Πόσο δίκιο είχες costas EAR

Reaction score
5.855
Σήμερα συνδέθηκε το σετ pro-τελικού της Omega amplifiers με το Boyoho module (Class D) 2X280Watt 8Ω...2X560Watt 4Ω.....μετά από την άψογη και με αμοιβαία εμπιστοσύνη συναλλαγή με τον συνφορουμίτη Νίκο....για να οδηγήσει τα Amphion Xenon .....και τελικά ναι...ψηφίζω Class D ....οδήγηση και καθαρότητα στα καλύτερά τους (αν και σύμφωνα με τον γκουρού costas EAR....θα ήθελα ίσως και κάτι πιο ισχυρό :p)
Τελικά...πόσο δίκιο έχεις συνάδελφε Κώστα!!
Καλές μου ακροάσεις...........

Reaction score
782
Σήμερα συνδέθηκε το σετ pro-τελικού της Omega amplifiers με το Boyoho module (Class D) 2X280Watt 8Ω...2X560Watt 4Ω.....μετά από την άψογη και με αμοιβαία εμπιστοσύνη συναλλαγή με τον συνφορουμίτη Νίκο....για να οδηγήσει τα Amphion Xenon .....και τελικά ναι...ψηφίζω Class D ....οδήγηση και καθαρότητα στα καλύτερά τους (αν και σύμφωνα με τον γκουρού costas EAR....θα ήθελα ίσως και κάτι πιο ισχυρό :p)
Τελικά...πόσο δίκιο έχεις συνάδελφε Κώστα!!
Καλές μου ακροάσεις...........

Ευγε!!!
Και καλοακουστα φιλε Τασο!
Στα ειπα και εγω καποια D παιζουν και με το παραπανω, καλυτερα και απο ταξη??? :p ασχετα εαν υπαρχει απο κάποιους προκατάληψη περι των D.
Βεβαια δεν παιζουν ολα το ιδιο οπως λογικο δεν παιζουν ολες οι ταξεις Α επισης το ιδιο κτλ.
Οφθαλμολουτρο το αποτελεσμα απο τις φωτογραγιες.Απο ηχο δεν σχολιάζω ...ξερω!!!

Reaction score
782
Κανένα λινκ;
Εχει blog και f.b ο ανθρωπος
http://omegaamplifiers.blogspot.gr/?m=1

Εαν εισαι απο Αθηνα μπορεις να πας και να ακούσεις στον χωρο του που εχει στημένα καποια μηχανηματα.
Προς θεου δεν κανω διαφήμιση.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.829

Εαν εισαι απο Αθηνα μπορεις να πας και να ακούσεις στον χωρο του που εχει στημένα καποια μηχανηματα.
Δεν τρέχει τίποτα.
Και διαφήμιση να έκανες καλά κάνεις.
Πρώτον δεν το ξέρουμε όλοι και δεύτερον είναι Ελληνικό οπότε +1.
Από τιμές;
Τα δικά σου πόσο πήγαν;
Αν θες απαντάς βέβαια.

Reaction score
782
Ναι ειναι Ελληνικα και παίζουν παρα πολυ καλα.
Εαν ηταν εκτος Ελλαδος ο Κ.Γιαννης θα ειχε χεστει στο ταληρο με αυτες τις κατασκευές αλλα δε....
Τιμες δεν μπορώ να πω, καλυτερα να έρθεις σε επαφη με Παπασπυρου.
Αλλα το λεω απο τωρα ειναι λιγο αλμυρουτσικα στην τιμη αλλα πιστεύω οτι παιζουν καλυτερα απο καποια αλλα μηχανηνατα 2πλασιας τιμης.
Να σας πει και καμια γνωμη ο φιλος Τασος για το πως παιζουν στα ηχεια του σε σχεση με οτι αλλο ειχε πριν.
Τα μηχανηματα τα παραπάνω πλεον ειναι στην κατοχη του.

Reaction score
4.327

Δυστυχώς έχει πάρα πολύ καιρό να τα ανανεώσει.
Χρησιμοποιεί τα ίδια modules τώρα, ή στράφηκε αλλού;

Reaction score
782
Δυστυχώς έχει πάρα πολύ καιρό να τα ανανεώσει.
Χρησιμοποιεί τα ίδια modules τώρα, ή στράφηκε αλλού;
Ναι το ξερω οτι εχει καιρό να το ανανεώσει.
Τωρα παιζει απο οσο μου ειπε και με αλλα module καλυτερα.Και η κατασκευες του γενικα εχουν ανέβει πολλα σκαλοπατια και απο εμφάνιση, σασι αλλα και ήχο.
Αυτο που ακουσα δεν ξερω τι module ειχε μεσα αλλα μου αρεσε παρα πολυ σε ολα του.
2χ700 στα 8ohm τα πήγαινε c.v xls 215 τραίνο,απιστευτο χαμηλο και διαχείριση του και απίστευτα γρήγορο.
Ανάλυση σκηνη επισης πολύ μπροστά.

Συνέχεια του λεγα με αρρωστησες με το σετ ηχεια-ενισχυτη.

Reaction score
782
Αν δεν κάνω λάθος είναι και μέλος.
http://www.avsite.gr/forum/members/audioj.6246/
Σωστος!
Αλλα δεν νομίζω να πολύ μπαίνει.
Οποιος θελει να του λυθεί η οποια απορία μπορεί να παει να ακούσει.
Στον Γέρακα ειναι.
Εγω πηγα για μια ωρα και εκατσα τρεις ωρες μολις αρχησα τις ακροασεις και μετα ετρεχα να ετοιμαστω για δουλειά:D

Reaction score
5.874
Που να δειτε-ακούσετε τα νεα του μηχανακια.
Εχω καιρο να περασω απο τον Γιαννη.
Θα κανονισω μια επισκεψη οπωσδηποτε! Απιστευτες κατασκευες οσες εχω ακουσει στον χωρο του,με τα cerwin vega xls 215 οπου εχει.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.452
[...] (αν και σύμφωνα με τον γκουρού costas EAR....θα ήθελα ίσως και κάτι πιο ισχυρό :p) [...]
...διότι, όπως αναφέρει και το απόφθεγμα του ιδίου στην υπογραφή μου, "την ισχύ πολλοί εμίσησαν, την πολλή ισχύ, ουδείς"!

Καλές ακροάσεις κι από εμένα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οντως ο Γιαννης (audioj) κανει φοβερες κατασκευες, και malakia μου που δεν τον προτιμησα τοσο καιρο. Αλλα ποτε δεν ειναι αργα... (οσο προλαβαινω δηλαδη:))

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo