zoom vs windvd

Reaction score
1
γινεται το ΖΟΟΜ PLAYER να εχει την κινηση του windvd με την ρυθμιση trimensionDNM στο ΟΝ?

Reaction score
0
Πάμε πάλι:

Start->Run Γράψε regedit->Ok

Ανοίγει ο registry editor. Κάτι σαν Explorer αλλά αφορά την registry.

Πήγαινε HKEY_CURRENT_USER\Software\InterVideo\Common\VIDEO DEC\zplayer και τον κέρσορα στο δεξί παράθυρο, πάτα δεξί κλικ
Στην επιλογή new, επέλεξε Dword Value και θα δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο το οποίο πρέπει να μετονομάσεις σε UseDNM

Κάνε σε αυτό διπλό κλικ και στο πεδίο Value Data αντί για 0 βάλε 1 και πάτα Οκ

that's all αλλά να θυμάσαι πως πειράζοντας την registry παίζεις με την φωτιά γι αυτό να είσαι πάντα σίγουρος για ότι κάνεις

Reaction score
1
Φιλιππε τι μπορει να γινει δηλαδη αν κατι παει στραβα? το εχεις δοκιμασμενο εσυ και κανει πραγματι την διαφορα στην κινηση?

Reaction score
0
Sorry for late reply

Απλά αν κάποιος αρχίσει και σκαλίζει τη registry χωρις να γνωρίζει τι κάνει, κινδυνεύει να καταλήξει με σύστημα που δεν εκκινεί. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μου, δεν κινδυνεύεις από τίποτα.

Το Trimension είναι μια τεχνολογία που για όποιον δεν επιθυμεί να μπλέξει με ffdshow και post-proccessing (και τις όποιες παρενέργειες) επιτρέπει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε απόδοση χρωμάτων, τρισδιάστατη αίσθηση και ομαλή κίνηση. Κάποιες στιγμές, ειδικά σε σκηνές με γρήγορη κίνηση προκύπτουν προβλήματα αλλά γενικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Αξίζει μια δοκιμή

Reaction score
0
Επειδή διάβασα σε άλλο post πως επιδιώκεις να χρησιμοποιήσεις τον Zoom με ffdshow κλπ ταυτόχρονα με Trimmension να σου πω πως αυτό δεν γίνεται. Trimension στον Zoom μπορείς να έχεις, αποκλειστικά με την χρήση των decoders της Intervideo. Το είχα κάνει παλαιότερα αλλά τώρα δεν είμαι πρόχειρος. Σόρρυ.

Πάντως αν ακολουθήσεις τους οδηγούς διαφόρων φόρουμ για τα Reclock και Powerstrip έτσι ώστε να πάρεις 1:1 pixel mapping σε 50Hz mode στα PAL DVDs και 48 ή 72Hz στα NTSC DVDs, η κίνηση σου θα είναι πολύ ομαλή. Δεν θα σου λείψει καθόλου το Trimension

Reaction score
1
Φιλιππε σε ευχαριστω.δεν εχω ουτε το ρικλοκ ουτε το παουερ στριπ αλλα θα κανω δοκιμες και εαν εχω δυσκολιες θα σου πω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: zoom vs windvd

Επειδή διάβασα σε άλλο post πως επιδιώκεις να χρησιμοποιήσεις τον Zoom με ffdshow κλπ ταυτόχρονα με Trimmension να σου πω πως αυτό δεν γίνεται. Trimension στον Zoom μπορείς να έχεις, αποκλειστικά με την χρήση των decoders της Intervideo. Το είχα κάνει παλαιότερα αλλά τώρα δεν είμαι πρόχειρος. Σόρρυ.

Πάντως αν ακολουθήσεις τους οδηγούς διαφόρων φόρουμ για τα Reclock και Powerstrip έτσι ώστε να πάρεις 1:1 pixel mapping σε 50Hz mode στα PAL DVDs και 48 ή 72Hz στα NTSC DVDs, η κίνηση σου θα είναι πολύ ομαλή. Δεν θα σου λείψει καθόλου το Trimension
Στα NTSC και με 72 είμαστε ΟΚ?

Reaction score
0
Σε NTSC film source 24fps (ή 23.97) το reclock θα πρασινίσει καθώς το 72 είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του 24. Εν ολίγεις θα βέπεις 24 full frames το δευτερόλεπτο και η κίνηση θα είναι άψογη. Απλώς το κάθε frame θα επαναλαμβάνεται 3 φορές (24X3=72).

Σε NTSC Video (30fps interlaced), για να πάρεις τέλεια κίνηση και να προσινίσει το reclock, πρέπει το μόνιτορ να είναι χρονισμένο στα 60Hz

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: zoom vs windvd

Σε NTSC film source 24fps (ή 23.97) το reclock θα πρασινίσει καθώς το 72 είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του 24. Εν ολίγεις θα βέπεις 24 full frames το δευτερόλεπτο και η κίνηση θα είναι άψογη. Απλώς το κάθε frame θα επαναλαμβάνεται 3 φορές (24X3=72).

Σε NTSC Video (30fps interlaced), για να πάρεις τέλεια κίνηση και να προσινίσει το reclock, πρέπει το μόνιτορ να είναι χρονισμένο στα 60Hz
Και τι να κάνω που η ΑΤΙ Χ1600 με τους νέους drivers δεν μου δίνει full οθόνη στα 60 Hz????

Με τους προηγούμενους drivers δεν είχα πρόβλημα...

Reaction score
1
να ρωτησω ακομα κατι ειδικα τον Φιλιππο που μου το συστισε.τι σχεση εχει στην κινηση το ρικλοκ και το παουερ στριπ

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale