Τηλεοπτικές άδειες - Οι εξελίξεις



Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ....

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ?

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ ΤΥΠΟΥ

"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ......

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ....
 

Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΕΛΟΙΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΜΠΛΟΚΗ"...

ΠΧ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ/ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.



ΠΡΙΝ 25+ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ -ΑΜΠΑΣΑΝΤΕΡ- ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΥΦΟΣ

Ο ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΣ ΤΑΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΥΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.....

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ/ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Τηλεοπτικές άδειες: Η "μάχη" του ΣτΕ, οι κινήσεις στο παρασκήνιο και το...δανεικό βοσκοτόπι



Με σωρεία παρεμβάσεων στο ΣτΕ προσέρχονται οι καναλάρχες στη συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών, στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια.

Ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων και πάλι των θυρών, θα συνέλθει σε διάσκεψη η διευρυμένη Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για να αποφανθεί επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα θα συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και Star όπως και των τηλεοπτικών εταιρειών: 1) ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2) Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία. Αρχικά είχε καταθέσει και ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Καναλάρχης με βοσκοτόπι

Την ίδια ώρα ωστόσο κι ενώ γίνονταν προσπάθεια προσέγγισης του Χ. Καλογρίτσα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στο φως της δημοσιότητας έρχεται το Πόθεν Έσχες του πρώτου με καταγγελίες του καναλιού του Δημήτρη Κοντομηνά και του STAR. Όπως ήταν φυσικό η προσπάθεια κατέληξε σε ναυάγιο. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε χθες από το κεντρικό δελτίο του ALPHA αναφέρονταν σε πληροφορίες για το πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος εξασφάλισε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, κατά την πρόσφατη δημοπράτηση.



Ασφαλιστικά

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν σήμερα με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο.

Ακόμη, τα ασφαλιστικά μέτρα στρέφονται κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωση (10 Αυγούστου 2016) με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον επίμαχο διαγωνισμό αδειοδότησης, δηλαδή επικυρώθηκε η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό (πρώτη φάση του διαγωνισμού) χορήγησης αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Παράλληλα, για την απογευματινή συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκαν και 20 παρεμβάσεις με τις οποίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ήδη λειτουργούσαν αλλά και οι τηλεοπτικές εταιρείες που έλαβαν ήδη άδεια, στρέφονται η μια κατά της άλλης.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ) κατέθεσε τρεις παρεμβάσεις σε βάρος των τηλεοπτικών σταθμών Antenna, Αlpha και Skai.

Η εταιρεία Dimera Investment Limited συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, κατέθεσε παρεμβάσεις κατά 5 και ειδικότερα κατά των Antenna, Star, Αlpha, Epsilon TV και Ιωάννη Καλογρίτσα.

Η τηλεοπτική εταιρεία του Ιωάννη Καλογρίτσα κατέθεσε πέντε παρεμβάσεις κατά Antenna, Star, ΣΚΑΙ, Αlpha και Epsilon TV.

Η τηλεοπτική εταιρεία Αlpha κατέθεσε τέσσερις παρεμβάσεις κατά Ant1, ΣΚΑΙ, Mega Channel και της εταιρείας του Ιωάννη Καλογρίτσα.

Ακόμη, τρεις παρεμβάσεις κατέθεσε η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Πάροχος Τηλεοπτικού» συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η μια παρέμβαση είναι κατά του Ant1 και δύο κατά του Ιωάννη Καλογρίτσα.

Παράλληλα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα αποφανθεί η διευρυμένη Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων τω θυρών για την Συνταγματικότητα και τη νομιμότητα του τρόπου και των προϋποθέσεων κατά την προπαρασκευαστική επεξεργασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Αναλυτικότερα, στην εκπνοή του μήνα θα αποφανθεί η Ολομέλεια για τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και Epsilon TV (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Όπως είναι γνωστό οι επίμαχες προσφυγές συζητήθηκαν στις 4 Ιουλίου 2016 ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ, στην οποία πρόεδρος ήταν ο Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου, ενώ συμμετείχαν 30 ακόμη δικαστές μεταξύ των οποίων και τρεις αντιπρόεδροι

Οι επίμαχοι τηλεοπτικοί σταθμοί στρέφονται κατά όλου του νομοθετικού πλαισίου στον τομέα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί με τις επίμαχες προσφυγές τους, που πρόκειται να εξετάσει η Ολομέλεια του ΣτΕ σε διάσκεψη στρέφονται κατά όλων των αποφάσεων που αφορούν το σύνολο της διαδικασίας των δημοπρατούμενων αδειών όπως είναι, μεταξύ των άλλων, η από 1.3.2016 απόφαση του (4297/2016) υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, με την οποία μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της διαγωνιστικής διαδικασίας των αδειών επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής «ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας» και παράλληλα ρυθμίζονται τα ειδικότερα θέματα της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Παράλληλα, στρέφονται κατά του νόμου 4339/2015 για την αδειοδότηση της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής, αλλά και όλων των άλλων προγενέστερων και μεταγενέστερων υπουργικών αποφάσεων σχετικών με το ζήτημα της χορήγησης των τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών σταθμών επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, όπως είναι π.χ. ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία του ελέγχου των φακέλων συμμετοχής των υποψηφίων.

Επίσης, στρέφονται κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 αποφάσεως των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις 4 «δημοπρατούμενες άδειες, όπως και κατά της υπ΄ αριθμ. 7752/2016 απόφασης του γενικού γραμματέα Ενημέρωση με την οποία εγκρίθηκε η διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της διενέργειας της διαδικασίας αδειοδότησης.

Η έκδοση των σχετικών αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ αναμένεται μέσα στο πρώτο διάστημα του ερχόμενου μήνα, εφόσον δεν χρειαστεί να γίνουν και άλλες διασκέψεις των δικαστών και η όλη διαδικασία ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

http://www.parapolitika.gr/article/...niseis-sto-paraskinio-kai-todaneiko-voskotopi

 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Απίστευτοι... :lolsign:
-------------------------------------------
Χάλασε το μηχάνημα για τον έλεγχο του βίντεο από τη δημοπρασία αδειών


Λαζαράτος: «Πρόκειται για μια απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά»

Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας βρίσκονται από το πρωί οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ώστε να ελέγξουν το μαγνητοσκοπημένο υλικό από την πρόσφατη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως αναφέρει στο vima.gr ο καθηγητής κ. Πάνος Λαζαράτος το μηχάνημα με το οποίοι οι εκπρόσωποι του σταθμού θα μπορούσαν να ελέγξουν το υλικό χάλασε από το πρώτο λεπτό και οι εκπρόσωποι περιμένουν ακόμα στην ΓΓ προκειμένου να επισκευαστεί, ώστε να προχωρήσουν στον έλεγχο του υλικού.

«Πρόκειται για μια απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά» τόνισε χαρακτηριστικά κ. Λαζαράτος.

Αγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα επισκευασθεί το μηχάνημα και π[ότε θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
 

Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ......

"ΤΟ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ".....

ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ VEGETERIAN...:D:D:D
 

kl1

Μηνύματα
160
Reaction score
57
αέρας κοπανιστος τα εκατομμύρια του καλογριτσα , πόθεν έσχες κατόπιν εορτής ,σαινη ο δημιουργός του διαγωνισμού παρωδία. !!!!!!
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Εταιρεία- φάντασμα η ΑΓΙΑ του Σπύρου Καραμπάτσου σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha - Σπίρτζης: Αν είναι παράνομος, ας αποκλειστεί

Σε νέες αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία Καλογρίτσα το οποίο υπέβαλε μετά τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες προχώρησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και Star: Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η έκταση έχει μηδαμινή αξία σε σχέση με την εμφανιζόμενη από τον επιχειρηματία, ενώ ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκαν στοιχεία για τον ιδιοκτήτη της έκτασης, Σπύρο Καραμπάτσο και την εταιρεία του ΑΓΙΑ. Επιπλέον, όπως μεταδίδει το Star το η μεταβίβαση των βοσκοτόπων έγινε με πληρεξούσιο νεκρής!
 

Μηνύματα
657
Reaction score
188
"Game of Thrones" για τις 4 τηλεοπτικές άδειες - Ενστάσεις και αντιδικίες στην τελική ευθεία

ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Βασική ένσταση που εξακολουθεί να διατυπώνεται, είναι ότι η διαδοχική δημοπρασία και των τεσσάρων αδειών χωρίς διακοπή, αναγκάζει τους εμπλεκόμενους να εργαστούν συνεχώς και πυρετωδώς για τουλάχιστον 48 ώρες και υπό συνθήκες τις οποίες χαρακτηρίζουν «απάνθρωπες και ταπεινωτικές».

Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση διευκρινίζει ότι μπορεί η διαδικασία να είναι κουραστική και υπερβολικά αυστηρή, αλλά μοναδικό κριτήριο για την επιλογή της, ήταν η διασφάλιση της αξιοπιστίας και της διαφάνειας, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος διαρροής κρίσιμων πληροφοριών που θα επηρέαζαν και θα φαλκίδευαν την ομαλή ολοκλήρωσή της.

Βάσει των υπολογισμών των διοργανωτών, η ηλεκτρονική δημοπρασία για την πρώτη άδεια, θα διαρκέσει περίπου 12 ώρες και θα ακολουθήσει διάλειμμα τριών ή τεσσάρων ωρών για ύπνο ή ξεκούραση των συμμετεχόντων σε στρατιωτικά ράντσα που θα υπάρχουν δίπλα σε κάθε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο υποβολής των προσφορών. Για την δεύτερη και την τρίτη άδεια, εκτιμάται ότι θα δαπανηθεί λιγότερος χρόνος, ενώ περίπου 12 ώρες εκτιμάται ότι θα διαρκέσει και η δημοπρασία της τελευταίας – τέταρτης άδειας.


ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Οι τηλεοπτικές άδειες δοκιμάζουν και διαλύουν και τις υπάρχουσες συμμαχίες. Οι ιδιοκτήτες των καναλιών που λειτουργούν μέχρι τώρα είχαν ενιαίο μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης και του Υπουργού Επικρατείας. Πλέον ο καθένας είναι μόνος του και διεκδικεί για την εταιρεία του μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Οι σύμμαχοι γίνονται ανταγωνιστές...

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην περίπτωση των Σαββίδη-Αλαφούζου. Η λυκοφιλία των δύο ανδρών στο πλαίσιο της ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο διαλύθηκε λόγω των τηλεοπτικών αδειών. Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ιδιοκτησίας Αλαφούζου έβαλε στο στόχαστρο με υπαινιγμούς τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σκέφτεται αν δεν το έχει κάνει ήδη την προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Τηλεοπτικές άδειες: Η "μάχη" του ΣτΕ, οι κινήσεις στο παρασκήνιο και το...δανεικό βοσκοτόπι

Με σωρεία παρεμβάσεων στο ΣτΕ προσέρχονται οι καναλάρχες στη συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών, στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια.

Ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων και πάλι των θυρών, θα συνέλθει σε διάσκεψη η διευρυμένη Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για να αποφανθεί επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα θα συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και Star όπως και των τηλεοπτικών εταιρειών: 1) ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2) Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία. Αρχικά είχε καταθέσει και ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Η έκδοση των σχετικών αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ αναμένεται μέσα στο πρώτο διάστημα του ερχόμενου μήνα, εφόσον δεν χρειαστεί να γίνουν και άλλες διασκέψεις των δικαστών και η όλη διαδικασία ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Screenshot_5.png
 

Μηνύματα
4.465
Reaction score
7.741
Συριζα - Attica Bank - Εργολαβος Καλογριτσας - Τηλεοπτικες Αδειες - Βοσκοτοπια - Τι δεν καταλαβαινεις?

Καπου διαβασα για Καλογριτσα:D
Στέλεχος του ΚΚΕ που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Χαρίλαου Φλωράκη, αφού οι δυο τους συνδέθηκαν ιδεολογικά αλλά και προσωπικά, καθώς ήταν και συντοπίτες.
 

Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
Συριζα - Attica Bank - Εργολαβος Καλογριτσας - Τηλεοπτικες Αδειες - Βοσκοτοπια - Τι δεν καταλαβαινεις?

Καπου διαβασα για Καλογριτσα:D
Στέλεχος του ΚΚΕ που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Χαρίλαου Φλωράκη, αφού οι δυο τους συνδέθηκαν ιδεολογικά αλλά και προσωπικά, καθώς ήταν και συντοπίτες.
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ.....:D:D:D
 



Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
7.048
Reaction score
8.069
Πάντως με όποιο θέμα και να ασχοληθεί το τιμ που μας κυβερνά τα κάνει θάλασσα.... Τυχαίο?
Απορώ πως αντέχουμε ακόμη σαν χώρα και δεν έχουμε διαλυθεί. Ή μήπως είναι κοντά και αυτό.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.323
Reaction score
93.901
Μόνο το 16% πείθει η κυβέρνηση για την αδειοδότηση σε δημοσκόπηση του Alpha


 



ryk

Μηνύματα
2.112
Reaction score
925
Η χώρα έχει διαλυθεί . Μόνο το Δημόσιο ζει και βασιλεύει.
Λάθος!!! και το δημόσιο έχει διαλυθεί. Δοκίμασε να πας μια δημόσια υπηρεσία, οι περισσότερες (αν όχι όλες) υπολειτουργούν. Αν πεις για Αστυνομία και νοσοκομεία, να μη σου τύχει να τους χρειαστείς...
 

Μηνύματα
409
Reaction score
438
Λάθος!!! και το δημόσιο έχει διαλυθεί. Δοκίμασε να πας μια δημόσια υπηρεσία, οι περισσότερες (αν όχι όλες) υπολειτουργούν. Αν πεις για Αστυνομία και νοσοκομεία, να μη σου τύχει να τους χρειαστείς...
" βασιλευει" ειναι το αντιθετο του " δουλευει"
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.295
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top