβαίως, προσθέτει εκείνο το "Ημιθεϊκό"
γιατί πρέπει να επανακάμψει
εννοώντας, προφανώς, όχι απαραίτητα γιατί τον αγαπάει!!!

Κι αν επιτέλους ο ΚΚ νοιώθει ότι κάποιες φορές τα παραείπε, γιατί δεν ζητά συγγνώμη μόνος του και θέλει να συν-ενοχοποιήσει όλο το κόσμο;

Πάμε να τρελλαθούμε τελείως, ή μου φαίνεται; Καταλαβετέ το επιτέλους εσείς οι "εκεί πάνω", ότι το πράγμα έχει ξεφύγει κάθε λογικής προς τους τρίτους, τα απλά μέλη.
Τι να υποθέσει, δηλαδή, κάποιος, ειδικά μετά την ομοβροντία των μηνυμάτων "περί avsite" των τελευταίων μηνών; Ότι δεν φθάνουν οι κατ' ιδίαν συνεννοήσεις σας με κινητά, με σταθερά, με email, με πμ, με φαξ, με ειδικές κατηγορίες συντονιστών, με δια ζώσης συνομιλίες και χρειάζεται η έναρξη ειδικού νήματος που θα συμμετέχει όλη η (εναπομείνασα) κοινότητα του φόρουμ, εκλιπαρούσα τον zoglair (και την wanda) να επιστρέψουν; Έχει καμμιά σοβαρότητα αυτό το πράγμα;
Και τι με νοιάζει εμένα (κι οποιονδήποτε "εμένα") στην τελική, αν το τεχνικό μέρος της ιστοσελίδας το επιμελείται ο zoglair ή ο.... habilleur;;; Κι αν ο habilleur είναι πιο ακριβός από τον zoglair, βάλτε συνδρομή, βάλτε δωρεές, κάντε κάτι, αλλά φτάνει πια με αυτήν την ιστορία και την καμαρίλα.

Αστεία πράγματα απ' αρχής μέχρι τέλους, απίθανα παιδαριώδη, που συνεχίζουν να βλάπτουν το ήδη βαρειά τραυματισμένο κύρος του σάιτ.

Κι αντί κάποιας σοβαρής αντιμετώπισης από τους διαχειριστές, τρώμε κατα πρόσωπο δύο βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου
Ο zoglair (κατά δήλωσή του) δεν πρόκειται να επανέλθει. Νεότερα σε λίγες μέρες.

...
Μα, τότε, κλείδωσέ το το νήμα αγαπητέ μου, ή μην το αφήσεις να συμβεί!.... Στην τεράστια πλειοψηφία καρφί δεν καίγεται για τον κύριο αυτόν, πώς να το κάνουμε;

Ή εκείνο το
Όντως δεν θα αργήσουν τα νεότερα...
ακριβώς ότι πρωτοελέγχθει τον "ματωμένο φλεβάρη", εδώ και δύο μήνες. Μα, τι εκκολάπτεται επιτέλους; Αυγό δεινόσαυρου; Ο zoglair είναι, άραγε, το μόνο θέμα που απασχολεί τον χώρο, τόσο που μόνος του καθυστερεί τα θέσφατα "νεότερα", μπας και τα μάθουμε κι εμείς, επιτέλους;

Προσέξτε όσοι κύριοι ίσως αποπειραθείτε να μου απαντήσετε με πικρές ειρωνίες, την τεράστια διαφορά που έχω εγώ από άλλους, πιο εύκολους στόχους.
Δεν ανήκω σε καμμιά "διπλανή" παρέα, δεν έχω παρακολουθήσει επί ατέλειωτα χρόνια τον σχιζοφρενικό κόσμο του χάι εντ, δεν έχω αυτιά εγγλέζικης ή αμερικάνικης σχολής, και κυρίως, ΔΕΝ είμαι έμπορας.

Προσπάθησα, απλά, να είμαι μέλος σε μια καλή παρέα.

Με δυο λόγια, μπήκα εδώ γιατί κάτι μου είπε, κι όπως έγραψε κάπου ο Ανέμελος, όλο και λιγώτερο θέλω πια να συμμετέχω.
Αυτό είναι αποτυχία.

Δεν θέλω να "συνδιοικήσω". Ούτε και με ενδιαφέρει. Καθόλου, πιστέψτε με. Ούτε και γίνεται, εξ άλλου. Όποιοι το ζητούν θέλουν να κάνουν κουμάντο σε ξένο μαγαζί.

Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να μην προσπαθήσω να βοηθήσω να ξαναφτιαχτεί το παρεάκι που υπήρχε κάποτε, με άκρως εμπεριστατωμένα ειδικά θέματα, κανονικές πραγματείες, με συγκριτικές δοκιμές, με παρουσιάσεις, με μαζώξεις και με κάποιες γενικές κατηγορίες που άφησαν εποχή από ενδιαφέροντα θέματα, εξαιρετικούς συμμετέχοντες και πληθώρα δημοσιεύσεων.
Πού είναι όλα αυτά;

Εσύ ΑΚ, εσείς οι "κόκκινοι", οι "μπλε" και οι λοιποί δεν το βλέπετε; Δεν λυπάστε; Τόσος κόπος, τόσα χρόνια;

Δηλώστε ευθέως αν θέλετε συμμετέχοντες με βαρύτητα, ή αν θέλετε τον ιστοτόπο για να παίζετε μεταξύ σας 15 ή 20 άνθρωποι. Μια και καλή!

Καλημέρα σας.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.006
zoglair thread:Παλάτια χτίζουν οι Θεοί κι εμείς πάνω στην άμμο

...Καλημέρα σας.
Υποθέτω ότι το αίτημα του συντάκτη γιά παράθεση τριών τελείων,ήταν προς απόκρυψη της εκπληκτικής αγάπης που διατρέφουμε ο ένας γιά τον άλλον:612:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1081752&postcount=2724

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

...

Από ποιόν; Μα από έναν άνθρωπο, ο οποίος, δημόσια και όχι σε "κρυφές" κατηγορίες, έχει επανειλημμένα δηλώσει απέχθεια και βδελυγμία για το πρόσωπο που τώρα ζητεί την παλινόρθωσή του, και ασφαλώς και για την σύζυγό του, και μάλιστα με ιδιαίτερα σκληρούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. ...
Και να σκεφθεί κανείς ότι προσπαθώ να κόψω τα κινέζικα... :114:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis