Διάφορα


Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί δύο μπαρ στη Μαγιόρκα, καθώς προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειχίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στην ουρά.
Αν πάει κλαρίνο και ποτό, ντίρλα φεύγουν κάθε βράδυ οι τουρίστριες. :roflmao:
 





rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.324
Reaction score
93.904


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.413
Reaction score
74.722

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.324
Reaction score
93.904
Τώρα,αν πω στη γυναίκα μου ότι πάω στο Πλαίσιο για τα ψώνια του super market, θα με πιστέψει;

http://www.plaisio.gr/special-catalog.htm

Διαβάστε το σχόλιο του καταναλωτή εδώ:

http://www.plaisio.gr/special-catalog/rofimata-trofima/loipa-eidi/Vinegar-Linea-390gr.htm

:roflmao:
Tο 'φαγε η μαρμάγκα το ξύδι και το σχόλιο του καταναλωτή. Μάλλον εγώ φταίω... :whistling:

Διαβάζουν avsite στο Πλαίσιο; o_O
 



MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.643
Reaction score
9.215
H NASA επενδύει σε φουτουριστική μαγνητική ασπίδα



Ουάσινγκτον
Η μαγνητόσφαιρα της Γης –ο χώρος δηλαδή στον οποίο εκτείνεται η επιρροή του μαγνητικού πεδίου της– αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο της NASA. Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία είχε προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάπτυξη μιας μεθόδου «αεροπέδησης με μαγνητοκέλυφος» (magnetoshell aerocapture) –μιας μεθόδου δηλαδή που θα επιτρέπει το «κλείσιμο» ενός διαστημοπλοίου μέσα σε μια μαγνητική «φούσκα» παρόμοια με την ασπίδα πλάσματος που περικλείει τον πλανήτη μας και άλλα ουράνια σώματα.

Ενώ όμως η σφαίρα επιρροής του μαγνητικού πεδίου της προστατεύει (μεταξύ άλλων) τη Γη από την ηλιακή ακτινοβολία, η μαγνητική «φούσκα» που ζητάει η NASA θα προστατεύει τα διαστημόπλοια από τις πτώσεις, επιβραδύνοντας την πορεία τους με τη δύναμη αντίστασης που θα δημιουργεί.

Όπως ανακοινώθηκε, τον διαγωνισμό κέρδισαν δυο ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες θα πρέπει να έχουν υλοποιήσει τα σχέδια που έχουν υποβάλει μέσα στο 2015. Αν οι δοκιμές που θα διεξαχθούν του χρόνου στεφθούν με επιτυχία η νέα τεχνική θα επιτρέψει μελλοντικά σε μη επανδρωμένα διαστημικά σκάφη να προσεδαφίζονται χωρίς προβλήματα μεταφέροντας βαριά φορτία στον Άρη και θα διευκολύνει τα ταξίδια των επανδρωμένων αποστολών.

«Είμαι ενθουσιασμένη με την εξέλιξη» δήλωσε η Μισέλ Μανκ της Διεύθυνσης Διαστημικής Τεχνολογίας Αποστολών της NASA. «Πρόκειται για έναν χαμηλού κόστους τρόπο να διερευνήσουμε αυτή την ιδέα και να δούμε αν θα αποδώσει καρπούς».

Βήμα Science
 



Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Σαββατοκύριακο τρόμου στο Σικάγο καθώς τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Illinois, πραγματικά σοκάρουν. Το εορταστικό τριήμερο για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας που πέρασε, άφησε πίσω του στην πόλη των ανέμων 82 τραυματίες από πυροβολισμούς, εκ των οποίων οι 14 τελικά κατέληξαν.

Παρά την ενισχυμένη παρουσία της αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατό να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκληματικότητας που κυρίως σε μέρες εορταστικές και με υψηλές θερμοκρασίες παρουσιάζει μεγάλη αύξηση.

Νεκρά είναι και δύο παιδιά 14 και 16 ετών, που χτυπήθηκαν από πυρά της αστυνομίας καθώς οπλοφορούσαν και πυροβολούσαν αδιακρίτως.

Πηγή.

Αυτό τώρα είναι το "αμερικάνικο όνειρο" ή λάθος καταλαβαίνω; :D
 



Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Παλιά, τότε που πήγαινα ακόμα με γυναίκες, όταν ένα θηλυκό άρχιζε να μου εξιστορεί τα προβλήματα που είχε με τον δικόνε της, έδινα μια γρήγορη λύση με μια ικανή δόση σεξ. Μπορεί να μην έλυνε το πρόβλημα αλλά του έδινε ένα ευρύτερο χρονικό ορίζοντα, ένα τράτο. Άσε που είχα πολλές φορές την υποψία ότι τα προβλήματα ήταν πέτσινα και ο στόχος ήταν να με χρησιμοποιήσουν σαν σκεύος ηδονής. :p
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.356
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top