Οσομπούκο στιφαδοκρασάτο αλλά και με μανιτάρια, σέλερυ, γλυκοπατάτα.
Στο ένα σκεύος όπως στη φώτο. Στο άλλο (κατσαρόλα στο μάτι) συμπυκνώθηκε η σάλτσα και πολτοποιήθηκαν τα λαχανικά ώστε να γίνει η σάλτσα για τα χωριάτικα ζυμαρικά που περίμεναν με την τριμένη παρμεζάνα.
Συνοδεύτηκε επιτυχώς με το boujolais 2015 στο οποίο και μαγειρεύτηκε.
σολομος καπνιστος φετες με κρεμα τυρι και αρωματικα..τυλιγμα σε μεμβρανη και καταψυξη για ενα βραδυ..την επομενη κοβουμε σε ρολακια ξεπαγωμα και σερβιρισμα