Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Weidorje - Elohim's Voyage from LP "Weidorje"(1978) Cobra Records


Με 2 πρώην μελη των Magma βεβαια δεν θα μπορούσαν να παιζουν διαφορετικά, ουσιαστικά ένας κλώνος τους αλλα τι κλώνος. Φανταστική μουσικη για πολυ απαιτητικά αυτιά, ένα αυτάρεσκο άκουσμα που ουσιαστικά απευθυνόταν στους ίδιους τους δημιουργούς του αντε και σε μια μερίδα...εξωγήινους που ζούσαν στον πλανήτη τοτε και τωρα.:lolsign:μεχρι και το ονομα τους κοματι απο το Udu Wudu ειναι.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Jean-Philipe Goude - Les Saturnales from LP "Drones" (1980) Polydor Records


Φυσική συνεχεια, περνάμε σε ενα μέλος των Weidorje και σε ενα αριστουργηματικο προσωπικό album 2 χρονια αργοτερα, ενα εκρηκτικό μείγμα, jazz, rock, prog και avant grade ετςι όπως μονο οι Γάλλοι μπορούν.
 


Christiana

Muzik
Μηνύματα
5.106
Reaction score
10.286
Time Machine - I Can't Smile

How can i smile at the kiss of dawn
Aware of promises never kept?
Dazing confusion is all i feel
As i realize the state i'm in...

 




Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740

Τα δικά μας παιδιά διασκευάζουν μια κλασσική κομματάρα...

Υesterday's thoughts -going all the way (the squires)
 


cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Jacco Gardner - Clear The Air 7" single (2012)


Το πρώτο αριστουργηματικο εφταιντσο του Jacco Gardner, αυτού του καταπληκτικού Ολλανδού, που φάνηκε με τη μια τι θα έβγαζε και το έπραξε βεβαια με το πρώτο καταπληκτικό album "A Cabinet Of Curiosities" ενα χρόνο αργοτερα. Περιμενω εναγωνίως το επόμενο του, πιστεύω θα με στείλει αδιάβαστο, ο τύπος δεν αστειεύεται η ψυχεδελική ποπ ευαισθησία του ειναι απίστευτη. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ Αν μη τι αλλο την πιστότητα.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Pete Brown & Piblokto! - High Flying Electric Bird from LP "Things May Come, Things May Go But...The Art School Dance Goes On Forever" (1970) Harvest Records


Ο τιτάνας Pete Brown, σε μια ενδελεχή Jazz άσκηση, απο το δευτερο αριστουργηματικο album με τους Piblokto! Εγκληματικά αγνοημένος, ολα τα albums που έβγαλε ειναι πολυ καλυτερα απο τα περισσότερα progressive της εποχής.
 



cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
The Green Pajamas - Surfacing from LP "Ghosts Of Love" (1989) Green Monkey Records


Τα έχουμε ψιλοπει για το φαινόμενο Green Pajamas, επιφυλάσσομαι να τα πούμε εκτενέστερα στο νημα με τα albums που πρεπει να έχετε οπωσδήποτε, για την ώρα ας ακούσουμε ενα Ποπ διαμαντάκι τεράστιας καλλιτεχνικής ευαισθησίας απο το τρίτο αριστουργηματικο κυριολεκτικά πονημα τους με τον εύγλωττο τίτλο Ghost Of Love, καλυτερο τίτλο δεν θα μπορούσαν να βρουν για το συγκεκριμενο album.
 




cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Trotsky Icepick - Unbuttoned from LP "El Kabong" (1989) SST Records


Εγκληματικά αγνοημένο group, παντα τους ειχα σε μεγαλη υπόληψη και συμπάθεια, εδω σε μια απίστευτη αριστουργηματική μελωδία απο τον δευτερο τους διςκο. Αν αυτος ο κόσμος ηταν δίκαιος αυτο το κοματι επρεπε να ειναι Νο1 παγκοσμίως για χρονια. Το εχω τραγουδήσει άπειρες φορές, ξερω τους στίχους απέξω κι ανακατωτά, όσες φορές και να το ακούσω δεν το βαριέμαι με τιποτα. Πραγματικά απο τα καλυτερα ερωτικά κοματια ever. Και με τον καταπληκτικό βεβαια τίτλο, "Ακομβιωτος" :lolsign::roflmao::lol: για σου ρε Vitus με τα ωραία σου.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Αλκίνοος Ιωαννιδης - Ο Προσκυνητής απο το LP "Οι Περιπέτειες Ενός Προσκυνητή" (2003) Mercury Records


Ο Αλκίνοος μετα απο δέκα χρονια δισκογραφία βρήκε με αυτο το album το στυλ του και κατασταλάξε στην παραγωγή αφου εμπλούτισε αρκετά τον ήχο του. Δυστυχώς η συνεχεια δεν ηταν αναλογη αφου δεν προχώρησε μπροστα και αναμασήσω τα ίδια πραγματα, πράγμα που δυστυχώς υποφέρουν πολλοί Έλληνες καλλιτεχνες.
 

cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Apollo 440 - Electro Glide In Blue from LP "Electro Glide In Blue" (1996) Stealth Sonic Recordings


Μεγαλο group, μεγάλος δίσκος, τεράστιο κοματι. Απο το δευτερο αριστούργημα τους το ομωνυμο κοματι, αποπνέει μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας, σαν να χορεύεις πετώντας η με παρτενέρ τον αέρα. Πολυ τσαμπουκας, νεύρο, εκατοντάδες επιρροες, ολα μαζι σωστά και νοικοκυρεμένα. Μερικές στιγμές ειναι πραγματικά μαγικες εδω μεςα. ΧΑΣΙΜΟ.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.616
Μηνύματα
2.868.170
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top