- Reaction score
- 3.491
Δεν έχει να κάνει αυτόΔεν το γνωρίζω. Πάντως, τάιζε αδέσποτες γάτες.
Δεν ξέρω πως συνδυάζονται αυτές οι εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές.
Δεν έχει να κάνει αυτόΔεν το γνωρίζω. Πάντως, τάιζε αδέσποτες γάτες.
Δεν ξέρω πως συνδυάζονται αυτές οι εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές.
Kαι εγώ αυτή την απορία έχω...Είσαι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει ή εσύ είσαι κάπως περίεργος;
Άρα στο επόμενο σπίτι σου θα 'ναι όλα τέλεια!(πάντως όσο ενοχλητικός κι αν είναι ο μπαφάκιας φαίνεται μάλλον μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τους προηγούμενους. )
Έτσι..Άρα στο επόμενο σπίτι σου θα 'ναι όλα τέλεια!
Αμ, θα μείνω εδώΆρα στο επόμενο σπίτι σου θα 'ναι όλα τέλεια!
Κάνε dreadlocks και όλα οκΑμ, θα μείνω εδώ
Αμ, θα μείνω εδώ
Ακριβώς!Είναι ου μπλέξεις ορισμένες περιπτώσεις..
Το προηγούμενο διαμέρισμα που νοίκιαζα το έβαψε ο πατέρας μου με δικά του έξοδα. Μου το παρέδωσαν με ιστούς από αράχνες στους τοίχους. Έλεγαν συνέχεια πως θα βάλουν σίτες και δεν το έκαναν. Του πατέρα μου του ζητήθηκε να γίνουν διάφορες εργασίες για τις οποίες δε θέλησε να πάρει χρήματα.Όταν νοίκιασα ένα σπίτι στην Αγγλία για 6 μήνες που δούλεψα εκεί, υπέγραψα χαρτί για την κατάσταση του σπιτιού.
Ήρθε η ώρα για να φύγω και πέρασε ένας υπάλληλος με φωτογραφική μηχανή (φιλμ εκείνα τα χρόνια) και τσεκάρισε τα πάντα!!!!! Άμα υπήρχαν φθορές , ζημιές, βρωμιές, θα με έσκιζαν!
Μίλησα με μια αστυνομικό που μένει στην πολυκατοικία των γονιών. Είπε πως θα το έψαχνε και θα έβρισκε και τα στοιχεία του και θα μου πει. Μάλλον με ξέχασε…εχουμε κανα απντει(τ)?
Είχα βρεθεί σε αυτή τη θέση πριν 2 χρόνια, η ενοικιάστρια μου 'χε δύο ενοίκια απλήρωτα.Δύο μήνες απλήρωτα νοίκια και μπορούν να πάνε οι ιδιοκτήτες στο δικαστήριο. Η διαδικασία κρατάει δύο μήνες, αλλά αν στο μεταξύ πληρώσουν τα χρεωστουμενα μένουν.