Το στησιμο του δικου μου HT

Reaction score
403
5) http://www.lightdims.com
θα σου χρειαστουν απο οτι βλεπω και για το SVS

καλορίζικο! πολυ ωραιο δειχνει! (χωρις την σιτα η οποια θεωρω οτι δεν ειναι και η καλυτερη σχεδιαστικα, και ειναι η ιδια σε ολα τα svs)

Reaction score
495
σκεφτομαι να παραγγειλω Online custom σιτα, οντως δεν μου αρεσει καθολου η συγκεκριμενη. ανκαταφερω κ φτιαξω καποια παρομοια με των κλιψ θα ειναι πολυ καλα. ναι αν δεν φτιαξω αλλη, θα τσιμπησω απο αυτο που λινκαρες να τα κουμπωσω γενικα σε ολα τα λαμπακια.

Reaction score
495
Δεν το εχω τσεκάρει αρκετά ακόμα, το πάω λάου λάου για να μαζέψει καμιά ώρα για το στρώσιμο.
Επισης δεν εχω blu ray player ωστε να παιξω τα bass demo's
Εβαλα παντως λιγο μαντ μαξ κ ειδα, δεν το ανεβασα περισσοτερο απο την μεση τον ηχο κ ηδη κ ενιωθα σεισμικες δονησεις να χτυπουν τον καναπε.

Αυριο που εχουμε αργια εδω (Αγιου Νικολαου, πολιούχος Κω) θα κατσω πριν μεσημεριασει να το ευχαριστηθω περισσοτερ μιας κ το σ/κ ημουν σχετικα ασχολημενος.

Επισης μπορω επιτελους να πω οτι το επιπλο ειναι ετοιμο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και περιμενω να μου ερθει με την μεταφορικη
Οταν φτασουν θα μπορω επιτελους να τα βαλω σωστα χωροταξικα μιας κ τωρα ειναι ενα χαλι.

Το setup την παρουσα στιγμη εν αναμονη για νεου επιπλου-βασεων (ναι ξερω ειναι χαλι μαυρο):

Το καινουργιο επιπλο με τις βασεις για τα front.(τα πομολα μπηκαν μετα την φωτο αυτη, οπως επισης τα καρφια των βασεων ειναι εκτος λογω της μεταφορας)

Μακαρι το Σ/Κ αυτο να καταφερω να τα εχω εδω ωστε να τα λιωσω.

Reaction score
495
Εμφανισιακα το svs ειναι πιο εντυπωσιακο, κυριως λογο ογκου, ομως σαν ομορφια δεν το φτανει το klipsch με την καμια

Ακουστικα ακομα δεν καταφερω να τα συγκρινω, πιστευω αυριο το βραδυ να εχω σχηματισει μια Α γνωμη.

Timaras

Reaction score
2.153
Και μην χολοσκάς για το στρώσιμο!
Θα στρώσει θέλει δε θέλει ούτως ή άλλως.Βάρα full ένταση!
Εξάλλου δεν παίζει κανά 2 μέρες?

Reaction score
495
Ηρθε το επιπλο οι βασεις και το auralex επιτελους!!!!!
Μια προβλημα με τον προμηθευτη του ξυλου μια κατι στραβα στο ξυλουργειου κ κατι αλλα βασανα τυπου απεργιες ΠΝΟ αλλα χαλαλι.

Ολο το απογευμα ειχε αδειασμα καθαρισμα στησιμο, κ παλι στησιμο κτλ κτλ

Η μια απο τις βασεις των μπροστινων μαζι με το ηχείο:

Ολοκληρο το setup (χωρις τα surround)
Ειναι κατα 90% ετοιμο μενει να γινει μια μεταφορα του ρουτερ αυριο μιας κ δεν μου εφτανε το καλωδιο που συνδεεται στην τηλεφωνικη γραμμη, επισης λιγο cable management

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερθει οτι ο ενισχυτης δεν εχει χωρο για αερισμο, απο πανω εχει γυρω στα 7 εκατοστα περιθωριο. Το δουλεψα κανενα διωρο κ δεν ειδα να ανεβαζει θερμοκρασια

Μελλοντικα μολις φτιαξω το HTPC θα μεταφερθει ο αποκωδικοποιητης του ΟΤΕ δεξια απο το κεντρικο που εχει αρκετο χωρο και θα μπει δεξια απο τον ενισχυτη.

Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους βοηθησαν,προτειναν, συμβουλεψαν,ξελογιασαν για να ολοκληρωθει αυτο το project

καλοριζικα, εαν επιτρεπεται ποσο πηγε το sub?
720€ περιπου

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Ηρθε το επιπλο οι βασεις και το auralex επιτελους!!!!!
Μια προβλημα με τον προμηθευτη του ξυλου μια κατι στραβα στο ξυλουργειου κ κατι αλλα βασανα τυπου απεργιες ΠΝΟ αλλα χαλαλι.

Ολο το απογευμα ειχε αδειασμα καθαρισμα στησιμο, κ παλι στησιμο κτλ κτλ

Η μια απο τις βασεις των μπροστινων μαζι με το ηχείο:

Ολοκληρο το setup (χωρις τα surround)
Ειναι κατα 90% ετοιμο μενει να γινει μια μεταφορα του ρουτερ αυριο μιας κ δεν μου εφτανε το καλωδιο που συνδεεται στην τηλεφωνικη γραμμη, επισης λιγο cable management

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερθει οτι ο ενισχυτης δεν εχει χωρο για αερισμο, απο πανω εχει γυρω στα 7 εκατοστα περιθωριο. Το δουλεψα κανενα διωρο κ δεν ειδα να ανεβαζει θερμοκρασια

Μελλοντικα μολις φτιαξω το HTPC θα μεταφερθει ο αποκωδικοποιητης του ΟΤΕ δεξια απο το κεντρικο που εχει αρκετο χωρο και θα μπει δεξια απο τον ενισχυτη.

Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους βοηθησαν,προτειναν, συμβουλεψαν,ξελογιασαν για να ολοκληρωθει αυτο το project

720€ περιπου
Πολύ ωραίος ο χώρος σου πραγματικά . .:wink:μπράβο καλή συνέχεια ! !!:drinks:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.096
Δεν θυμάμαι αν εχει συζητηθεί:

Αν γυρνούσες το στήσιμο κατα 90 μοίρες αριστερα; δηλ ο καναπές με πλάτη προς την κουζίνα;

Reaction score
495
Δεν θυμάμαι αν εχει συζητηθεί:

Αν γυρνούσες το στήσιμο κατα 90 μοίρες αριστερα; δηλ ο καναπές με πλάτη προς την κουζίνα;
Η αρχικη σκεψη για το σαλονακι ηταν να γινει ετσι οπως το λες αλλα κατι επαιζε με τον καναπε , ηταν σχετικα μπροστα στην εισοδο και η αποσταση θεασης θα επρεπε να ειναι το πολυ 1.6μετρα για να φαινεται καλα.

Μελλοντικα θα σπασω εκεινο τον τοιχο που θα εβλεπα αν το γυρνουσα οπως το λες και τοτε θα εχω ενα δωματιο γυρω στα 3.6x6 οπου θα θα μπορω να το στησω ακομα καλυτερα!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
495
Καλημερα, ενδιαφερομαι να απομονωσω οπτικα τον χωρο στα δεξια για καλυτερ
η αισθηση-απολαυση της ταινιας
επειδη ομως δεν γινεται να το κανω με τοιχο σκεφτομαι να βαλω μια μαυρη κουρτινα (ωστε να μειωσω και τις ανακλασεις)
τι ειδους κουρτινα βοηθαει? υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ειδος? επισης θα εχει διαφορα αν ειναι τεντωμενη η κυματιστη?
ευχαριστω πολυ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.688
Αν είναι βελούδο ή κάτι παρόμοιο μη ανακλαστικό θα βελτιωθεί η εικόνα, αλλά αν είναι επίσης βαριά (και κυματιστή) θα βελτιώσεις και τον ήχο.

Reaction score
6.607
Τι μηκος ειναι? Τι κουρτινοξυλο σκεφτεσε? στρογγυλο, σιδηροδρομο? θα πιανει ταβανι η θα εχει αποσταση?

Reaction score
495
μηκος συνολικο 3.40, υψος γυρω στα 2,20
σκεφτομαι να το κανω με κρικους ωστε να μπορω να το αφαιρω ανα πασα στιγμη

υ.γ. ηδη εχω καποια "ηχο" οπως ειναι τα δωματια ιδιαιτερα οταν αφαιρω το χαλι του καθιστικου.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.096
Βαλε και ενα μετακινούμενο πάνελ διάχυσης στην πρώτη ανακλαση μπροστα απο την κουρτίνα.

Reaction score
6.607
2,20? δοκαρι ειναι εκει? τελοςπαντων λογω μηκους εξαρταται της διαμετρου του κουρτινοξυλου και του βαρους της κουρτινας ισως χρειαστεις και μεσαιο στηριγμα για να μην κανει κοιλια, οποτε πας σε διαιρουμενη .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas