Πρόβλημα με Yadis και YAMJ !!!!

Reaction score
2
Καλησπέρα…!! Έχω το MED800X3D και έχω περάσει στον δίσκο αρκετές ταινίες. Η κάθε ταινία είναι στην δικό της φάκελο. Τώρα θέλω με κάποιο πρόγραμμα να βάλω εξώφυλλα και πληροφορίες για την κάθε ταινία Αν και προσπάθησα αρκετές φορές με το αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα .Αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ….Ευχαριστώ

Reaction score
2
Κανένας δεν έχει mede8er 800x3d και να έχει περάσει ταινίες ( εξώφυλλα και πληροφορίες ταινιών) με κάποιο πρόγραμμα ??? Θέλω να μάθω τα βήματα για να μπορώ να ξεκινάω την ταινία από το εξώφυλλο !!! Από διάφορα που διάβασα δεν έβγαλα άκρη.

Reaction score
2
Δες το παρακάτω λινκ, είναι πολύ αναλυτικό και περιγράφει τα πάντα: http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=12359.0

Ευχαριστώ Γιώργο το διάβασα αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω μια ταινία να ξεκινάει από το εξώφυλλο πάρα μόνο από το αρχείο της ταινίας. Νομίζω ότι γίνεται μόνο με πρόγραμμα όπως το Yadis.

Reaction score
384
Εγω το κανω διαφορετικα. Το YAMJ αρχισε να μου δημιουργει προβληματα γιατι εχω μεγαλη συλλογη κι επρεπε να μπαινω σε html και αλλες μπουρδες για να κανω χειροκινητες αλλαγες.

1. Τρεχω πρωτα το Yadis με τις εξης επιλογες στο setup:
General: Profile Dune, και οχι Basic mode
Interface: εχω διαλεξει το Tribute Glass Mix που το βρισκεις σε φορουμ η στο στελνω κι εγω αν χρειαστει. Βασικα και τα στανταρ δουλευουν αλλα το αλλο το προτιμω λογω εμφανισης.

2. Τρεχω το Yadis2mede8er που δημιουργει τα αρχεια που χρειαζεσαι σε καταλληλη μορφη.

Σε αυτη τη φαση μπορεις να κανεις scan folder απο το χειριστηριο του mede8er και τελειωσες.

3. Επειδη ομως εχω πολλες ταινιες σε διαφορα NAS και θελω να εχω ενα favourite που να περιεχει ολες τις ταινιες μαζι, τρεχω τελος και το Mede8er Aggregated Jukebox Manager που κανει αυτη ακριβως τη δουλεια.

Επισης εχω αλλαξει το skin του mede8er στο X3 Black

Last edited:

Reaction score
2
Σ΄ευχαριστώ Δημήτρη, θα δοκιμάσω καί ελπίζω να καταφέρω κάτι....αν και μου φαίνονται όλα βουνό !!

Reaction score
384
Ειναι παρα πολυ απλο. Δεν εχει τιποτα ρυθμισεις να κανεις. Το μονο που χρειαζεται ειναι να του δειξεις που ειναι οι ταινιες. Πατας Setup και πας στο tab Folders και του δειχνεις που ειναι. Το Yadis δημιουργει ενα μερος που σωζει ολα τα αρχεια και το ονομαζει Workspace. Ειναι το πρωτο tab που λεγεται General. Αν θελεις το αλλαζεις, αλλιως το αφηνεις. Το που θα το βαλεις δεν αλλαζει τιποτα στο γεγονος αν θα βαλει τα εξωφυλλα στις ταινιες η οχι.

Στο Yadis2mede8er πας στο Settings και του δειχνεις που ειναι το Yadis Workspace που εχεις ηδη δημιουργησει στο προηγουμενο βημα! Στις αλλες επιλογες απο κατω κανε τικ σε ολα εκτος απο το Aggregate Jukebox (αν θες το πατας και δε χρειαζεται να κανεις scan, εγω το εχω απενεργοποιημενο γιατι κανω το τριτο βημα μετα), και ασε το movie tabpage για τωρα χωρις τικ. Πατα Save και μετα Mede8erize.

Πηγαινε στο Mede8er, βρες τον φακελλο με τις ταινιες και κανε add to favourite. Πηγαινε στα favourite και κανε scan folder. Αν θελεις κανε και add genre στον ιδιο φακελο για να βαλεις εικονιδιο οπως εχω στη δευτερη φωτογραφια. Αυτα τα εικονιδια ομως θα εμφανιστουν μονο αν βαλεις το αλλο skin που λεγεται X3 Black.

Αν δεν εχεις ταινιες σε πολλαπλα σημεια και εχεις μονο ενα σκληρο, τα βηματα αυτα σε καλυπτουν. Κανε αυτο και μετα θα δουμε πως θα σου βαλουμε το μαυρο skin αν θελεις οπως και το Tribute Glass Mix στο Yadis για να φαινεσαι ολα τα λεφτα!

ps: στειλε ενα email να σου δωσω το Tribute Glass Mix αλλα και το X3 Black. Θα σου στειλω και οδηγιες πως να τα περασεις, που ειναι πραγματικα ευκολο!

Last edited:

Reaction score
2
Δημήτρη σ ευχαριστώ πολύ !!! Είχα κολλήσει στο Yadis2mede8er ...δεν του έδειχνα το Yadis Workspace που είχα δημιουργήσει πριν. Θα το διορθώσω και νομίζω αυτή την φόρα να το φτιάξω!!! Ευχαριστώ και πάλι για τις άψογες οδηγίες σου !!!! Σου έστειλα pm

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON