Έχουν τα flac ιούς;

D

Deleted member 35

Guest
Θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε Linux OS κάποιο κρυφό αρχείο exe σε video?Ή προληπτικά το αφαίρεσες?
Προληπτικά καθώς παίζω και με τα 2 λειτουργικα. Από τότε όμως άρχισα να την ψυλλιαζομαι τη δουλειά και έκοψα τα πολλά πολλά. Δεν είναι τυχαίο πως την έχω πατήσει μόνο μια φορά από τότε. Ότι περίεργο δω το ψάχνω αμέσως. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έκοψα και το πειρατικό λογισμικό. Μόνο open source ή αγορά του εμπορικού. Δεν είμαστε για format. Ο χρόνος μας πλέον είναι πολύτιμος.

Δε για τη μουσική πλεον δεν παίρνω καθόλου από άλλους. Παλιά όπου έβρισκα την αντεγραφα σαν μανιακός. Και φυσικά στα USB stick έβρισκα κάθε είδους ζουζούνια. Τώρα το eBay να είναι καλά και τα μεταχειρισμένα. Ότι θέλω το βάζω σε wish list και το αγοράζω. Rip σε flac και τέλος. Και άσε τους άλλους να ψάχνονται.

Αν και είναι δύσκολοι καιροί για αγορές θεωρώ πως λίγα παραπάνω € μπορούνε να τα διαθέτουμε στο hobby μας. Καλά τα κατεβασμένα αλλά ένα δικό μας rip με τα δικά μας standards είναι εκ των ουκ άνευ. Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις θησαυρό.
 


Μηνύματα
311
Reaction score
100
View attachment 40907
Τα lossless εξαιρούνται;
Κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί, παλιά για να γίνουμε κομμουνιστές διαβάζαμε και εμπεδώναμε καμιά 10αρια βιβλία, τρέχαμε σε συνελεύσεις, συζητήσεις και διάφορα άλλα...Τώρα αρκεί μόνο και μόνο ένα κατέβασμα αρχείου mp3!!! :D
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.615
Μηνύματα
2.868.134
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top