Τέλος εποχής

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
13.645
Reaction score
6.614
Αυτό δεν γίνεται Τάσο.
Το avsite δεν μπορεί να λαμβάνει μέρος με ποσοστό στις συναλλαγές των μελών.
Μπορει να γινει με κομψο τροπο.....για παραδειγμα , ολα τα μελη να εχουν την δυνατοτητα για μια αγγελια ανα μηνα και αν θελουν να βαλουν περισσοτερες τοτε να δινουν ενα ποσο (ας πουμε 2 ευρω) για καθε αγγελια. Ποσο μηδαμινο σε σχεση με το κερδος απο μια πωληση.Το φορουμ θα μαζευει καποια χρηματα (οχι πολλα ) για την λειτουργια και συντηρηση του,τα μελη θα εχουν δυνατοτητα επιλογης απο πολλες αγγελιες,δεν θα εχουμε μπλοκαρισματα και γκρινιες και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι.
 

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατι έτσι γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός για αυτους που τον τηρουν.
Δεν είναι μόνο θέμα ανταγωνισμού (σίγουρα είναι και αυτό).
Γενικότερα στις αγγελίες είναι αρκετοί οι χρήστες -και δεν αναφέρομαι μόνο σε περιστασιακούς- που με τα μηνύματά τους υποτιμούν την νοημοσύνη των υπολοίπων...πχ μηχανήματα 15ετίας με "ελάχιστες ώρες λειτουργίας" ή τελικές και αδιαπραγμάτευτες τιμές που τελικά πέφτουν στο 50% της πρώτης τιμής της αγγελίας...για να μην πω για την "απειλή" πως αν δεν πουληθεί το τάδε είδος σε μια βδομάδα θα πάει στο e-bay...(ώρα καλή ρε μεγάλε..!)
Και συνήθως αυτοί που δε σέβονται τον κανονισμό είναι και αυτοί που δε σέβονται τη νοημοσύνη των υπολοίπων...δυστυχώς..
 

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.684
Reaction score
2.728
Αυτό είναι σωστό, αλλά δεν έχουμε την δυνατότητα και τον χρόνο να ελέγχουμε την κάθε αγγελία του κάθε μέλους και να μετράμε τα ποστ που έχουν σε κάθε κατηγορία.
Αυτο θα το κανει η πλατφορμα, γινεται πρακτικα και θα σας σωσει απο παρεξηγησεις και λοιπα δυσαρεστα. Ενα υποθετικο παραδειγμα:

Κατω απο 200 ποστ δε θα δινει τη δυνατοτητα σε καποιον να συμμετεχει στην κατηγορια "Μ. Αγγελιες". Απο 200 μεχρι 400 θα του δινει priority για 2 αγγελιες, απο 400 μεχρι 600 για αλλες 2, και οσο μεγαλωνει ο αριθμος των ποστ τοτε θα στοιχειοθετειται ο χαρακτηρισμος "Σταθερο/εγνωσμενο μελος" οποτε οι 2 αγγελιες θα γινονται 3 κ.ο.κ.
 


Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
@SurfDrifter: Δεν μιλώ εκ μέρους των υπολοίπων της διαχειριστικής ή/και συντονιστικής ομάδας, αλλά πιστεύω ότι αρκετοί από την ομάδα θα συμφωνήσουν στο εξής:

Η απάντηση στο ερώτημά σου


είναι ότι δεν βλάπτεται κάποιος προσωπικά, αλλά βλάπτεται ο σκοπός ύπαρξης και λειτουργίας του forum. Όπως παραθέτει ο Akis_G


γίνεται κατανοητό ότι το AVSite δεν είναι site αγγελιών. Είναι site αναζήτησης πληροφοριών και συζητήσεων. Ναι, μπορεί κάποιες συζητήσεις ή/και θεματολογίες σε subforums να "ξεφεύγουν" του "αυστηρού" χαρακτήρα του Audio/Video (π.χ. αθλητικά, πολιτικά κτλ), αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η δυνατότητα υποβολής αγγελιών είναι μια επιπλέον δυνατότητα που παρέχει το forum, αλλά ΟΧΙ ο αυτοσκοπός ύπαρξής του. Εάν κάποιος βρίσκεται στο forum και το 80-90% του χρόνου που περνάει στο forum είναι για να βάζει και να παρακολουθεί αγγελίες, να μας συγχωρεί η χάρη του, αλλά υπάρχουν εξειδικευμένα sites για το σκοπό αυτό, οπότε ας αποχωρήσει από το παρόν site κι ας πάει στα άλλα.
Ok, συμφωνω με το θέμα του αυτοσκοπού του forum, αλλα δεν πρέπει να κοιτας το πόσοστο ενός μεμονωμένου χρήση σε ποια κατηγορία ενεργοποιείται, αλλά το σύνολο των χρηστών ΠΟΥ ενεργοποιούνται. Δλδ, δεν επηρεαζει την αυτοτέλεια του forum η συμμετοχή π.χ. 3% των χρηστων του αποκλειστικα στις Αγγελίες.

Και αν δεν το εξηγω καλα γραπτως εδω, το επαναδιατυπώνω. Μπορει να υπάρχει μια μεριδα χρηστών που να ενεργοποιουνται 100% ΜΟΝΟ στις αγγελίες. Αν το συνολικο ποσοστο αυτών των χρηστων δεν ξεπερνάει ένα ευλογο ποσοστο που θα κρινετε εσεις. Π.χ. 5-10-15% των συνολικών ενεργών χρηστων στις υπολοιπες κατηγορίες, τοτε δεν διακυβέβεται η υπαρξη του forum, ενω προσωπικα πιστευω ότι το βοηθάει. Αν τώρα μιλάμε για ποσοστο πάνω απο 30-40%, τοτε ναι μπορω να πω ότι μπορεί να χάνεται η ταυτότητα του φορουμ

Να ρωτήσω και κάτι (για να αντιστρέψω και λίγο το ερώτημά σου): Από τις συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει μεταξύ των μελών της διαχειριστικής ή/και συντονιστικής ομάδας, δεν είδα να τεθεί το ζήτημα πλήρους απενεργοποίησης του subforum των Αγγελιών. Δηλαδή, εάν αποφάσιζαν αυτοί που έχουν την ευθύνη να κλείσουν εντελώς τις Αγγελίες, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ αυτή η απόφαση; Πιθανόν έναν ΧΨΖ αριθμό μελών τα οποία δραστηριοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά στις Αγγελίες (τα οποία είτε θα αποχωρούσαν σιωπηλά είτε θα παρέμεναν απλώς εγγεγραμένα χωρίς συμμετοχή στο υπόλοιπο forum) και πιθανόν το ρυθμό επισκεψιμότητας του site. Για το πρώτο (τα επηρεαζόμενα μέλη), ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να συμμετέχει στο forum, σωστά; Για το δεύτερο, πιστεύω ότι ο ρυθμός επισκεψιμότητας θα ανέκαμπτε σταδιακά.

Θα περιμένω και την δική σου απάντηση στο ερώτημά μου.

Υ.Γ. 1: ...και για να παραφράσω λίγο αυτό που αναφέρει ο Κώστας Παπάς στο post #48, η συμμετοχή στο forum είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση. Είναι δικαίωμα που μας παραχωρείται, αφού συμφωνήσουμε με τους όρους εγγραφής. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να συμμετέχουμε, αλλά εφόσον συμμετέχουμε, οφείλουμε να σεβόμαστε τους κανόνες συμμετοχής.

Υ.Γ. 2: Περιμένω εναγωνίως ΕΝΑ από τα μέλη που δραστηριοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά ή αποκλειστικά στις αγγελίες να γράψει την άποψή του στο παρόν thread. Πιστεύω ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον η άποψή του.
Οσον αφορα στο υποθετικο ερώτημα να κλείσει το subforum των αγγελιών, θα ήταν μεγάλο πλήγμα και για αυτους που αναφέρεις, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ για το forum, διότι προσωπικα μου στερείς κι εμένα την ευκαιρία που έχω hobby, τρελλα, ή όπως αλλιώς θες να μπορώ να αγοράσω και να πουλησω αυτα που συζηταμε και θέλουμε.

Δλδ, συζηταω εγω με καποιον μες το φορουμ: "Πω ρε φιλε stampol, τι φοβερος προτζεκτορ αυτος! Εχει αυτο, εκεινο το άλλο"

και να μου πει "Τον έχω και τον δίνω, διοτι θελω να αναβαθμίσω, αλλα σσσστ! Μην μας ακουσουν! Παρε με τηλ. ή στείλε PM."

Μπελάς μου φαίνεται.

Οσον αφορα το YΓ1 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβεντα και αυτη, που αν ξεκινησω να γραφω δεν θα τελειώσω ποτε, που είμαι ενεργος φορουμάκιας εδω και 15 χρόνια.

Εν περιλήψει, τα forum για μένα είναι ζωντανοι οργανισμοι, που όταν αποκτήσουν critical mass αποκτουν αυτοτέλεια και θα πρέπει να πηγαίνουν εκεί που τα οδηγουν τα μέλη-χρήστες.

Ναι, μεν υπαρχουν κανόνες που θεσπιστηκαν απο τους ιδρυτες/διαχειριστές, αλλα είναι σαν την οικογένεια βρε παιδι μου.
Κανεις παιδια και τους λες οι κανόνες ειναι αυτοι και αυτοι και πρέπει να τους σέβεσαι, αλλά μετα μεγαλώνουν και αποκτουν την ανεξαρτησία τους. Δεν μπορείς να τους επιβάλλεις τους κανόνες σου ή έστω τα θέλω σου και θα πρέπει να συμπορεύεσαι.

Δεν μιλάω να κανουμε τα forum δημοκρατικά και προκηρρυσουμε εκλογές, μιας και το καθε forum είναι πριβε κλαμπ που αν θες μπαίνεις, αν θες δεν μπαίνεις, αλλά ποτε δεν είναι μονομερής η ενέργεια. Κανεις αίτηση αποδεχομενος του κανόνες του εκάστοτε φόρουμ, αλλα και απο την άλλη το φόρουμ εξετάζει τον αιτούντα και τον αποδέχεται.

Τεσπα, προφορικα γίνεται καλύτερα η κουβέντα.

Στο δια ταυτα, θα επιθυμούσα τις αγγελίες ορθάνοιχτες, ουτε artificial padding για να ανεβει το post count για να μπορει να ποστάρει καποιος στις αγγελίες και να δημιουργηθεί ένα feedback system καθαρα για τις αγγελίες, ωστε να μπορεί καποιος να αξιολογήσει τον αγγελιοθέτη.

Θα μπορουσε επισης σε καθε αρχικο ποστ του αγγελιοθέτη, να προστιθεται αυτόματα ένα disclaimer απο το site (οπως κάνει το AVForum.com) που να προειδοποιει/δίνει συμβουλες αγοραπωλησίας, για επιπρόσθετη προστασία.
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.234
Reaction score
27.828
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι φέρονται ανθρώπινα.
Ένα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας είναι η ασυδοσία.
Αν δεν υπάρχουν νόμοι, κάνουμε ότι θέλουμε, δεν υπακούμε τίποτα και συμπεριφερόμαστε με γνώμονα μόνο τα δικά μας οφέλη.

Να πω ένα παράδειγμα.
Κάποια στιγμή προσθέσαμε στον κανονισμό την ελάχιστη μείωση τιμής του 10% για να μπορεί να γίνει up.
Και απαγορεύσαμε την οποιαδήποτε αύξηση τιμής.

Γιατί;

Διότι ο άλλος έβαζε μια αγγελία και είχε την απαίτηση να βρίσκεται μόνιμα "επάνω" η αγγελία του, κάνοντας απανωτά up.
Με διάφορους τρόπους.
Βάζοντας κάθε λίγο μια άχρηστη πληροφορία, π.χ. "υπάρχει και το κουτί", έβαζε μια φωτο, μια πάνω η τιμή, μια κάτω, μια κρατείται από μέλος, μια ελευθερώνεται κ.λ.π.
Και αυτό γινόταν από πάρα πολλούς.
Και θα έπρεπε εγώ όποτε μπαίνω, να πρέπει να διαβάσω στην κατηγορία μου 150 νέα μηνύματα με ανούσια up.
Δεν υπάρχει ο χρόνος να ασχολούμαι τόσο πολύ για τον κάθε ένα που πουλάει το όποιο είδος.

Κάποια στιγμή κάποιο μέλος με 1 μήνυμα (αγγελία) που έκανε όλα τα παραπάνω, επειδή του έσβησα τα ποστ και του έστειλα pm με τις διευκρινήσεις και την απαραίτητη σύσταση, με έβρισε και μου έγραψε συγκεκριμένα: "ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω στην αγγελία μου; Ασχολήσου με κάτι άλλο μαλάκα και άσε την αγγελία μου ήσυχη"
Λες και απέκτησε δικαιώματα με την εγγραφή του και και έγινε ο "κάνω ότι γουστάρω"
Πρέπει να ήταν και η πρώτη φορά που έσβησα εντελώς θέμα και έριξα μόνιμο μπαν.
Την άλλη μέρα ξαναγράφτηκε με άλλο όνομα και έβαλε την ίδια αγγελία, η οποία βεβαίως σβήστηκε.

Οπότε πρέπει να υπάρχει ο κανονισμός και εφόσον υπάρχει, πρέπει να τηρείται.
Όποιος διαφωνεί βάζει αγγελία στον αγγελιότοπο, ή στην αγγελιόπολη, στο ινσόμνια, στην χρυσή ευκαιρία κ.λ.π.
 

Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
Γνώμη μου είναι ανοικτές αγγελίες σε όλους.

Οι αγγελίες δεν είναι άσχετες με τον ρόλο του φόρουμ. Τουναντίον τον ενισχύουν.
Προσωπικά καθημερινά ανοίγω τις μικρές αγγελίες όχι μόνο για να χαζέψω αλλά και να δω τις τιμές της αγοράς.

Από εκεί και πέρα, το site μπορεί να θέσει τους κανόνες του και να κάνει ό,τι θέλει. Και οι χρήστες του φυσικά να κάνουν και αυτοί ό,τι θέλουν.
 

Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Δεν είναι μόνο θέμα ανταγωνισμού (σίγουρα είναι και αυτό).
Γενικότερα στις αγγελίες είναι αρκετοί οι χρήστες -και δεν αναφέρομαι μόνο σε περιστασιακούς- που με τα μηνύματά τους υποτιμούν την νοημοσύνη των υπολοίπων...πχ μηχανήματα 15ετίας με "ελάχιστες ώρες λειτουργίας" ή τελικές και αδιαπραγμάτευτες τιμές που τελικά πέφτουν στο 50% της πρώτης τιμής της αγγελίας...για να μην πω για την "απειλή" πως αν δεν πουληθεί το τάδε είδος σε μια βδομάδα θα πάει στο e-bay...(ώρα καλή ρε μεγάλε..!)
Και συνήθως αυτοί που δε σέβονται τον κανονισμό είναι και αυτοί που δε σέβονται τη νοημοσύνη των υπολοίπων...δυστυχώς..
Πρώτα από όλα, αν πέφτουν οι τιμές 50% κάτω τι σε χαλάει; Ειναι θέμα εγωισμού ή θέμα ότι το απόκτησες πολύ φθηνότερα; Προσωπικά προτιμώ το δευτερο και να το πάρω χώμα το προϊον

Κατα δευτερον, δεν πάει να λεει ο άλλος θα το βάλω στο eBay, στο xe.gr και έκει που δεν φτάνει ο ήλιος, σημασία έχει αν μπορεις να έχεις προσβαση σε ένα προιον που σε ενδιαφέρει και αν κρίνεις ότι η τιμή είναι καλη το παίρνεις. Το αν μου προσβάλλει τη νοημοσύνη, να κι αν την προσβάλλει, να κι αν δεν την προσβάλλει. Το αγόρασα φτηνα; Αυτο με νοιάζει.

Οι αγγελίες δεν είναι thread για να σε κάνουν σκεπτόμενο ανθρωπό, ουτε να επιμορφώσεις κάποιον. Εχουν πολυ συγκεκριμένο σκοπο και το να στερηθω εγω μια προσφορα κάποιου, επειδη κάποιου άλλου χρήστη προσβάλετται η νοημοσυνη, συγγνώμη αλλα δεν συμφωνω.
 


Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Πρώτα από όλα, αν πέφτουν οι τιμές 50% κάτω τι σε χαλάει; Ειναι θέμα εγωισμού ή θέμα ότι το απόκτησες πολύ φθηνότερα; Προσωπικά προτιμώ το δευτερο και να το πάρω χώμα το προϊον

Κατα δευτερον, δεν πάει να λεει ο άλλος θα το βάλω στο eBay, στο xe.gr και έκει που δεν φτάνει ο ήλιος, σημασία έχει αν μπορεις να έχεις προσβαση σε ένα προιον που σε ενδιαφέρει και αν κρίνεις ότι η τιμή είναι καλη το παίρνεις. Το αν μου προσβάλλει τη νοημοσύνη, να κι αν την προσβάλλει, να κι αν δεν την προσβάλλει. Το αγόρασα φτηνα; Αυτο με νοιάζει.

