Μυρωδιές

Reaction score
22.844
Α, βρε @Mr Spock με τις ωραίες σου ιδέες για νήματα. Σου έχει συμβεί ποτέ ; Εμένα μια φορά, πολύ έντονα. Δεν ήξερα τι με "χτύπησε", τρόμαξα κιόλας λίγο μετά πως είναι δυνατόν να ανασυρθεί τόσο έντονα, ζωντανά και μη εθελοντικά απο το πουθενά, μνήμη μαζί με συναισθηματικό αντίκτυπο, μετά απο 8 χρόνια.

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.353
Α, βρε @Mr Spock με τις ωραίες σου ιδέες για νήματα. Σου έχει συμβεί ποτέ ; Εμένα μια φορά, πολύ έντονα. Δεν ήξερα τι με "χτύπησε", τρόμαξα κιόλας λίγο μετά πως είναι δυνατόν να ανασυρθεί τόσο έντονα, ζωντανά και μη εθελοντικά απο το πουθενά, μνήμη μαζί με συναισθηματικό αντίκτυπο, μετά απο 8 χρόνια.

- ναι κάποιες φορές , πχ μου έρχεται σάν φλασια κάποια παιδική ανάμνηση από άρωμα κασετίνας με ✏ και γόμες

Reaction score
22.844
- ναι κάποιες φορές , πχ μου έρχεται σάν φλασια κάποια παιδική ανάμνηση από άρωμα κασετίνας με ✏ και γόμες
Ναι ΟΚ, αυτά σε αυτό το βαθμό τα έχουμε λίγο πολύ όλοι .... αλλά να ξέρεις αυτό που λέω δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Είναι άλλο και τρομερό εαν το βιώσεις. Εάν θες και σε ενδιαφέρει, διάβασε τι γράφουν τα λίνκ αλλά δε θα καταλάβεις (χωρίς βίωμα).

ika

News
Reaction score
16.473
η μυρωδια της αγριας ροκας
στα λερωμενα ρουχα
μετα το ποδοσφαιρο σε αλανα
αν έχουν ρόκα οι αλάνες, καλύτερα δεν είναι να την μαζεύουμε και να την μυρίζουμε στην σαλάτα (#9) από το να κυλιόμαστε επάνω της και να μυρίζουν τα ρούχα;
:acute:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.408
Kαινουργίλα από νέο ενισχυτή που μπαίνει σε λειτουργία , όσο ζεστένεται σιγά σιγά αναβλύζουν μοναδικά αρώματα.
1990 SANSUI AU-X911DG ,μοναδικά αρώματα , για πολύ καιρό .

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Πολλές, πάρα πολλές (αρκετές τις έχετε αναφέρει ήδη, όπως π.χ. χώμα μετά από βροχή).
Θα μείνω σε μια που ίσως δεν την έχουν βιώσει πάρα πολλοί λόγο ιδιαιτερότητας.
Παλιό (πολύ παλιό) κτίσμα με 3-4 ψηλοτάβανα δωμάτια που τα περπατούσες μέσα από πολύ στενούς διαδρόμους διότι ήταν τίγκα στα κόμικ - περιοδικά -βιβλία μεταχειρισμένα όλων των ειδών και εποχών στοιβαγμένα σε ντάνες ή ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι..
Χιλιάδες..
Όταν έμπαινες μέσα βομβαρδιζόσουν από τη μυρωδιά του χαρτιού ή δέρματος που έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου και τα χέρια που το άγγιξαν + την οσμή από 10-15 γάτες που φιλοξενούσε ο ιδιοκτήτης εκεί.. :p

Εμπειρία ανεκτίμητη..
Μετά πλύσιμο με betadine αλλά η εμπειρία + το ψάξιμο στο ''χάος'' άξιζε κάθε σταγόνα.. 8-)
Ηλικία 7-12

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος