Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;





n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.965
Reaction score
12.711
Παραισθήσεις όχι, επιλεκτική όραση ίσως...

Από θαύμα έζησαν οι επιβάτες τόσα χρόνια! :roflmao:


Οι επιβάτες της πτήσης κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους. Σύντομα, δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο, με στολή πιλότου.

Φορούν μαύρα γυαλιά. Ο ένας από τους δύο συνοδεύεται από έναν σκύλο για τυφλούς και ο άλλος βρίσκει το δρόμο του με την βοήθεια ενός άσπρου μπαστουνιού. Προχωρούν στον διάδρομο, μπαίνουν στο πιλοτήριο και ξανακλείνουν την πόρτα.

Πολλοί από τους επιβάτες γελούν νευρικά και όλοι κοιτάζονται με μία έκφραση που πηγαίνει από την έκπληξη στον φόβο ή τον σκεπτικισμό. Μερικοί ψάχνουν τις κάμερές τους.

Μερικά λεπτά αργότερα οι μηχανές του αεροπλάνου ξεκινούν και το αεροπλάνο επιταχύνει στην πίστα. Τρέχει όλο και πιο γρήγορα και μοιάζει σα να μην πρόκειται να απογειωθεί ποτέ. Οι επιβάτες κοιτάζουν από τα παράθυρα τους και διαπιστώνουν ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται ίσια σε μια λίμνη που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου απογείωσης. Το αεροπλάνο τώρα τρέχει πολύ γρήγορα στην πίστα και πολλοί επιβάτες διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται να απογειωθούν ποτέ και ότι όλοι θα πέσουν στην λίμνη. Οι φωνές των έντρομων επιβατών γεμίζουν το αεροπλάνο, αλλά αυτή ακριβώς τη στιγμή, το αεροπλάνο απογειώνεται γλυκά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Οι επιβάτες ηρεμούν, χαμογελούν, νιώθοντας λίγο ανόητοι που πίστεψαν σε αυτό το κακόγουστο αστείο. Λίγα λεπτά αργότερα το γεγονός ξεχάστηκε.

Στο πιλοτήριο, ο πιλότος ψαχουλεύει το ταμπλό με τα όργανα, βρίσκει το κουμπί του αυτόματου πιλότου και τον βάζει σε λειτουργία. Λέει μετά στον συγκυβερνήτη.

- Ξέρεις τι πραγματικά με φοβίζει;

- Όχι, απαντά ο άλλος.

- Ρε συ καμιά μέρα, θα βάλουν τις φωνές πολύ αργά και θα πνιγούμε όλοι μας!
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.698
Reaction score
38.165
ισως η αναγνωση/διαχειρηση του φορουμ...να ειναι δυσκολοτερη απο διακυβερνηση αρεοπλανου...αν κρινω απο τη σχετικη αναρτηση του exile..στο διπλανο θεμα.. ολα να τα περιμενει κανεις απο τα μελη του φορουμ αυτου .. :angel:
 






Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.301
Reaction score
27.283
Μωρέ κάτι ήξερε ο θεουλης και τράβηξε το γκαβλώδγιο του Ζιζίκου. Όμως γέρασε κι αυτός και το τράβηξε σε λάθος χρόνο, νωρίτερα απ' ότι έπρεπε. :laugh:
 


Μηνύματα
27.430
Reaction score
25.561
Δε γκζανακάνω λάικ σαφτό το νήμα μέχρι την Κυριακή. Είστε όλοι άθεοι! :o :thumbsdown: :headbang:
Ε ! και τι πράζ ? με προυφουρά Μπρέτς ? :roflmao:
Εγώ δεν έχω νηστέψει ποτέ , από την εφηβική μου ηλικία και μετά. Μην σου πω και από την προεφηβική .
 




bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.642
Reaction score
42.960
Τι να τον κάνουν; :p
Οι μόνιμοι εκεί κάτω δεν νομίζω να το χρειαστούν, μόλις τον δουν θα τον βγάλουν ελεύθερο υπηρεσίας.
Εγώ τον θέλω, επειδή και εγω εκεί θα πάω, χρειάζομαι εργατικό προσωπικό εμπιστοσύνης στα μποστάνια μπάμιας που θα βάλω :biggrin:
 


Μηνύματα
20.186
Reaction score
14.678


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.719
Μηνύματα
2.873.741
Members
37.938
Νεότερο μέλος
AntoKonto
Top