Τι είδαμε, τι θα δούμε


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.326
Reaction score
93.916





Mufasa

Top teaser
Μηνύματα
673
Reaction score
2.149
Έκανα την υπέρβαση και πήγα και είδα το Deadpool.

O χαρακτήρας από μόνος του καθορίζει το χαρακτήρα της ταινίας εφόσον η τελευταία θέλει να είναι πιστή στον πρωταγωνιστή της. Δηλαδή, δράση και αλλοπαρμένο χιούμορ. Η ταινία αποπειράται να εγχύσει μία νότα σοβαρότητας ώστε η δράση και τα αστεία να πατήσουν σε κάτι υπαρκτό και η κάθε σκηνή δράσης να μην είναι απλώς μία γέφυρα στην επόμενη.

Η ταινία τα καταφέρνει σε όλους τους τομείς. Έχει δράση, κάνει σωστής διάρκειας πήγαινε-έλα στην υπόθεση, κρατά το ενδιαφέρον και δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Η παρουσίαση είναι σχεδόν φρέσκια και o Ryan Reynolds συμβάλλει τα μέγιστα κάνοντας τικ σε όλα τα κουτάκια της λίστας μίας καλής μεταφοράς κόμικς-ταινίαζ. Το ζ κάντε ότι δεν το είδατε.

Παράπονα ούτε λίγα, ούτε πολλά. Διάφορα κλισέ, κάποια σημεία πλοκής δεν πείθουν. Βαρέθηκα να βλέπω τα κωλομάγουλα του Reynolds. Η συχνότητα των αστείων θα μπορούσε να είναι ένα κλικ πιο κάτω. Διάφορα από αυτά βασίζονται σε cultural references κάτι που αποτελεί δίκοπο μαχαίρι: αυτοί που θα τα πιάσουν θα κρατάνε το κεφάλι τους από τα γέλια, οι υπόλοιποι θα ξύσουν το (μαντεψτε ποιο από τα δύο) κεφάλι τους -- οπότε από το «φρέσκο» που αναφέρθηκε παραπάνω πάμε σε κατηγορία θερμοκηπίου. Ακόμα και μέσα στα παράπονα, λάτρεψα τη στιγμή που η ίδια η ταινία κρίνει τον εαυτό της όσον αφορά την παρουσία και ποσότητα των δευτεραγωνιστών.

Κοντολογίς, δεν μετάνιωσα την τιμή του εισιτηρίου. Προτείνεται!

^ το παραπάνω μέσα από Google translate και μετά πάλι στη γλώσσα μας

Θα νικήσει και πήγα να δω Deadpool.

Φυσικό O-μόνη φύση της ταινίας, αν θέλετε να είναι αλήθεια για το χαρακτήρα. Με άλλα λόγια, η δράση και τρελό χιούμορ. Η ταινία προσπαθεί να παίξει ένα αρχείο σοβαρή και κωμικό ενέργεια, κάντε κλικ σε κάτι πραγματικό που κάθε σκηνή δράσης δεν είναι μόνο μια γέφυρα στο επόμενο.

Η ταινία αντιμετωπίζει την περιοχή. Υπάρχουν δραστηριότητες και έλα περίπτωση της εύλογης διάρκειας, εκτός από τα χρήματα και δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Η παρουσίαση είναι όμορφο και σχεδόν Reynolds ή σημαντική συμβολή σε όλες τις θέσεις της λίστας των ελέγχων μεταφοράς κωμωδία -tainiaz. Ζ δεν τον είχε δει.

Παράπονα ή καλά. Και πολλά κλισέ, σημεία πλοκή, μερικοί δεν έχουν πειστεί. Βαρέθηκα να δει κωλομάγουλα Reynolds. Συχνά γελοίο να κάνετε κλικ παρακάτω. Πολλά από αυτά βασίζονται στην κουλτούρα αναφοράς, το οποίο είναι ένα δίκοπο μαχαίρι: αυτούς που αγαπάς, άφησε να το μηδέν τα κεφάλια τους - τόσο "cool" παραπάνω τύπο θερμοκηπίου. Παρά τις καταγγελίες, όπως η ταινία από μόνη της είναι από την άποψη της defteragoniston.

Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, δεν μετανιώνω την τιμή του εισιτηρίου. Συνιστώμενη!

Y.Γ. Το Odeon, τι θα γίνει με δαύτο. Διαλέχτηκε γιατί εξυπηρετούσε την παρέα αλλά ρε γαμώτο, η ποιότητα εικόνας θύμιζε CRT τηλεόραση. Το χειρότερο ήταν ο ήχος, ήθελα δράση και αίμα αλλά η ένταση ήταν 11¾dB παραπάνω απ'όσο έπρεπε. Ξύριζαν τα πάντα στις σκηνές με περιεχόμενο. Σκέφτομαι να προσθέσω το site του Odeon στο άρθρο του eHow «How to kill Bats».
 










spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.575
Reaction score
30.963
Κλεινω τα ματια και βλεπω αγρια θαλλασα και μεγαλη φαλαινα
Κλεινω τα αυτια και ακουω καταρτια να σπανε και κραυγες
Επιτελους μετα τα δωματια, τους ερωτες (μπλιαχ) , τις επαναστατημενες κυριες , και τον αλλο τον ακατανομαστο , λιγο δραση !!:party:
 





Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.424
Members
37.941
Νεότερο μέλος
mdim051
Top