Οι αγγελίες δεν είναι thread για να σε κάνουν σκεπτόμενο ανθρωπό, ουτε να επιμορφώσεις κάποιον. Εχουν πολυ συγκεκριμένο σκοπο και το να στερηθω εγω μια προσφορα κάποιου, επειδη κάποιου άλλου χρήστη προσβάλετται η νοημοσυνη, συγγνώμη αλλα δεν συμφωνω.
Τίποτα δε με χαλάει βρε συ...συνήθως γελάω με αυτά.Απλά θέλω να καταλήξω στο εξής: αφού ο χώρος των αγγελιών δεν είναι και τόσο "αγγελικά" πλασμένος και δεδομένου πως ο συντονιστής δεν έχει τη δυνατότητα ή και την υποχρέωση να ελέγξει την κουτοπονηριά του καθενός ,ας έχει τουλάχιστον τη δυνατότητα να εφαρμόσει τον κανονισμό χωρίς γκρίνια από εμάς
 

Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι φέρονται ανθρώπινα.
Ένα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας είναι η ασυδοσία.
Αν δεν υπάρχουν νόμοι, κάνουμε ότι θέλουμε, δεν υπακούμε τίποτα και συμπεριφερόμαστε με γνώμονα μόνο τα δικά μας οφέλη.

Να πω ένα παράδειγμα.
Κάποια στιγμή προσθέσαμε στον κανονισμό την ελάχιστη μείωση τιμής του 10% για να μπορεί να γίνει up.
Και απαγορεύσαμε την οποιαδήποτε αύξηση τιμής.

Γιατί;

Διότι ο άλλος έβαζε μια αγγελία και είχε την απαίτηση να βρίσκεται μόνιμα "επάνω" η αγγελία του, κάνοντας απανωτά up.
Με διάφορους τρόπους.
Βάζοντας κάθε λίγο μια άχρηστη πληροφορία, π.χ. "υπάρχει και το κουτί", έβαζε μια φωτο, μια πάνω η τιμή, μια κάτω, μια κρατείται από μέλος, μια ελευθερώνεται κ.λ.π.
Και αυτό γινόταν από πάρα πολλούς.
Και θα έπρεπε εγώ όποτε μπαίνω, να πρέπει να διαβάσω στην κατηγορία μου 150 νέα μηνύματα με ανούσια up.
Δεν υπάρχει ο χρόνος να ασχολούμαι τόσο πολύ για τον κάθε ένα που πουλάει το όποιο είδος.

Κάποια στιγμή κάποιο μέλος με 1 μήνυμα (αγγελία) που έκανε όλα τα παραπάνω, επειδή του έσβησα τα ποστ και του έστειλα pm με τις διευκρινήσεις και την απαραίτητη σύσταση, με έβρισε και μου έγραψε συγκεκριμένα: "ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω στην αγγελία μου; Ασχολήσου με κάτι άλλο μαλάκα και άσε την αγγελία μου ήσυχη"
Λες και απέκτησε δικαιώματα με την εγγραφή του και και έγινε ο "κάνω ότι γουστάρω"
Πρέπει να ήταν και η πρώτη φορά που έσβησα εντελώς θέμα και έριξα μόνιμο μπαν.
Την άλλη μέρα ξαναγράφτηκε με άλλο όνομα και έβαλε την ίδια αγγελία, η οποία βεβαίως σβήστηκε.

Οπότε πρέπει να υπάρχει ο κανονισμός και εφόσον υπάρχει, πρέπει να τηρείται.
Όποιος διαφωνεί βάζει αγγελία στον αγγελιότοπο, ή στην αγγελιόπολη, στο ινσόμνια, στην χρυσή ευκαιρία κ.λ.π.
Μαζί σου! Δεν υπάρχει φιλότιμο, αλλά δυστυχώς η έλλειψη επαρκούς πλατφόρμας που να αυτοματοποιεί τους ελέγχους κατάχρησεως ή έστω η έλλειψη αστυνομευσης φορουμ, οδηγει σε κανόνες που δεν είναι και πολύ σωστοι.

