Ποδήλατο

Μηνύματα
13.060
Reaction score
15.092
τι να συμφωνούμε οτι σε είχε ναύτη ο πατέρας μου στο ΠΝ; δεν είχα γεννηθεί τότε ρε...
Α, να ρωτήσω για να ξέρω για το μέλλον αλλά και δικούς μου εκπαιδευτικούς λόγους. Και λόγω του επιθετικού γενικά στύλ του πόστ σου ότι "δεν συμφωνήσαμε" και αφήνω και το (τα) "ρε", απέξω και όλα ... αλλά το :

Το "σε είχε" ο πατέρας μου, έχει κάποια υπόνοια έστω και μικρή υποτίμησης ή προσβολή of any short ....ή έτσι έτυχε να το χρησιμοποιήσεις τυχαία στο συντακτικό σου ;

Πάω για φάι Μπρέτσο, Καλή όρεξη.
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.798
Reaction score
38.415
.. εχω βασιμες υποψιες οτι σε αυτο το νημα μπορω να λαβω τις καταληλες απαντησεις στα θεματα προγνωστικα προπο , που τοσο με απασχολουν... :boast:
-κατω απο το θεμα η ζωη ποδηλατο-
 

Μηνύματα
13.060
Reaction score
15.092
Ξύλο, ξύλο, ξύλο, ξύλο!!
Α, δεν θα τον λυπηθώ. Γιατί τώρα είδα ότι είναι 46 στο προφίλ του. Δέκα χρόνια δηλαδη μόνο μικρότερος απο εμένα. ¨Ετσι όπως μου τα έλεγε νόμιζα είναι 15 18 χα χα
 


Μηνύματα
15.214
Reaction score
21.165
μα τώρα σοβαρά πρέπει να κάτσω να το εξηγήσω ;
χρήστου ζω ενα δράμα.

μαιμού , ματσεστερ γιουνάιτεντ - Απόλλων καλαμαριάς 0-3 (ξέρει ο @Abessalom (ιστιοπλόος και χωρίστρα) (που ναι οι φωτογραφίες ρε; )
 

Μηνύματα
13.060
Reaction score
15.092
μα τώρα σοβαρά πρέπει να κάτσω να το εξηγήσω ;
χρήστου ζω ενα δράμα.

μαιμού , ματσεστερ γιουνάιτεντ - Απόλλων καλαμαριάς 0-3 (ξέρει ο @Abessalom (ιστιοπλόος και χωρίστρα) (που ναι οι φωτογραφίες ρε; )
Το εκλαμβάνω δηλαδή ως μη κακοπροαίρετο ΟΚ ?

Ρωτάω επειδή δεν έχουμε ανταλλάξει πόστ , δεν γνωρίζω το "πνευμα" με το οποίο μιλάς αλλά με ενδιαφερει και το ήθος ενός παιδιού αξιωματικού του Π.Ν. καθώς όλη σχεδόν η οικογένεια μου είναι ή υπηρέτησε σε αυτό αλλά και η εύφημη μνεία που πήρα απο άνθρωπο σαν τον πατέρα σου ήταν.
 


bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.945
Reaction score
43.700
ολα καλά
ποδήλατο θα κάνουμε;
Όχι τώρα, όταν γυρίσεις από Ιταλία πχιο άνδρας :biggrin:
Θα κανονίσουμε μια πάρνηθα, τη τελευταία φορά έκανα το χρονόμετρο 25 λεπτά, το έχουμε?
 


Μηνύματα
13.060
Reaction score
15.092
Να κάνετε, να κάνετε. :D Εγώ όπως έχω ξαναπεί ποδήλατο είχα για πολλά χρόνια Γερμανία , αυτό που είχαν όλοι με τους προφυλακτήρες :D να μην λερωνόμαστε κιόλας και όλοι με αυτα πηγαίναμε στην δουλειά μας.

Εδω όπως λέει και ο Μπαρλάς με τον Xfader (δεν ξέρω που καταλήξανε, εάν και εγώ υπακούω μόνο σε Μπρέτσο) είναι για αυτούς που το κάνουν επαγγελματικά, ή semi ερασιτεχνικά , ή για άθληση, τέλος πάντων δεν κατάλαβα. :D:D

Μπρέτσο στην Γερμανία έχει κάτι κυλινδρικά πάρκινγκ ποδηλάτων 3 -4 όροφα που παρκάρεις το ποδηλάτό σου και χωράει δεν ξέρω πόσες χιλιάδες. Έχουν και καρότσι για τα μωρά και πίσω αλλά και μπρός.

