Εδώ γελάμε



















Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.901
Reaction score
28.691
.....αυτό με το θέλετε σακούλα ; Θέλετε σακούλα ; .....έχει παραγίνει πιά .

Πάει ενας Τύπος στο φαρμακείο ,
-Θα ήθελα τρία κουτιά προφυλακτικά παρακαλώ !
-Θέλετε σακούλα ;
-Όχι φιλαράκο ! ......Όμορφη είναι !

-


Οι επιβάτες της πτήσης κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους . Σύντομα , δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο , με στολή πιλότου .
Φορούν μαύρα γυαλιά . Ο ένας από τους δύο συνοδεύεται από έναν σκύλο για τυφλούς και ο άλλος βρίσκει το δρόμο του με την βοήθεια ενός άσπρου μπαστουνιού . Προχωρούν στον διάδρομο , μπαίνουν στο πιλοτήριο και ξανακλείνουν την πόρτα .
Πολλοί από τους επιβάτες γελούν νευρικά και όλοι κοιτάζονται με μία έκφραση που πηγαίνει από την έκπληξη στον φόβο ή τον σκεπτικισμό .
Μερικοί ψάχνουν τις κάμερές τους......
Μερικά λεπτά αργότερα οι μηχανές του αεροπλάνου ξεκινούν και το αεροπλάνο επιταχύνει στην πίστα . Τρέχει όλο και πιο γρήγορα και μοιάζει σα να μην πρόκειται να απογειωθεί ποτέ . Οι επιβάτες κοιτάζουν από τα παράθυρα τους και διαπιστώνουν ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται ίσια σε μια λίμνη που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου απογείωσης . Το αεροπλάνο τώρα τρέχει πολύ γρήγορα στην πίστα και πολλοί επιβάτες διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται να απογειωθούν ποτέ και ότι όλοι θα πέσουν στην λίμνη . Οι φωνές των έντρομων επιβατών γεμίζουν το αεροπλάνο , αλλά αυτή ακριβώς τη στιγμή , το αεροπλάνο απογειώνεται γλυκά μ, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα .

Οι επιβάτες ηρεμούν , χαμογελούν , νιώθοντας λίγο ανόητοι που πίστεψαν σε αυτό το κακόγουστο αστείο . Λίγα λεπτά αργότερα το γεγονός ξεχάστηκε .

Στο πιλοτήριο , ο πιλότος ψαχουλεύει το ταμπλό με τα όργανα , βρίσκει το κουμπί του αυτόματου πιλότου και τον βάζει σε λειτουργία . Λέει μετά στον συγκυβερνήτη........
-Ξέρεις τι πραγματικά με φοβίζει ;
-Όχι ! ....απαντά ο άλλος .
-Ρε συ καμιά μέρα , θα βάλουν τις φωνές πολύ αργά και θα πνιγούμε όλοι μας…!

-
 
Last edited:



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.619
Μηνύματα
2.868.231
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top