Οπως και το δημόσιο που υπάρχουν τρέλλη γραφειοκρατία, λογω κακής διαχειρισης ή έλλειψης μηχανογράφησης.


Ακόμα και το up, μπορείς να το ρυθμίσεις, αρκει να το προσφέρει η πλατφόρμα.

Για παράδειγμα οι κανόνες τους ενός μήνα "up" και του 10% δεν είναι οι καλύτεροι.

Θα μπορούσε να είναι στην βδομάδα το up και όχι στον μηνα, ενω η μείωση τιμης του 10% σε ένα προιον 2000€ ειναι 200€, ενω θα μπορούσε να το πήγαινε 100 ευρω κάτω και να θεωρείται και πάλι καλη μειωση.

Ενω σε ενα προιον 30Ε, το να το πας 27 και μετα 24,3 ειναι πιο ευκολο.

Δεχομαι όμως οτι το έργο σου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο ότι φαντάζει και πιστευω ότι πολλες απο τις αντιρρήσεις θα είχαν λυθει, εαν η πλατφορμα του φορουμ είχε περισσότερες παραμετροποιησεις.
 

Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Επίσης να προσθέσω πώς θα είχαν αποφευχθει άσκοπα Up του τύπου "Διατίθεται και κουτί" αν επιτρεπόταν το edit στην αγγελία.

Σε άλλα φορουμ που είχα π.χ. Λίστα από παιχνίδια PS3, εκανα edit το αρχικό ποστ και προσθετα και αφαιρουσα ΚΑΙ επίσης άλλαζα την τιμή κατα το δοκούν χωρίς να κάνω up το thread.

Μήπως με αυτον τον τρόπο, θα μπορουσε να εξαλειφθεί ο κανόνας του 10%, διότι δικαιος δεν είναι, μιας και περιορίζει (για να μην πω επιβάλλει) κάποιος πόσο θα πρέπει να πουλησει το προιον του.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.234
Reaction score
27.828
Παιδιά δεν μπορεί να γίνει επί πληρωμή η καταχώρηση αγγελίας έστω και με αντίτιμο 10 λεπτών.
Θα πρέπει να τηρούμε βιβλία με την εφορία, να έχουμε ταμείο, να κόβουμε απόδειξη κ.λ.π.
Δεν γίνεται.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Επίσης να προσθέσω πώς θα είχαν αποφευχθει άσκοπα Up του τύπου "Διατίθεται και κουτί" αν επιτρεπόταν το edit στην αγγελία.

Σε άλλα φορουμ που είχα π.χ. Λίστα από παιχνίδια PS3, εκανα edit το αρχικό ποστ και προσθετα και αφαιρουσα ΚΑΙ επίσης άλλαζα την τιμή κατα το δοκούν χωρίς να κάνω up το thread.

Μήπως με αυτον τον τρόπο, θα μπορουσε να εξαλειφθεί ο κανόνας του 10%, διότι δικαιος δεν είναι, μιας και περιορίζει (για να μην πω επιβάλλει) κάποιος πόσο θα πρέπει να πουλησει το προιον του.
Θα μπαίνει ο άλλος , θα βρίζει , μετά θα κάνει edit και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
 

Μηνύματα
9.110
Reaction score
8.905
Ανοίξατε κουβέντα για θέματα (αλλαγής) λειτουργίας των αγγελιών του φόρουμ...
στο θέμα που άνοιξε ένα μέλος (artvoice) που αποφάσισε να κάνει μια πανηγυρική (βάση τίτλου) έξοδο...
επειδή διαφωνούσε με το υπάρχον καθεστώς... έχω μείνει πάκης...

Τώρα όσον αφορά τις αγγελίες... πάνω από κάποιο (λογικό) αριθμό πωλήσεων που θα οριστεί...
οι υπόλοιπες να θεωρούνται ότι είναι "εμπορικές" (που είναι, μην τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε)
και να πληρώνουν οι εκάστοτε "έμποροι" ένα ετήσιο ποσό συνδρομής... και μετά να βάζουν όσες θέλουν!
 

Μηνύματα
12.855
Reaction score
10.072
Νίκο, κάνε ένα print screen αυτό που ήθελες να μας δείξεις για το μέλος που άνοιξε το θέμα. Είμαι περίεργος να δω τα στατιστικά του.
 




Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.378
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top