Οποτε κινδύνευσα να με πάτησουν ήταν απο ποδήλατα, όχι απο αυτοκίνητα ή φορτηγά ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά εκεί είναι Παναγίτσες. Εξαιρούνται βέβαια οι τερατουπόλεις τους χα χα. Αλλά οι περισσότερες είναι έτσι όπως σου λέω.

Στην Ελλάδα δεν θα τολμούσα να κυκλοφορήσω με ποδήλατο. Πολύ επικίνδυνο. Πόλη υπόδειγμα τα Τρίκαλα.
 


Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
19.090
Reaction score
31.703
Στο σχολείο των γιων μου είχε αυτή τη κυκλική σιδηροκατασκευη να κλειδώνεις ποδήλατα, δοκίμασα μια φορά που είχε ενημέρωση και πήγα με ποδήλατο, να κλειδώσω το δικό μου, και δεν χωρούσε καν ο τροχος, με 700x35c λάστιχο. Αντίστοιχες ειδα και σε άλλα σχολεία εδώ, ίδιες.
Καταλαβαίνουμε πόση σχέση έχουν οι φορείς με το ποδήλατο, κάποτε πρέπει να είδαν ένα ζωγραφιστό.
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.945
Reaction score
43.700
δεν είπε για την λαρσα , όρμα χρήστουυυυυυ!!!!!

Όχι ότι είμαι από κει, αλλά τώρα χωρίς πλάκα, κάθε φορά που πάω Λάρσα και κυκλοφορώ με ποδήλατο νιώθω πολιτισμό, σεβασμό, κατανόηση ότι είμαι εκτεθειμένος σε κινδύνους, στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας σε προσπερνούν όλα τα αυτοκίνητα με αποστάσεις ασφαλείας. Όταν ειδικά δεν έρχετε αμάξι από αντίθετα, βγαίνουν αντίθετο ρεύμα γιατί κατανοούν ότι ακόμα και ο αέρας του αυτοκινήτου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ποδηλάτη.
Γενικά οι ρυθμοί όλων των ανθρώπων που κινούνται στους δρόμους είναι χωρίς το άγχος της Αθήνας.
Θα δεις ανθρώπους να ελαττωνουν ταχύτητα εκατοντάδες μέτρα πριν το φανάρι και με κατεβάσματα να φτάνουν στο κόκκινο που τις περισσότερες φορές με αυτή τη τακτική έχει γίνει ήδη πράσινο και συνεχίζουν, δεν κάνουν σφήνες, δεν βάζουν σε κίνδυνο ούτε τη δική τους, ούτε των άλλων τη σωματική ακεραιότητα. Στη Αθήνα όπου τη ζω ποδηλατικά και ως προπόνηση αλλά και ως καθημερινός ποδηλάτης δεν ισχύει τίποτα από όλα τα παραπάν, ίσα ίσα σε μισούν, μισούν ότι δήποτε δείχνει χαλαρότητα και ανεμελιά, μισούν ότι δήποτε βρεθεί στο δρόμο τους, με ότι όχημα και να είναι, βρίζει ο ένας τον άλλο, τέρμα γκάζι παντού, τέρμα γκάζι φεύγουν από τα φανάρια, τέρμα φρένα πριν τα φανάρια. Στο αριστερό χέρι το τσιγάρο, στο δεξί το κινητό, με το γόνατο κρατάνε το τιμόνι και με τη μύτη αλλάζουν ταχύτητες, αστειάκι αλλά τους έχω ικανούς :biggrin:
Άμα θέλεις να πεθάνεις γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες είναι το καλύτερο περιβάλλον για ποδήλατο.
 
Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.079
Reaction score
20.630
@pankrok & @AthanasiosL Να περάσετε τέλεια, εύχομαι γερά πόδια και πολλή αντοχή - θα σας χρειαστούν!:thumbsup:

Θέλουμε πολλές φωτογραφίες! Viva Italia!

Υ.Γ.: (για όσους γνωρίζουν) Siamo pazzi per Pirazzi!!!
 

Μηνύματα
15.214
Reaction score
21.165
una faccia una razza
(καφέ θα πιούμε ή να πάρω νεσκαφε φραπε, τους φοβάμαι αυτούς)
 

Μηνύματα
35
Reaction score
60
Ωραία το 3ο εταπ σήμερα στο tour of Hellas 4568m υψομετρικά στα 159,7χλμ με ανηφορικό τερματισμό σε HC ανάβαση στο Βελούχι.
IMG_4628.png
 





Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.868
Μηνύματα
2.879.433
Members
37.959
Νεότερο μέλος
Sandofer
Top